Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeJan 26th 2010
     permalink
    To się zasiedziałam ;) - spadam spać - dobrej nocki!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJan 27th 2010
     permalink
    Cześć na kawie
    U mnie "tylko" minus 25st :shocked: Mój maż miał poważne wątpliwości czy prowadzić dziecko do przedszkola i gdyby nie to że mała ma występ jasełkowy - jadą do "domu spokojnej starości" - to by po prostu nie poszła... W Łazience na szybie mam lód normalnie :shocked: i aż sie boję już dzisiaj następnego rachunku za gaz wrrrrrrr
    A swoja drogą na 1 piec poszła nam już tona węgla i chyba będę musiała dokupić bo przy takich mrozach to nie da rady samym ogrzewaniem gazowym :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Dziś najcieplej na Śnieżce na Dolnym Śląsku. ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehhh Ama niby na Śnieżce minus 16,5 a w Jeleniej -18.. ale na termometrze widzę coś zupełnie innego heh
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dzien dobry, witam sie przed praca ;]
    --
  1.  permalink
    Czesc dziewczynki:)
    Nie wiecie gdzie mojego małża obejżec? No na animalsach oczywiście :) I w hade rydy :D
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    O o...nas chyba zasypalo a mnie sie moje zimowe buty rozkleily :(
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    U mnie dziś rekordowy mróz - 21. Tyle jeszcze nie mielismy tej zimy chyba. A liczyłam, że będę mogła wyjść w końcu z małą na jakieś zakupy, bo w lodówce mam już tylko echo;)
  2.  permalink
    Witam się i ja, ale na momencik, bo lecę Was nadrobić... 260 postów. Powoli nadrabiam zaległości :)
    Co do zimy, u nas sypie znowu, dzisiaj cieplej niż wczoraj (-23).
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nas tez zasypalo. na termometrze - 16 ale maz mowil ze o 7 bylo cos ok -23
    dzwonil ze mega slizgawka.. suuuper a my jutro do wawy, jak zwykle bedzie "jazda"
  3.  permalink
    Aga, dzisiaj oglądam tylko animalsy po pracy :) Fajnie będzie obejrzeć innego :D w sensie nie mojego/
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Hello :) A u nas cieplej ale ponoc na parę dni. Za to korasy niezłe bo spadło trochę śnieżku.
    --
  4.  permalink
    Trisha mi tez sie rozwaliły ale juz sobie kupiłam takie nawet powiem nieciekawe ale ciepłe i niedrogie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja wrocilam do moich starych wysluzonych czlapakow i co?? narobilam sobie odciskow. w kozakach deichmana nie skorzanych bylo oki a te stare skorzane i co??? i 3 odciski mam po 2tygodniach chodzenai w niby porzadnych butach... co ciekawe noga mi schudla i wczesniej 3 zimy byly dobre.. widac nadszedl ich kres
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ja mam pecha do deichmana i szybko pozbylam się 2 par butów tam kupionych - strasznie sie przywiązuję do butów i staram sie jednak kupować lepsiejsze maksymalnie rzadko...jak na razie się sprawdza ale np teraz chodze z poobcieranymi obcasami bo butów nie oddam i nie zamienię :D
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej hej dawno mnie nie było - ale jakoś ostatnio mam mnóstwo zajęć - ciągle coś się dzieje.
    U nas cieplej - ale śniegi zapowiadają:)

Wczoraj ku mojej rozpaczy pojechaliśmy do fryzjera na pierwsze strzyżenie Julki - ech włosy już żuła w buzi tak jej rosły - mimo podpinania spineczkami itp
    Obcięliśmy i dodatkowo jeszcze uszka przebiliśmy jej - fajnie wygląda - ale wolałam jej tamte piórka:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aine ja do tej pory z reguly ksojrzane kupowalam ale kasy w tym roku nie ma a te moje krotkie na plaskim zupelnie i do spodnic sie nie nadawaly (pierwszy raz od wielu lat chodze w kickach i spodniczach!!) wiec postawilam na jakies tansze takie od wielkiego dzwonu coby zalozyc. 120zl tylko kosztowaly. sa i cieple i wygodne wiec nie narzekam

Aga wrzuc fote Julki na dzidzie :)
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ważnie że dobre :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Witam. Niestety, nie mam animalsów, to za pech :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ja też chętnie zobaczę małą Julkę w nowej fryzurze :D
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    ok wrzuce na dzidzie
    --
  5.  permalink
    A temu przywiązanemu pieskowi nie jest zimno?
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie teraz dopiero sypie.
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    biedny piesek;(((((

