Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Nie- metka jest z tłuszczem, a to co ja jadłam było całe różowe- bez tych włókien białych.
    •  
      CommentAuthorTrisha
    • CommentTimeJan 26th 2010
     permalink
    glodomory? ja to doskonale rozumiem, bo jak ja sobie nakupie pysznosci ale juz tego jesc nie moge, to ide spac i nie moge sie doczekac az wstane rano i to zjem....teraz juz troszke mi to przeszlo, ale kiedys to byla codziennosc :d
    --
  2.  permalink
    :rolling:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobre Trisha:) Ja czasem też wieczorem już myślę co sobie zjem nazajutrz rano:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga pogoogluj i mi obrazek bys wrzucila. bede w realu moze to bym zobaczyla czy nie maja
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eee ja na poczatku diety to potrafilam na 2-3dni sobie jedzenie zaplanowac :P teraz jak moge jesc wiecej i bardziej rozmaicie to juz tak nie mam
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga hihi a co już nie molestujesz ciała na orbim, ja ostatnio pogodziłam się z moim i prawie codziennie biegam, dziś mam lenia to sobie odpuszczę ale jutro nie.
    Ania my placki ze śmietaną i cukrem, nawet babkę ziemniaczaną z dnia poprzedniego odsmażam na maśle i zalewam śmietaną, pycha. Tatara uwielbiam i metke łososiową też, choc u nas jest troszkę inna niż pokazałaś
    A co do obaw dzieci to dziś nawet był artykuł na onecie, bardziej jako blog , że ojciec zauważył, że córkę babcia straszy szklarzem, czarna łapą i w ogóle, ponieważ nie mieszka z matką dziecka, nie umie wpłynąć na dwie dorosłe baby żeby przestały bo dziecko ma stany lękowe nawet jak powie słowo którym one ją straszą ale np w innym kontekście. Nawet u psychologa z dzieckiem facet był i ta kazała przyjść matce dziecka ale mamuśka bagatelizuje. Zastanawiam sie po co straszyć dziecko, przecież zamiast potem być pewne siebie to w głębi będzie zalęknione i to przełoży sie na dorosłe życie.
    Dobranoc dziewczyny i nie skrobcie za wiele.
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    o rany wiem, ze to nie ten temat ale musze to napisac!!!!!

KOPNAL MNIE!!!!!!!! po raz pierwszy czulam kopniecia :D O zesz!

Albo kopnela :P
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Super, gratuluję!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    suuuuper. to teraz sie zacznie
    jeszcze troche i zebra beda bolaly :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, co do zup, ja robię jeszcze czesto, gulaszową, słodko kwaśną fasolową (z miodem i koncetratem pomidorowym i musztardą, fasolą z puszki,odrobiną boczku,pomidorami w puszcze itd i ziemniakami w mundurkach), brokułową, brokułowo-serową, brokułowo-kalaforową,

eee, Aga ale apetytu robisz na o sushi:))
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    aaa zreszta jak to temat nie ten :P W koncu to moja radosc w sercu :D:D:D
    --
  3.  permalink
    Hoga- no na razie stoi- nie chce mi się... Jestem zmeczona po ostatniej orce- wiem ,że to tylko tłumaczenie... No ale zaprzyjaźnię się z nim znów wiosna...
    Trisha- gratulacje :) zapisuj w kalendarzu :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga, mówisz, że nie zjadłabyś żołądków;)) a ja uwielbiam:) mniam

zresztą flaczki też kocham;)) hmmmm

nie mówiąc już o tym,że lubię ozory:)) i to bardzo;) jak kupuje ozorki dla psa, to je zwijam, obieram i "przyrządzam" sobie:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja poprosze na kulinarnym temacie o przepis na zupe gulaszowa i barszcz ukrainski. nigdy nie robila :shamed:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Trisha, grtuluję pierwszych kopniaczków;)
  4.  permalink
    Aniu- nawet nie wiem za bardzo jak szukac tego tatara...
  5.  permalink
    Beata- ja Cie błagam... Jem.... Błeeeeeee
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To ja przy okazji proszę o dokładny na fasolową słodko kwaśną. Bo zabrzmiało smacznie to co zostało już napisane:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    aga..dobrze przyrządzone ozory są przepyszne, tylko trzeba umieć je zrobić;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    gulaszową już napisałam, a tą fasolową to wrzucą jak znajdę chwilkę bo muszę lecieć wyszorować płytki, przed jutrzejszym montażem mebli, a M właśnie dzwonił, że już wraca i mam czekać to mnie zgarnie;)
  6.  permalink
    Moze i sa pyszne- ale ja nie jem tego, co juz było w czyjejs buzi :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja jadlam ozory i nie wiedzialam ze jem. myslalam ze to jakies miesko w galarecie w kostki porobione
    ze zboczen to ja uwielbiam nozki w galarecie ale takie wieprzowe a nie jakeis kurze lapki... no ale to byloby nic ale ja uwielbiam CMOKAC te kostki. zreszta moje dzieci tez. az sie trzesa jak sie dorwa do gnatkow :P
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    zmykam:) do szmat;)

