Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Dobry wieczór :0
    Powtórka z rozrywki- dzieć śpi a ja znów przy kompie. :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeJan 24th 2010
     permalink
    o tej porze to tak bywa aga ze sie tu zaglada :wink:
    --
  2.  permalink
    Ano. Moje stałe uzaleznienie :) Od 3 lat
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no moje to juz prawie 2 lata:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    alexi0: Talinka chyba bym zamarzla w takiej temperaturze:shocked:

niestety - jak się nie ma kasy na piec.... to trzeba przeżyć. :wink: jutro idziemy do PKO. może po południu już będzie nowy piec :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Uch najgorsze to musi być wstać spod w miarę ciepłej koldry na wyziębione powietrze w pokoju.
    --
  3.  permalink
    Alexi- ja myslałam,że Ty tu jestes max ze 3 miesiące....
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    oby ci sie udało zalatwic kase na piec bo mrozy maja jeszcze pobyc u nas...
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    nie aga ja tylko buszowałam po forum malo sie udzielałam a teraz troszke wiecej mnie widac...
    --
  4.  permalink
    To się ciesze :) Nie lubię jak ktoś tylko czyta a sie nie odzywa wcale. Dobrze,że jesteś z nami Alexi :D
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    jakos ten watek najbardziej przypadl mi do gustu mozna tu o wszystkim pogadac:)
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    No to ja nie tylko czytam :P Się odzywam ;)
    --
  5.  permalink
    Ja tak naprawdę to teraz już sporadycznie zaglądam na inne watki. Tu przychodza moje przyjaciółki i tu mi najlepiej :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    chciałam kiedys nadrobic ten watek ale nie dałam rady:shocked:

z tego watku mam tylko 2 przyjaciolki ale lubie tu zagladac ...
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    A ja chciłam powiedzieć ze mnie tak nakręciłyście wcześniej na jedzenie że sobie łososia całego grillowanego wsunęłam. Całego znaczy chyba z 200gram fileta i się nie mogę teraz ruszyć ;) I non stop pić mi się chce :)
    --
  6.  permalink
    hehehe
    Wiesz Aine- tu się wciaz przewijają jedzeniowe rozmowy.
    Swojego czsu jak zasiadałyśmy wieczorem to pierwszym pytaniem było_ " Co kazda z was przed soba ma do jedzenia " :) Teraz jakoś wątek przystopował, ale pewnie rozkręci się jak dziewczyny ograna swoje sprawy.
    Ja czekam z ustęsknieniem na Ciasteczko.
  7.  permalink
    Wkurza mnie ten mróz. Ja chcę już wiosnę.
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    o tej porze to ja juz nic nie jadam max o 19 koncze ciamać;)
    no ciacho mogłaby juz wrócic choc na chwilke..
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ja też tęsknię za wiosną. Lubię jak mi światło miga w śniegu ale na spacer to już mi się nie chce wychodzić. A fajnie by było :)
    Dziś ma być rekordowo zimna noc btw więc Talinka dodatkowy koc się przyda...
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    moj pies juz dzis w domu siedzi bo mi go szkoda na takim mrozie...
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    U mnie w łazience kaloryfer nie grzeje (tzn grzeją tylko dwie rurki :/), a wentylacja zamiast wyciągać wdmuchuje do mieszkania. I tak jak rano wejdę do łazienki to tam zimno prawie jak na zewnątrz :/
    --
  8.  permalink
    Ja też myslę o tych zwierzakach, które noc spędzą na dworze. Mam nadzieję,że szczególnie te uwiązane bedą miały odpowiedzialych włascicieli:cry:
  9.  permalink
    Poli- też miałąm kiedyś łazienkę, która była najchłodniejszym pomieszczeniem w całym domu. Nie było to miłe :/
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A ja z nerwa jestem głodna i głodna i bym jadła wsio co wpadnie w łapę - a moze to ten mróz tak wpływa bo Anka wciska już kolejny kisiel hehe
    U mnie "tylko" - 21st było o 20 :/ MAM DOSYĆ :( i stanowczo chcę wiosny!!
    --
  10.  permalink
    Agi- coś sie stało?
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    niektorzy nie sa odpowiedzialni...
    naprzeciw mnie jest młode małzenstwo wiosna dostali mlodego labradorka dopoki był mały wszystko było ok wychodzili z nim na spacer a teraz biedny siedzi w budzie i nikt sie nim nie interesuje ...
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Labradora w budzie :( Nie powinno się kupować psów na prezent...tylko tyle mogę powiedzieć.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Alexi to wyślij go do mnie - ja sie nim zaopiekuję baaardzo... Marzy mi się labuś i choćbym miała w ten mróz z nim iść to bym poszła hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Bardzo nieprzyjemne miejsce, ponieważ rano jest tam z 10 st. W dzień dogrzewamy co jakiś czas.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps Aga chyba po prostu PMS mnie dopadł a do tego nerwik na kilka "niezależnych" osób i w końcu wybuchłam dzisiaj
    --
  11.  permalink
    boszszsz :neutral:
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Aga a cocker spanielki nie chcesz :> Gryzie wszystko co napotka na drodze swojego pyska :/
    --
  12.  permalink
    Aga- rozumiem. Ale czasem taki wybuch nieźle oczyszcza. Dla mnie jest niezbedny od czasu do czasu.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Poli ja chcę psa a nie namiastkę :D
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Buahaha :D Toś mnie rozwaliła. Od dziś wołam do niej "Psia namiastka" :D
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    aga chetnie bym ci go wysłała...
    ja tez mam labradora jest na dworze praktycznie cały czas bo mu w domu bylo za cieplo i za ciasno ale on biega po calym placu a do tego 2 razy wchodzimy z nim na spacer..
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    :) Alexi serio trzymacie laba prawie cały czas na zewnątrz? Bo ja czekam na swojego jestem chyba 3cia w kolejce u kolegi :) I się trochę martwię czy emek zniesie go w domu ale zakładałam ze na zewnatrz to nie ma opcji zeby był. A gdzie śpi?
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    ja jestem ztych, co najpierw czytają, orientują się o co chodzi a później piszą:P
    u mnie na mieszkaniu w PL jest właśnie tak w łazience jak u Ciebie Poli, też wentylacja wdmuchuje powietrze:/ (przez to w liceum prawie się zaczadziłam CO2 i wylądowałam na tydz. w szpitalu pod tlenem:/) brr w nocy iść siku to była masakra:/
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja się melduję:)

