Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeJan 28th 2010
     permalink
    Talka nie znam sytuacji więc nie jestem w stanie za bardzo nic powiedzieć - ale skoro znasz rozwiązanie czyli zmiana mieszkania to starasz się iść w tym kierunku? Nie mówię od razu się wyprowadzić bo to nie takie proste ale czy masz jakiś plan na to?
    --
  1.  permalink
    Talko - ale nie jesteś sama, masz partnera........ Nie chcę się wtrącac, ale myslę,że mimo wszystko musicie sami zadbać o własną przyszłosć. MOze mieszkanie z zasobów gminy? Moze tbs?
    Rozumiem Twoje rozgoryczenie- ale mieszkanie nalezy do mamy i ona moze zrobić z nim co zechce.
    •  
      CommentAuthorAine
     permalink
    Talka przykro mi ze sie zawiodlas i zainwestowalas ale domyslam sie ze skoro Twoja mama ma taki problem to nie mozesz liczyc na to ze bedzie dawala rade wywiazywac sie z obietnic. Przemysl na spokojnie co mozecie zrobic w tej sytuacji co bedzie dla Was najbezpieczniejsze.
    --
  2.  permalink
    Za chwilę może się okazać, że moja droga do domu jest nieprzejezdna :confused: Ja może jeszcze zdążę przejechać za dwie godziny, ale popołudniu pogoda ma się jeszcze pogorszyć, a M będzie wracał gdzieś o 19.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u was tez tak sypie? ja wrocilam do domu doslownie jak balwanek. troche powyzej 2 godzin poszlajalysmy sie po miescie i mialysmy dosc. autami rzuca ze w zaspach przy ulicy laduja a i przejscie chodnikiem wymaga nie lada wysilku.

Aga jechalismy krajowa 8, z podlaskiego. koooooszmar normalnie.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie spokój, nie sypie. Ale śniegu nie ma za dużo.
    Tego świeżego oczywiście.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talka życzę dogadania się z mamą.
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeJan 28th 2010 zmieniony
     permalink
    Chyba mam tą pracę, dzis poszłam do kierowniczki zapytać a ta mi kazała przyjść za dwie godzinki na trochę, żeby zobaczyłą czy się nadaję, zamiast być 2 godziny byłam 4 i jutro mam przyjść na 13, i kazała mi uaktualnić książeczkę, to chyba pracuję, cieszyć sie będę dopiero jak podpiszę umowę. Narazie najniższa krajowa ale po okresie próbnym może będzie troszke więcej. Bynajmniej na podstawowe opłaty póki co będzie.
    Teraz trzymac kciuki za tą fuszkę mojego, żeby wypaliło w Wawie bo tam by wpadło bardzo dużo i bylibyśmy ze wszystkim na czysto a nawet na plus .
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogus ale byloby suuuuuper!!! moze podpisza z toba umowe od 1go. mam taka nadzieje. a czym bys sie zajmowala?
    kciukow za fuche eMa nie puszczam
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania to normalny sklep spożywczy samoobsługowy i robi sie wszystko, wykłada, podaje z mięsa i wędlin, kasuje. Ale dobrze że cos jest, bo wszędzie indziej gdzie chciałam miałam za krótkie doświadczenie zawodowe, oby do czerwca. A za fuchę trzymaj bo to duża kasa i było by super wreszcie nie mieć tego wielkiego ogona długów i choć skromnie to być na bieżąco.
    Młody znowu dziś nie spał, ledwo przytomny już jest mam nadzieję, że jak go położę to zaraz zaśnie.
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    no i ten sklep jest 5 minut od domu, więc odpada na bilety
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    HEJ KOBITKI,nie podrodze mi do kompa,jutro mama ma operacje ,wymienia biodro,zeby wszystko tylko sie udalo...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czyli sporo zalet. moze i jeszcze jakis rabat na zakupy bys dostala ;)

puchy tutaj dzisiaj. czyzby was zasypalo??
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa - no to 3mamy kciuki za mame. oby wszystko poszlo gladko. siostra z nia mieszkala bedzie? a w ogole kiedy Ty sie do PL wybierasz??
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    MOJA siostra ,juz z nia mieszka,ja lece za dwa tyg ,moze za tydzien jak trzeba bedzie,bo jak mama wyjdzie ze szpitala ,to bedzie potrzebowala pomocy w domu a siostra pracuje caly dzien.. bilety mam na 12 ,ale zawsze moge przesunac...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ten rok zaczelysmy ,pobytem w szpitalach...
  3.  permalink
    czesc dziewczynki-nas zasypało znowu sie nie da przejechac koszmar
    Ewa to zdrowia dla mamy! zeby sie udało i napewno tak bedzie moja mama ma juz jedno wymienione i lada chwla bedzie jechała na druga operacje

