Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeJan 25th 2010
     permalink
    Skoro rodzice nic nie zdziałali, to Wy nauczyciele powinniście zrobić raban i coś z tym zrobić. Przecież tak być nie może. Nie wiem dlaczego wszyscy się na to godzicie.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogatko ja sprawdzalam o 9tej rano na oslonecznionym oknie to mialam -23, moja mama mowila ze jak wstala to bylo -27
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania nieźle :)
    Hubcio z tatuśkiem gra mecza na przedpokoju, jakiego oni bajzlu narobią po południu to szok, do południa nastepnego dnia zchodzi na sprzątaniu a i tak wygląda jakby tu nikt nigdy nie sprzątał :)
    Talinka ja też złozyłam dziś i na 1/2 etatu, musze jakos przetrwać do czerca, sprzedam to kupię inne poreguluje to co zostanie do wyregulowania i mam nadzieję , na zerowy start bez zaległości.
    Bosze ale rechotają :) uwielbiam te odgłosy:)
    --
    •  
      CommentAuthorkaty222
    • CommentTimeJan 25th 2010 zmieniony
     permalink
    aggnieszka godzimy się, bo nie mamy wyjścia. Przecież "jak Ci się nie podoba ta praca to zawsze możesz ją zmienić" tak? i drugi argument "lada chwila będzie nowy budynek, nie ma sensu wydawać pieniędzy w stary". Poza tym nauczyciel, który pracuje plus minus 6 godzin dziennie jest w stanie wytrzymać.
    Ciekawe ile stopni będzie jutro rano. Mam na 6:55, mam nadzieję, że mi samochód odpali.

Włączcie TVP1.Zaraz będzie w wiad. o 7 letnim chłopczyku.
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Katy zaczynasz lekcje przed 7 rano???
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    AniuM nie lekcje, ale zajęcia świetlicowe dla dzieci dojeżdżających.
    .
    W wiadomościach podali informacje, o tym, że "zima stulecia zrobiła swoje. W tamtym roku (bodajże chodziło o rok 63) urodziło się więcej dzieci". Ciekawe, czy po tej zimie będzie podobnie :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm tam gdzie nie ma światła to możliwe hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tam gdzie pradu nie mieli to mysle ze tak :)
    sporo kolezanek mowi ze sie pod pierzyna z mezami wygrzewa buehehehe
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    jakoś trzeba sobie radzić :)
    ale fakt, na śląsku w tym roku może być urodzaj, tak gdzieś koło października :)
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Uch nie nadrobię. Talka ja jestem z Wwy i szukam osób mających doświadczenie w obsłudze klienta.
    Co do "łazienki" w szkole to jestem w szoku!
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Katy a może zgłoście to do programu Uwaga na tvn lub coś w tym stylu? jesli zostanie to nagłośnione na pewno się tym zajmą, ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mówię dobranoc i znikam z książką :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Gabrycha nie chce zasnac... no normalnie sie uwziela:devil:
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ja dopiero do domu dotarłam - ufff...
    --
  1.  permalink
    Dobry wieczór :)
  2.  permalink
    Pryniosłam wam lektury na wieczór :)
    klik
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry. ja to licze ze zaraz sie odmelduje. marzne w nowej koszulce ten tego ;-)
  3.  permalink
    Jak anowa? Jaka? Pokazuj :)
    Dobrze,że przyszłaś. Dawno Cię nie było :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oj zaraz pokazuj :P taka niegrzecznie grzeczna :P

a ta lektura dosc ciekawa, no moza poza 'radoscia seksu gejowskiego' :P
  4.  permalink
    To tym bardziej chcę zobaczyc :) Bo wiesz- ja siedze w szlafroku frotte :)
    Mnie sex gejowski nie przeraża, więc dla mnie też lektura ciekawa :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania weszłam bo mi się przypomniało dziś na necie było ogłoszenie dośc ciekawe jak ktoś ma wyższe chemiczne, biologiczne na testowanie wody, smak i wiąże się to z wyjazdami, generalnie chodzi o ustalenie mapy twardości wody w Polsce, i tak przypomniała mi się ta twoja kuzynka, dają 20 tysięcy za 4 miesięczny kontrakt warunek oprócz wykształcenia to wyostrzony węch i smak , elokwencja i coś tam jeszcze bo oprócz testowania jeszcze występy przed kamerą.
    Ja padam na pyszczek, młody ze mną niedawno skończył szaleństwa i wreszcie zasnął a ja ledwo juz na oczy patrzę.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to masz...
    ds