Aine, łazienka bardzo fajna;)

jej ile łazienkej ja już przeszłam:) przerabiałam już w domu czarną łazienkę,niebieską łazienkę,zielnoną, łososiową, różowawą, i brązową;) teraz mam beżowo, brązowo jakąś taką;) dla mnie grunt to że jest wanna;)) luuuuubię wanne:wink:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Aine tak jest na dworze caly czas ma swoj kojec i duza bude nie jest na łancuchu bo tego nie cierpie ale on praktycznie cały czas sobie lata bo mamy duze obejscie
    jak znajde fote to zaraz go wkleje
    --
  13.  permalink
    Pandy- to czas się otworzyć :) Tu dla każdego znajdzie się miejce - tak jak w tytule- i na radości i na smutki :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jej labradorka na dworze:( serducho by mi pękło:(( ale ja z tym co żadnego psa by niegdy nie trzymały na dworze, serce by mi pękło i chyba spałabym na tym dworze razem z nim:cry:
  14.  permalink
    Beata- zmieniłaś 7 mieszkań ? :shocked:Wow
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Pandy w lecie myślałam że to przez zbyt szczelne okna - tak mi wmawiał kominiarz i okno było ciągle rozszczelnione. Ale teraz jak jest zimno na dworze, czuję, że wcale nie są szczelne bo normalnie czuc chłód jak się obok okna stanie. Grrr, jak się skończy sezon grzewczy będzie trzeba załatwic sprawę kaloryfera (możliwe że poprzedni lokatorzy zamontowali nowy i go nikt nie ustawił) no i coś z tym kominem trzeba zrobic :/
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    padam normalnie, biorę leki na krązenie i zwłoki jestem bo mojego ciśnienienia prawie nie widać..heh leczą mnie od końca;(

na dodatek mam za sobą kłótnie z mamą X3, kłotnie z mężem X 40, i wizytę teściów..i nie zmordowane dziecko, i wiecznie głodne psa (odbiło jej na tych mrozach, nic tylko chce jeść i pić i piszczy pod szafkami gdzie mamy jej suche i pod lodówką-heeeeh)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJan 24th 2010 zmieniony
     permalink
    Aga osiem nie, przerobiłam od urodzenia 6:)i wracam na stare śmieci niedługo:)))

w sumie tych łazienek to było więcej;) bo tylko teraz u rodziców mamy 3..ale to są kolory które pamiętam:shocked:

o przepraszam siedem;) zapomniałam o domu w którym mieszkam obecnie;)hehe
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    beata a mnie bylo go szkoda jak sie meczyl w domu on jest duzy i naprawde nie jest mu tam zle bo nie piszczy i nie szczeka jak ten u sasiadów
    a tak wyglada moj Niko

[URL=http://img705.imageshack.us/i/moto0056.jpg/][/URL]
    --
  15.  permalink
    Widzisz- nie umiejm nawet dobrzez policzyć ;)
    Mój dom to własciwie też 6 miejsce w którym mieszkam- tylko ja starsza trochę jestem :)
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Beata ja też z tej wanny się ciesze jak dziecko :D
    Alexi dobrze wiedzieć, dla mnie łańcuch nie wchodzi w grę, nigdy, nigdy ale obawiam się że labradorowi może by było ciasno w domu razem z emkiem bo on niestety antypsowy strasznie i uznaje psy tylko w budach. Da radę się przełamać tak myślę ale jakby coś to chciałabym mieć jakąś opcję. No i obawiam się co by było gdyby pojawiła się alergia albo labrador się w domu nie mieścil, tfu,tfu.
    Tylko zawsze mi się wydawalo że to nie jest pies do budy i że nie będzie tam szczęśliwy bo za mało ma wtedy ludzi koło siebie...
    --
  16.  permalink
    Alexi- piękny jest :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.