słodkich snów:bigsmile:
  7.  permalink
    A sp[róbuj babo jutro bez fot wrócić... Normalnie dostaniesz bana na forum ;)
  8.  permalink
    Kosc do buzi... Rany- Anka - toz to perwersja... Ja nawet kuraka nie obgryzam
  9.  permalink
    a Wy znów o jedzeniu :rolling:

nie powiem że wróciłam ale jestem na bieżaco i taka jakas pustka mnie ogarnęła
    przyszłam zeby troche sie pośmiać :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, ja obgryzma wszelki kostki do cna;)) drobiowe, świńskie, królicze, żeberka, nóżki drobiowe to uwielbiam:)

M wychodzi jak obgryzam kości bo mówi, że patrzeć nie może;)) ale my tak mamy:) moja mama, siorka itd;))hehe

nie no zmykam;) bo będę musiała z kapcia poginać 3 km przez działki, a jakoś mi się w tym mrozie to nie usmiecha;(
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJan 26th 2010 zmieniony
     permalink
    aga do mnie mówisz;))

fot kuchni to na bank nie bedzie, bo bedą montować kilka dni..a szaf:) dobrze że mi przypomniałaś to jak nie zapomnę to zgarnę aparat;) i cykne

nie no wywalcie mnie stąd..idę idę idę..

papapapap
  10.  permalink
    Ciacho- no nareszcie :) Tęskniłysmy :)
  11.  permalink
    Beata- no a do kogo :P
    Kilka dni beda kuchnie ontowac? Wow- u mnie zrobili to w kilka godzin:shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho :* przychodz sie posmiac tu nastroj zawsze mozna sobie poprawic

Aga no wiesz nie tylko gnaty do buzi wkladam ;-)
  12.  permalink
    Anka- jesteś zboczuchem. Okrutnym :crazy:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga, ale ty tą kuchnie miałaś, że tak powiem bezproblemową;) tzn. proste ściany, i kuchnia w jednym ciągu, a ja mam wnęki do obudowania a najpierw to wymontowanie tego co tam jest, krzywe ściany i podłogi..nie wiem jak ty miałaś te meble przywozone, ale u nas przywożą część desek i skręcają na miejscu w domu..

zobaczymy w ile się wyrobią.

jesssu, idę już nioooo, jak magnes jesteście;(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oj wiesz, ja bym dyskutowala ktora z nas ... okrutniejszym :rolling:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    jak bylam mala to wyjadalam z pasja wszystkie chrzastki :) ale male i nieswiadome dziewczatko wtedy bylam :P Teraz unikam jak ognia :)

Znowu o wkladaniu :)
    --
  13.  permalink
    fajnie ze teskniłyscie
    Trisha gratuluje kopniaczków
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Zboczuchy sa dobre ;]
    --
  14.  permalink
    Ciacho- jak mogłysmy nie tęsknic. Przeciez sama kiedyś wymyliłaś okreslewnie"elita forumowa" :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciasteczko no jasne ze tesknilysmy... co to za zycie bez slodkosci :))
  15.  permalink
    Ja już dziś idę dziewczynki, bo mam zamiar najpierw oglądac kube wojewódzkiego a później mojego małża.
    Udanego wieczoru :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez spadam. trzeba sie do meza przytulic. moze jakis masaz by mi zrobil bo kark mnie boli...
    do jutra
  16.  permalink
    a ja sobie jeszcze posiedze na internecie,spac mi sie nie chce cos ostatnio
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dobrej nocy, ja wciaz nadrabiam zaleglosci ;] ale glowa mi peka okrutnie wiec zaraz tez poloze sie spac :))
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    aga1976: mam zamiar najpierw oglądac kube wojewódzkiego a później mojego małża

Na którym kanale dają małża? W HD? :wink:
    --
  17.  permalink
    no ja tez chetnie pooglądam obcego małża
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Haha, uśmiałam się jak nigdy czytając Was :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha cudownie, że dziecko dało o sobie znać :P
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    A ja pojawiam się i znikam tym razem bo mi emek zabrał kompa...
    Trisha super!!! Ja mam teraz tak że nie wstanę z łóżka rano dopóki się małe nie obudzi i się nie pobawimy w stukanie w brzuch i kopniaki :D
    Padło pytanie o moje prawie wege więc byłam wege parę dobrych lat potem od czasu do czasu zjadałam rybę taką jaką lubiłam i bardzo dobrze się z tym czułam ale mam kiepawą hemoglobinę od poczatku ciąży i prikaz zażerania ryb parę razy w tygodniu teraz. Ale bym chciała znowu być wege...jakoś tak mi dobrze z tym było i te ryby mi nie wchodzą prawie wcale... ale trzeba więc zażeram i raz na 2 tygodnie nawet mi któraś smakuje np łosoś grillowany w niedzielę ostatnią :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.