Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPoli
    • CommentTimeJan 24th 2010
     permalink
    A ja zmieniałam mieszkanko 10 razy :P:shamed: Tzn to jest moje 10 i mam nadzieję, że następny raz to będzie własny domek :)
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Przeraziłam się jak zobaczyłam tą liczbę :/
    --
    •  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeJan 24th 2010 zmieniony
     permalink
    Przepiękny :)
    Ja już mieszkałam...niech policzę: z rodzicami z 1 przeprowadzką czyli 2 mieszkania, akademik w Wwie, mieszkanie studenckie 1, akademik w Amsterdamie, 2 mieszkanie studenckie, mieszkanie wynajmowane i wreszcie własny dom :D Czyli 9tka. Wannę miałam tylko u rodziców i w 1 wynajmowanym mieszkaniu stąd moje ciągoty wannowe teraz:)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobry wieczór:)
    Zainspirowałyście mnie do policzenia miejsc w których mieszkałam do tej pory. Wyszło mi 11:) I to obecne na pewno nie jest ostatnie
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    niestety on potrzebuje towarzystwa i zabawy ale u nas praktycznie co jakis czas ktos do niego wychodzi no i jeszcze wiedz ze to sa straszne żarloki jak maja cos w zasiegu wzroku do jedzenia to nie gardza mój nawet na ogrodek chodził sam i podjadał:smile:

Poli nieźle 10 mieszkanek...
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    wow agga
    ja to sie zasiedziałam bo od urodzenia mieszkam w moim domu i raczej tu juz zostane...
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    AGA a wiesz że ja nawet nie pomyślałam o przeliczeniu, bo tam wszystkich kolorów łazienek nie ma;)) 3 z tych kolorów to łazienki w domku, reszta z mieszkań z poznania, i mieszkania dawniej tego co idę mieszkać zaraz..a kolorów 3 czy 4 łazienek nie pamiętam;)

heh, widzisz taki ze mnie wędrowniś;(

Alexi, psiak boski...ja tam nic nie komentuje w sensie że twojemu psiakowi krzywda się dzieje czy coś, tylko mi osobiście serce by pękło-bo ja taka durna..moja babcia też ma psa na podwórku mieszanka owczarka niemieckiego (przy domu) i ma super, dwie super ocieplone nówki budy do wybory, otwarty stryszek żeby sobie poszedł spać do ciepłego wszystko ekstra i do tego jeszcze spacery dwa razy dziennie;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ehh no u mnie niestety psiak by musiał być w domu i między innymi dlatego nie mam Labusia - drugi powód kasa
    Poli no wiesz ja nie mam nic do Twojej czarnej kulki ale wiesz taka kulka jak Niko hmmm :D
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Beata jak go kupowałam to tez chciałam zeby byl w domu ale wyszlo inaczej
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No i pożeram kanapki z pastą jajeczną m.in z czosnkiem i cebulą ale na jogurcie... wolałabym majonez ale jak się pilnuję mniej flaczki bolą
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Poli może masz zapowietrzone kaloryfer w łazience?
    Aga dzięki:) powoli zaczynam się rozkręcać;P
    ja też nie wyobrażam sobie trzymania psa w ogrodzie w taką pogodę :/ chyba, że byłby to husky albo jakiś długowłosy niedźwiedź:P
    to jest moje 7e mieszkanie:shocked:( jakoś nigdy nie liczyłam, ale to przez studia i wyjazd do UK:/
    dla mnie najważniejsze w łazience to żeby wanna była, bo prysznica nie lubię, a najbardziej to podoba mi się wanna/ umywalka itp. w białym bo w UK to nawet oliwkowe miałam bleh
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    najważniejsze, że psiakowi jest dobrze i jest szczęśliwy:) a jest śliczny i widać że szczęśliwy:)))
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Alexi - dwa z rodzicami, później we Wrocku ze studentami przez krótki okres dopóki czegoś nie znajdę, później trafiłam do mieszkania gdzie w drugim pokoju mieszkał pijak więc uciekłam do 5 w moim życiu mieszkania - domku z ogródkiem, stamtąd do akademika, z akademika do kawalerki (7), z kawalerki udało nam się wynając śliczne dwa pokoje w tej samej cenie (8), później musieliśmy się wyprowadzic z małym dzieckiem, bo właściciele postanowili wrócic o czym nas nie uprzedzili, więc przeprowadziliśmy się do Świdnicy do wynajmowanego (9), spodobało na się tu więc kupiliśmy malutkie mieszkano (10) - ale koniec z przeprowadzkami chyba, że do domu.
    --
  1.  permalink
    Ja tez podzielam wasza miłosc wannową :)A jak wanna jest dwuosobowa to już w ogóle extra :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja pinkole! Kobiety! Tyle postow w niedziele? Ledwo nadrobilam :D