u nas zaczęła porządnie sypać popołudniu i nadal sypie;(
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Dziewczyny GDZIE WY JESTEŚCIE?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Może już są zasypane;) Cześć Beata:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    cześć:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJan 27th 2010 zmieniony
     permalink
    chyba tak, bo z tego co widzę same tu jesteśmy..
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja mialam czekać na moją córcię wracającą z ferii, ale jeszcze 250 km mają do przejechania, a wieje i śnieg pada. Nie wiem ile czasu im to zajmie więc chyba się położę.
    •  
      CommentAuthorMadziarynka
    • CommentTimeJan 28th 2010 zmieniony
     permalink
    Witam! I jak dzisiejsze wrażenia? Nas oczywiście zasypało. Droga do pracy to niczym parkiet Tańca z gwiazdami... taka mgiełka unosiła się nas drogą :) Wiatr nawiewał śnieg z pól, przez co widoczność była słaba, a drogę było widać dzięki temu, że ktoś przed nami jechał, nawet pług by nic nie pomógł, bo i tak od razu nawiewało. Ale nie jest jeszcze tak tragicznie :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam porannie!
    Mnie dzisiaj zasypało i pada sobie cały czas - temperatura -5 ;)))
    Serwuje kawkę, bo dzisiaj ma być kiepski dzień - podobno ma bardzo spadać ciśnienie!
    --
  6.  permalink
    ja już ziewam cały czas
    --
    •  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeJan 28th 2010
     permalink
    A ja na zmianę mam odruch wymiotny od zapchanego gardła i ziewam.Smutno mi dziś bo jakaś infekcja mi się przyplątała a w nocy miałam sen o moim emku który mnie zapamiętale zdradzał (on nie z tego typu więc do diaska nie wiem skąd takie sny) :(:( No i nie mogę isc na film Orgasmic birth ktory bardzo chcialam zobaczyc a dzis jest jedyny pokaz :(
    Muszę sobie jakiegoś bezalko rozweselacza zafundować.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosh dziewczyny ale u nas pogoda :((
    po 5rano wyjechalismy do warszawy ale ostatecznie zawrocilismy po 40km. snieg i slizgawica byly do przejscia (no wlasciwie przejechania) ale jak zaczal padac marznacy deszcz ze gruba tafla sie na aucie zrobila to zrezygnowalismy. trudno pozyje w stresie lekarzowym przez kolejne tygodnie ale nie chcielismy z dzieciakami ryzykowac, dalekiej jednak, podrozy
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ehh Aniu myślę że przy takich warunkach dobrze zrobiliście wracając
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tja zwlaszcza ze mielismy grubo ponad 160km do przejechania. tylko tiry parly dalej, osobowki albo zjezdzaly na stacji benzynowej i zawracaly albo na poboczach sie zatrzymywaly co nie bylo odbrym pomyslem bo droga i tak waska i zasypana
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ania lepiej było jednak nie ryzykować bo niby cieplej ale wieje i zawiewa wszystko na drogę. Emek właśnie z szuflą pod domem żeby do pracy wyjechać.
    --
  7.  permalink
    Ania, dobrze zrobiliście. U nas wiatr zaczyna coraz mocniej wiać. Pociągi kursują od samego rana z opóźnieniem. M zabrał mi samochód i zostawił w centrum na odśnieżonym parkingu, bo ja pierwsza w pracy jestem i nie miałam nawet jak wjechać. Zresztą on i tak zostaje dzisiaj dłużej w Słupsku, więc ja wracam autobusem lub pociągiem, jeszcze nie wiem co wybrać.
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Talka biedactwo :( Ja też nie mam najłatwiej z mamą wiec rozumiem...
    --
  8.  permalink
    Ojej Talko........
    Mam nadzieję,że to nic powaznego
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie też wali śniegiem na około :neutral:
  9.  permalink
    A nie mozecie zamieszkac w Twoim pokoju?
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Sytuacja patowa widzę: z jednej strony to mama z drugiej strony jak tu zadbać o siebie...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dokładnie.
    --
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Ja już lepiej się czuję Bioparox i dwie czekoladki pomagają :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm Talko po części to rozumiem... ale patrząc na zdanie
    Talinka: Ej no sorry, mam spłacać kredyt i jeszcze gnieździć się w 1 pokoju ?!
    znaczy ze jak rodzice na ciebie łożyli to było ok ale teraz gdy Ty sie dorzucasz bardziej ibardziej inwestujesz w mieszkanie które po śmierci mamy będzie Twoje to już nie jest ok.... Myślę że w podobnej do Ciebie sytuacji znajduje sie mnóstwo dorosłych dzieci mieszkających u rodziców... Nie chodzi mi tu typowo o Ciebie ale o spostrzeganie "należy mi się" dopóki dziecko jest utrzymywane przez rodzica to spokojnie należy mu się żywność ubranie meble płacenie przez rodziców opłat opłat w szkole itd ale gdy dziecko dorasta to nie należy się pomoc rodzicowi...
    Wiem że jesteś wściekła na mamę i doskonale Cię rozumiem - takie jest życie z osobą uzależniona... ale spróbuj ją zrozumiec...
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej hej u nas wieje jak nie wiem co - znowu od 3 w nocy byliśmy bez prądu - na szczęście mąż za moją namową przygotował wczoraj agregat - więc raz dwa wskoczył w kurtkę i wyleciał go podłączyć aby pieca nie wychłodziło bo do rana byśmy pomarzli przy niedocieplonym domku. Potem wlączyli - teraz jest ale jak patrze za okno i widze jak wcześniej oblodzone drzewa się łamią to kto wie czy znowu nie braknie prądu???? wrrr
    Teraz pralke włączyłam, obiad już mam, zakupy mąż zrobi, wczoraj drzewo do kominka przygotował - i jakoś jesteśmy zabezpieczeni - jeszcze tylko dobić butle turystyczną bo kuchnie niestety mamy na prąd:( No ale mam nadzieję, że obędzie się bo na weekend mam mieć gości. Siostra ma z Wawy przyjechać - chociaż to co pisała AniaM - nie napawa optymizmem....

Aniu a skąd Ty jechałaś do Wawy?? Bo siostra ma jechać gierkówką z Wawy do Częstochowy.
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Aha fotki Juleńki po pierwszej wizycie u fryzjera są pod moim wykresem - zapraszam
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.