ja sie zastanawiam jak dlugo jeszcze utrzymam R na odleglosc. na razie mocno go drazni ze siedze tak ubrana i zamiast u niego na kolanach to gadam na forum :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogatko dzieki za cynk. a kojarzysz gdzie to bylo? ona nie ma netu wiec musialabym ja jej wyszperac.. ciekawe czy to na nasze regiony (polska pn-wsch)
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    a ja przyszlam i odpadam bo zaraz usne z lapem na brzuchu - ide sie napchac metrowcem, pryszic i do lozeczka. Dobrej nocki
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aniu, przypuszczam, że szybko pobiegniesz się grzać do męża :) Bo nie wygląda na ciepłą ta koszulka:)
  5.  permalink
    O żesz :) Toś poszalała, ciotka :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tam zaraz poszalala... niech i chlopak ma troche frajdy z odchudzonej zony :wink:
  6.  permalink
    Ja myslę,że on zawsze miał z żony frajdę :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja mam nadzieje!!! mowie o frajdzie wizualnej nie przez rozowe okulary :cool:
  7.  permalink
    A ja mówię o tej przez serce :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to ja spadam bo propozycje nie do odrzucenia dostalam :)) trzeba sie popocieszac po dupowym dniu
    dobrej nocy
  8.  permalink
    Miłego pocieszania :)
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    bry wieczer

mam nadzieję, że bry, skoro dzień był do dupy
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    łomatko jaka lektura, od samego czytania hemoroidów dostać można, a w ogóle to jakoś nie dla mnie taka forma "pieszczot"
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    lektura ostra, piżamka też:P dzisiaj sex czat witamy:P
  9.  permalink
    A dla mnie jak najbardziej :P
  10.  permalink
    Pandy- tu sex czat był nie raz :tooth:
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    hehe wcześniej nie podczytywałam tego wątku, ale ja się nie boję:updown:
  11.  permalink
    No nic- jakoś chyba dziś weny nie mam ...
    Dobranoc dziewczynki
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    możecie wklejać nawet swoje zdjęcia w piżamkach:tongue:
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    dobranoc:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJan 26th 2010
     permalink
    no i standart;( jak ja docieram, to tu jużpustki..chlip chlip;(

śpijcie dobrze;)

btw. ANIU..no fiu fiu:))) mam nadzieję,że mężu Cię nie zamęczy:)hehe
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    BRITA Polska Sp. z .o.o.

Niemiecka firma BRITA jest wiodącym producentem dzbankowych filtrów do wody do użytku w gospodarstwach domowych. Obecnie firma również tworzy, produkuje i sprzedaje innowacyjne filtry do wody pitnej do urządzeń wykorzystywanych w branży gastronomiczno-hotelowej w ponad 60 państwach na wszystkich pięciu kontynentach.
    W Polsce BRITA jest obecna od 15 lat.
    BRITER PILNIE POSZUKIWANY
    Region: warmińsko-mazurskie

Opis stanowiska:

Osoba, która zostanie wybrana na to stanowisko przejdzie proste szkolenie, dzięki któremu nauczy się oceniać jakość wody kranowej. Umiejętności te pozwolą przyszłemu briterowi weryfikować czy w wodzie kranowej jest wyczuwalny zapach chloru, obecność zanieczyszczeń mechanicznych, a także ocenić twardość wody.
    Do zadań britera będzie należało weryfikowanie jakości wody, przekazywanie wyników testów do opinii publicznej
    oraz współtworzenie mapy jakości wody w Polsce.

Zadania:

* Degustowanie wody kranowej
    * Współtworzenie mapy jakości wody w Polsce
    * Podróżowanie po kraju
    * Kontakty z mediami

Umiejętności:

* Wyostrzone zmysły smaku i węchu
    * Łatwość w nawiązywaniu kontaktów
    * Błyskotliwość
    * Elokwencja

Wymagania:

* Preferowane wykształcenie wyższe z zakresu chemii, biologii lub medycyny
    * Odwaga w podejmowaniu nowych wyzwań

Wynagrodzenie: 20 tys PLN brutto - 4 miesięczny kontrakt

Termin nadesłania aplikacji: 28 lutego 2010

Okres pracy: kwiecień – lipiec 2010

Więcej informacji na stronie www.brita.pl />
    ZOSTAŃ BRITEREM!

Prosimy o przesyłanie cv ze zdjęciem i listu motywacyjnego
    na adres e-mail:

briter@brita.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."