Przyzwyczailam sie ze weekendy to pustki, a tu wreszcie cos ruszylo, tylko czemu jak jak bylam caly dzien w pracy? :D
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    to ja nie liczyłam tych co zatrzymywałam się u znajomych, byłoby pewnie więcej:P
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Pandy - sprawdzaliśmy, niezapowietrzony. Tato złota rączka, przez telefon stwierdził, że pewnie ustawione pod stary kaloryfer i nie ma prawidłowego obiegu.
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Trisha ja też w szoku jestem:D wczoraj pustki były;P
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja mam teraz prysznic i marzę o kąpieli w wannie. Oj, jak bardzo marzę, zwłaszcza teraz, jak jest tak zimno
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    My po kosciele, tesciowie nas odwiezli, wstapili na herbatke i przywiezli nam mnoooostwo pysznosci :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    No wlasnie Pandy ;}

Ja mam wanne :D na prysznic poki co nie zamienie :D
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Pandy - ja też nie liczyłam jak zatrzymywałam się u znajomych. Ci studenci - nie znajomi. Mieszkałam tam dwa miesiące, dołączyłam do K :)
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    mi się marzy domek z conajmniej 3ma sypialniami:) wielką jadalnią na min. 12ście osób, najlepiej połączoną z salonem i pOł otwartą kuchnią, no i duży ogród żebym mogła mieć 2 psy:D
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    a ja jestem w trakcie dumania nad nowa lazienka i nie wiem czy chce tylko prysznic czy wziasc wanne rogowa czy moze prosta z parawanem takim ala przysznic...
    w tej chwili mam wanne ale tez lubie czasami wskoczyc pod prysznic a na wanne i prysznic nie mam miejsca:(
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    na wynajętym mieszkaniu miałam prysznic - może bym jeszcze to przeżyła, ale tam była terma... bardzo słabe ciśnienie wody - która kapała a nie leciała i terma nawet jej nie podgrzewała... Masakra! Grzanie wody w garze i lanie jej do brodzika...
    Jak przeniosłam się na drugie mieszkanie to pomimo mega zmęczenia (jak po przeprowadzce) pierwsza noc to było siedzenie w wannie!! Błogostan hihihi
    --
  2.  permalink
    A mnie zastanawia to, czy jutro mój pociąg do pracy znów mnie zaskoczy :/ Kurka- jak przez ten mróz bedę stała z godzine na peronie to chyba zamorduje jakiegos kolejarza :/
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    a ja mam wanne 175cm:)) rozpusta;))) hehhe..wszyscy darli się skróć, skróć;)) a ja że po co:DD, i co zostanie mi 10-20 cm miejsca na co, jak zaraz ściana;))