Hoga super pewnie juz masz ta prace ale fajnie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mojemu R tez grozi wymiana bioder ale mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt szybko... chwilowo mam dosc operacyjncyh decyzji
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    spadam ,bo nie chce meczyc oka,we wtorek mam kontrol,jeszcze nie widze dobrze...
  4.  permalink
    Witam porannie! Dojechałam do pracy, oczywiście nie obyło się bez stania i czekania na odblokowanie drogi. Wczoraj 30 km udało nam się pokonać... w 3h!!! Ale dojechaliśmy.
    --
  5.  permalink
    nie nie nie u mnie znowu pada śnieg,bo sie załamie
    jutro mam impreze roczkowa i nie wiem jak dotre w te rejony miasta
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJan 29th 2010
     permalink
    u nas tez sypie. rano maz z sasiadem lopata machali zeby auta z parkingu odkopac tak napadalo
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    U nas też śniegu w trzy dupy, a z odśnieżaniem to mają panowie zajęcie.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Cześć z rana
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talka :) jakie rano toż to już połowa dnia:)
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    dzień dobry:)
  6.  permalink
    czesc dziewczyny :0
    hoga- super z ta praca :D
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    właśnie doczytałam posty, trochę tego było:)
    Hogatka super, przynajmniej pieniążki będą a blisko masz do pracy i to rewelacja!
    ewa trzymam kciuki za mamę
    ja chcę już wiosnę:)
  7.  permalink
    moze ktoras mnie zaprosi na obiad ? bo nie chce mi sie dzisiaj grzebac w kuchni
    --
  8.  permalink
    Ciacho- moze pójdziesz ze mną na sushi? Bo wiesz- nie mam towarzystwa na dziś :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aga, zabierz mnie też na te Twoje ryby :)
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    a może bar mleczny?
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Aga ile razy w tyg. jesz sushi?:wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho wpadnij do mnie, mam barszcz ukrainski (kupilam mieszanke mrozona hehehe) a na drugie placki ziemniaczane :))
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    eee kopłam się :D

miłego wieczorku i do jutra :))))))))
    --
  9.  permalink
    Dziewczyny kurcze wszystkie propozycje obiadowe sa super ,biore każda!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ty ... ty.... głodomorze!!!!

ja na kolacje mam sledzika z cebulka takiego w oleju - domowej roboty a do tego chlebek dyniowy z maslem. chce ktoras?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    ja dopiero z pracy wróciłam tzn jakies 30 minut temu, i chyba zostaję, bo zastępczyni kierowniczki mi powiedziała, ze chce abym została, nawet na grafiku jestem, jutro znowu popołudniu i cały następny tydzień.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,mama juz po operacji,chyba wszystko ok ,wzielysmy pielegniarke na noc za 200zl..bo mama strasznie slaba...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogus no to brzmi super. a powiedz jest szansa ze za te dni tez ci juz zaplaca czy na razie w ramach praktyki tylko? super by bylo zeby sie udalo juz odplatnie od teraz!

Ewa dobrze ze juz po wszystki. z tego co piszesz to chyba ceny pielegniarek sie nic nie zmieniaja. jak ja rodzilam to tez 200zl chcialy a to zaraz 3 lata
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania nie mam pojęcia ale , być może że to tylko za free, ale grunt, ze jest a jeszcze mam fuksa, bo kierowniczka nie chciała przyjmować nikogo z okolic ze względu na znajomych, żeby przekrętów nie było. Teraz może, wreszcie będę spać w nocy bo ostatnio pawie w ogóle nie spałam tylko chodziłam i myślałam co dalej.
    --
  10.  permalink
    Ciacho zapraszam Cię do mnie. Stół zastawiony: kotleciki mielone, schabowe, gołąbeczki, sałatka no i tort śmietanowy :)
    My już po urodzinach taty, śmiechu było z siostrzeńca (zdjęcia pod wykresem :) )

Hogatko obyś dostała umowę już od pierwszego!
    --
  11.  permalink
    Pierwsza:)
    U mnie wszyscy spią, a ja łażę już od 7 :shocked:
    W każdym bądź razie witam Was z sobotną kawką :)
  12.  permalink
    Agi- chetnie pójdę z Tobą na ryby :D
    A co czestotkiwości.... wiecie dziewczynki- bywa róznie. Czasem mam jazdę i chodzę na sushi kilka dni pod rząd a czasem mam przerwę i ze 2 miesiące albo i dłużej.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJan 30th 2010
     permalink
    Aga to szkoda ze sie z moimi dziecmi nie zgadalas bo juz o 7 pobudke mi zrobily, litosci nie maja. ferie sa a oni z samego rana wstaja wrrrrr
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    sluchajcie u mnie taka sniezyca ze drugiego bloku nie widac :shocked:
    maz dzwonil ze 2x dluzej jechal co normalnie i cieszyl sie ze w trase wyjezdzac nie musi
  13.  permalink
    Podrzuć je na trochę do mnie :)
    A wieczorem Ty weźmiesz moich, dobra? :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eee tak to nie...
    na wieczor mam juz plany :wink:
    ale wiesz co - w tygodniu mozesz mi ich podrzucic, 2 w ta czy we wta co za roznica :D
  14.  permalink
    No własnie ja tez na wieczór mam plany, więc myslałam,że mnie wybawisz :D
  15.  permalink
    Chyba pójde posprzatać, bo dnia szkoda.
    Miłej soboty, dziewczynki.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.