Pracuj.pl

AniuM tu masz treśc ogłoszenia , nie wiem jak w waszym rejonie, może na stronie Brity będzie więcej, ale skoro to i tak praca łącząca się z wyjazdami to może warto zobaczyć
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A tu na stronie brita, nie ma podanego rejonu więc pewnie poszukują wszędzie
    Taki opis na stronie jest
    "BRITER PILNIE POSZUKIWANY

Każdy z nas zapewne słyszał o zawodzie kiper. Jest to degustator zajmujący się oceną smaku, wyglądu, zapachu, jakością i klasyfikacją wszelkiego rodzaju potraw i napojów. Osoba wykonująca ten zawód musi mieć dobrze rozwinięte zmysły smaku i powonienia. Firma BRITA, dla której szczególnie ważny jest smak wody i jej jakość postanowiła zatrudnić osobę, która zbada tą kwestię w Polsce i zostanie degustatorem wody kranowej.

Dlaczego potrzebujemy Britera?
    Z badań przeprowadzonych przez firmę BRITA w 2009 wynika, że aż 61% Polaków nie ma zaufania do wody kranowej i ma zastrzeżenia do jej jakości. Zastrzeżenia tak poważne, iż przeważająca liczba pytanych osób nie odważy się wypić wody prosto z kranu bez jej przegotowania. Czego zatem tak się obawiamy? Najczęściej nie znamy odpowiedzi na to pytanie. Briter dzięki posiadanej wiedzy pomoże nam dowiedzieć się więcej na temat wody kranowej.

Zadania Britera
    Osoba, która zostanie wybrana na to stanowisko przejdzie szkolenia, dzięki którym nauczy się oceniać parametry organoleptyczne wody tj. zapach, smak, barwę i mętność. Umiejętności te pozwolą przyszłemu Briterowi weryfikować, czy w wodzie kranowej jest wyczuwalny zapach chloru, obecność zanieczyszczeń mechanicznych, a także ocenić twardość wody.
    Do zadań Britera będzie należało przekazywanie wyników testów do opinii publicznej oraz współtworzenie mapy jakości wody w Polsce na podstawie monitoringu jakości wody, prowadzanego przez organy kontrolne.

Wymagania
    Idealny kandydat na to stanowisko, to osoba otwarta, elokwentna, błyskotliwa, żądna nowych doświadczeń i otwarta na nowe wyzwania. Kandydat powinien mieć wysokie zdolności interpersonalne oraz łatwość w kontaktach z mediami.
    Ze względu na charakter zawodu preferowane jest wykształcenie chemiczne, biologiczne lub medyczne. Aby wykonywać tę profesję, kandydat musi posiadać wyostrzone zmysły smaku i węchu.

ZOSTAŃ BRITEREM!

Prosimy o przesłanie cv ze zdjęciem i listu motywacyjnego na adres e-mail: briter@brita.pl"
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzieki Hogus :*
    zaraz do niej zadzwonie to do mnie przypedaluje pozniej i cos sklecimy :) swoja droga w warminsko mazurskim jest jednak troche wiecej perspektyw. juz kilka osob wyemigrowalo do Olsztyna (mgr farmacji, laska od PR, znajomy grafik komputerowy).
    Mloda czeka jeszcze na odpowiedz z urzedu pracy bo zalatwila sobie staz w sanepidzie tylko nie wiadomo czy UP ja oddeleguje, procedury sa porabane. no ale stazowego jest znacznie mniej niz taki kontrakt by dal wiec niech probuje
  12.  permalink
    Cezsc dziewczynki.
    U mnie 25 stopni:shocked: Boszsz- już mam dość tej Syberii

Haoga - nieźle skonstruowane ogłoszenie. Niby 20 tys, a miesięcznie nieco ponad 3 sie dostaje :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ale i te 3tys to juz duzo nawet jesli wyjazdy w gre wchodza... u mnie w miescie srednai stawka to ok 1200zl teraz

a jesli idzie o cieplote....
    czyzbys miala dzisiaj zimniej niz my na biegunie?? u mnie o 8 bylo - 24
  13.  permalink
    Nie- ja nie móiwe,że mało- tylko dobija mnie takie konstruowanie ofert :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a sluchaj bo zapominam zawsze zapytac - Hanutek to smiga w tym kombninezonie co kupowalysmy takie same? Krzysko dalej sei w nim topi :(
  14.  permalink
    Tak- dobry jest na nią.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.