Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeJan 31st 2010
     permalink
    Na razie jestem zmęczona i pałam zniechęceniem... Jutro może jak się prześpię trochę, to może spojrzę na to z większym dystansem.
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cześć kobiety. Powodzenia Nov, to masz wymagającą ta promotorkę, żeby tak odrazu odrzucić bez przeczytania... :/
  1.  permalink
    MI w czerwcu stuknie 10 rocznica obrony magisterki. Uff.
    Nie chciałoby mi się teraz pisać pracy.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No właśnie, a niektórzy woleli czekac na gorszy moment na msu to teraz mają :/
  2.  permalink
    E tam. Nie ma dobrego momentu. Zawsze są jakies "za" i "przeciew". wazne tylko,żeby tych "za" było więcej. Podobnie jak z ciążą :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja byłam pod przymusem zmiany przepisów od 2010, to było mocno "za" ;)
  3.  permalink
    Witam poniedziałkowo... pierwszy dzień tygodnia, pierwszy dzień lutego. Jak ten czas szybko leci.
    Miłego dnia wszystkim życzę :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeFeb 1st 2010
     permalink
    no to kolejny tydzien lenistwa czas zaczac.
    matko nie wiem nawet kiedy mi tydzien ferii zlecial. troche spraw udalo sie zalatwic ale nie tyle co bym chciala. pogoda skutecznie mnie zniecheca...
    milego poniedzialku
  4.  permalink
    Dzien dobry
    Podrzucam lekturę na dziś ;)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry ja już po pracy bo dziś miałam jednak na rano, młody śpi a ja piję kawkę.
    U nas tez śniegu dalej pełno
    Aga juz go przeczytałam zanim tu weszłam, dobry jest :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Przeczytałam!
    No cóż - co prawda to prawda!:neutral::confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej ,tez czytalam,ale na szczescie moje zycie tak nie wyglada...a teraz nie pracuje...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki ,lece zakropic oko i poloztc sie,do jutra...jutro mam kontrol u okulisty...(przystojnego)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ewa no to chociaż jakaś rekompensata jest , oby na kontroli same dobre wiadomości były.
    Młody śpi a ja w dzień znaczy około 18 jak zasnęłam to wstałam dopiero przed 21 , nawet nie słyszałam jak chłopaki grali w piłke, kręgle i jak wyszli z Sabą na spacer. Mój miał ze mnie polewkę.
    U mnie też czasami miałam wrażenie, że ja to taka kuchta domowa ale nie mogę powiedzieć, ja się po pracy leniłam, a że mój miał wolne to posprzatał, pomył naczynie, i spędzał aktywny dzień z Hubim nawet jak wróciłam z pracy i tak lubię a nie tylko komp
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga, a jak tam w pracy? będzie umowa?