a M chciał, za wszelką cenę zlikwidować wanne i zrobić prysznic, ale odrazu mu powiedziałam, że może ZAPOMNIEĆ:P
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    uuu, to ja nie chcialabym byc na miejscu tego kolejarza Aga :P:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    oo mąż mi podpowiedział jeszcze jedno odnośnie tej przeprowadzki... Woda leciała koszmarnie więc pranie trwało nawet i 4 godziny. Już na nowym mieszkaniu puściłam pranie na w miarę szybki program (czyli na starym ze 3godz) a ty po godzinie wyprane :O Szok jak nie wiem co hihii
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    moja teściowa ma prysznic :( chociaż ma dużą łazienkę i narożna wanna byłaby super, ale ona woli prysznic, ja tam lubię pomoczyć skórę :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    prysznic w wannie zawsze się weźmie;) kąpieli pod prysznicem nie;))

chociaż mojej mamy znajoma mieszka na parteże i wpuściła wanne w podłogę, SZOK-pierwszy raz cośtakeigo widzialam w bloku..jak się wchodzi to wygląda jak prysznic a jak się zajrzy to w dół normalna wanna..mi się to nie podoba i jak dla mnie to średnio bezpieczne jak jest małe dziecko:( ale wygląda interezująco...a conajmniej zastanwaiająco..

no i zastanawiam się gdzie oni tą wanne wpuścili w podłogę????? w piwnicę?? tożto blok..heh
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja mialam kiedys na poprzednim mieszkaniu (ktore baaardzo oplakuje, bylo cudne!) wanne narozna i prysznic i jeszcze mnooostwo miejsca :(v To bylo super, bo jak na szybkiego to prysznic, a jak relaks to wanna :D
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Ja mam prysznic bo maleńka łazienka - ale jak jadę do rodziców to z wanny godzinę nie wychodzę :D
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no i jak sie taka narozna wanna spisuje??
    --
  3.  permalink
    ja już uciekam dziewczynki.
    Jutro poniedziałek :cry:
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    rodzice mają w domu 3 łazienki (no możan powiedzieć że 4) to w sumie mają w dwóch prysznic i jednej wanne, ale jak dla mnie mogłaby być dłuuuższa ta wanna;)

no i w pralnio-łązience też jest wanna,ale tam to kąpie się tylko pranie;)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    pa aga niech ci pociag jutro ruszy ze stacji...
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Alexi ja teraz mam wannę i zasłonkę do prysznica i moge też prysznic wziąć a na wcześniejszym właśnie taką szybę i też fajna sprawa bo jak się spieszysz to wanny nie będziesz napuszczać:P ale między wanną a szybą jest minimalna przestrzeń i woda ścieka na podłogę
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Z tą wanną w podłodze to może być tak ze łazienka była niżej i wtedy równali - tak było u mojej koleżanki :)
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Dobranoc Aga
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dobranoc Aga :)

Alexi, jak mielismy dom a potem mieszkanie to i tu i tam byla narozna wanna a do niej schodek byl, bylismy baaardzo zadowoleni ;]

Beata, to jest racja ze prysznic w wannie zawsze wezmiesz, ja najczesciej wlasnie tak robie jak nie mam czasu :)
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    pa Aga mam nadzieję, że pociąg nie nawali:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dobra dziewczynki - ja uciekam do łóżka a po drodze zamorduje ANkę :/ lub humanitarnie odetnę jej dopływ tlenu wrrrrrrrr
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Agunia, dobranoc, badz delikatna ale stanowcza :P:P:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no nic bede dalej dumała co zrobic
    tez juz uciekam bo mala ostatnio po 6 wstaje dobranoc wszystkim
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja też tak robię;) chciałam mieć wanne właśnie taką zamykaną z tą szybką..ale taka oryginalna wanna "troszkę" kosztuje i niestety kasy nie było i wogóle nie mogłam dostać takiego wymiaru wanny, maks było coś takiego 160cm.

ale co tam, wanna jest ,a prysznic też się weźmie;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    dobranoc tym co już uciekają;)
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    a kto zostaje? zostaje ktoś?
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    ja!:P
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja;)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.