Ewa trzymam kciuki,za kontrolę;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    a no wogóle to WITAM się wieczornie;)
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeFeb 2nd 2010
     permalink
    Beata Będzie, bo na razie jestem na grafiku, miesiąc jest próbny jak zleci to przedłużaja dalej. Ale normalnie wszystko mnie boli, nogi to każdy mięsień odczuwam, bo cały czas w ruchu i robota, nawet nie ma czasu na zjedzenie i trzeba jeść w wolnej chwili. Ale dobrze jest, że jest. Teraz łącznie z sobotą mam popołudniu.
    Młody zjadł sobie kiszonego ogórka i mu całą buzię wokoło ust obszczypało, więc dziś znowu na kilka dni muszę mu flonidan włączyć wrrr
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeFeb 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    hehehehehehe Ewa u mnie tez tak nie jest, bo ja małpa jestem straszna - przecież wiecie............ :rolling:
    nie pozwoliłabym na to.
    Zresztą ja pracuje, a partnerstwo u nas nie jest tylko pusta deklaracją. Ja sprzątam, prasuje, zmywam podłogi - a i owszem, ale mój M też hehehehehehe
    Ostatnio mój M jak wróciliśmy z kina wchodzi do domu a tam moja siorka na szmacie jeździ (puszczały bańki z Oliwką i było tak mokro, że chciała pościerać). Na to mój M: "o żesz ty dawno nie widziałem kobity na szmacie" bo tylko on u nas zmywa podłogo hehehehehehe:tooth:
    Na to moja siorka: "bo widzisz - już ci dawno mówiłam, że ty niewłaściwa siostrę sobie wybrałeś, no ale nie chciało ci się czekać na moją pełnoletność" hehehehehehehehehe:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa daj znać jak tam wizyta u okulisty :D
    A może fote doktorkowi strzelisz, hahahahaa :DD
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Laski gdzie ta nasza wiosenka ... wali śniegiem, że ludziów nie widać :confused:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Idzie wiosna idzie, ale pomalutku, bo śnieg ją przestraszył;)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Agga, chyba przegnał :neutral:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Nie, temperatura już się przecież podniosła. U Ciebie chyba też? My jesteśmy w okolicy 0 stopni. Wczoraj było piękne słonko :) Dziś go trochę mniej, ale nie jest źle:)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    eh - Iza ty niecierpliwcu - u mnie własnie słonko wyszło - zaraz wyślę je do ciebie ;)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie nie ma słońca, jest 0 stopni i tylko śnieg widać, nie podoba mi się, o!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Znaczy słoneczko jest! W suwaczku :DD
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas w prawdzie na minusie ale dosc slonecznie. gdyby nie mrozny wiatr to byloby calkiem milo...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A u mnie słońce wyszło na dłużej i już mamy +3:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej, no oko goi sie ,powoli odstawiamy leki ,mam nastepna kontrol we wtorek,ale potem to lece do PL i miejmy nadzieje ,ze nic mi sie nie pogorszy z tym okiem...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeFeb 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    Witajcie. Melduję się na tym wątku. Wiecie, smutno mi - podrzućcie coś na poprawę nastroju, na polepszenie humoru, na rozjaśnienie umysłu. Nie mogę jakoś wrócić na dobre tory - ciągle zamartwiam się tym, że nie jest tak, jakbym chciała... nie ma żaru, gorrąca, wybuchu namiętności.13 lat nam w maju stuknie...A ja ciagle chcę by było wspaniale. M. jest bdb człowiekiem, przecudnym wprost tatą...ale coraz nam dalej do siebie. Wiem, że wiele z was penwie też to przchodziło, przechodzi, kurde, dajcie mi jakiegoś kopa, ale konkrektnego, pozytywa na maksa. Zebym jakoś odżyła i przestała ciagle ryczeć i sie rozżalać. Wiem - niezbyt dokładnie sprawę naświetlam. Ale może coś tak na początek -aperitif mały... :neutral:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    tez miewamy gorsze chwile,ale jak przychodza ,tak samo odchodza...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Kako a może znowu poluj na męża , znaczy niech on cię zdobywa, nie wiem, mże myśli, że skoro cię ma macie dziecko to juz spokojnie może sobie odpuścić , bo przeciez jesteście rodziną, może masz sposoby które na niego działają, na jego podświadomośc co rozbudzi w nim znowu tego dawnego. Cięzko radzić bo ty go znasz i wiessz jaki jest co go kręci, co lubi, może czas odgrzebac z pamięci jak to było i może nie tyle powtórkę co w zmienionej scenerii troszke odświerzyć mu pamięc.
    Zmykam spac, dobranoc kobiety i do poklikania
    A jutro idę podpisac umowę i będzie od 29 stycznia czyli od dnia kiedy poszłam na całą zmianę . TYlko cholrea mój znowu siedzi w domu u weź tu człowieku myśl pozytywnie, ale jedno mnie cieszy, kobieta od fuchy zaakceptowała im kosztorys więc fuszka będzie, oby szybciutko:)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Iza nie chcę cię dołowac z wiosna ale podobno mrozy jeszcze powróca i ma byc doś zimowo do końca lutego, a może i na marzec przejdzie i podobno ma to mieć przełożenie(znaczy taka zima) na lato w tym roku i ma byc gorące. Więc jeśli nie cyganią to ja wytrzymam jeszcze miesiąc tej zimy ale niech lato będzie prawdziwym latem , ciepłym i pogodnym a nie jak to bywa że chwila lata a potem normalnie jesienna pogoda czysto dżdżysta i deszczowa.
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeFeb 3rd 2010
     permalink
    a ja tam wolałbym "normalne" lato, a nie znowu upały nie do życia;( wszystko powariowało:(

u nas coś gadają,że zima i mrozy mają być do II połowy marca..heh
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga:))) super, z tą umową;)) i z pracą;) mam nadzieję,że u M też się wszystko poukłada;) i wreszcie wyjdzieci na prostą..

to M nie dostał tej roboty na którą tak liczyliście? bo nie wiem czy nie pisałaś, czy mi umknęło..
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dzien dobry... ;]

Ale zaraz zaraz, co to za pustki tu sa dzisiaj od rana ani widu ani slychu!

Hmmm?
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Beata kobieta musiała im zaakceptowa kosztorys i to zrobiła, poprosiła o referencje jak to potwierdzi to chłopaki jadą na fuszkę. A teraz juz 3 dzień mój znów ma wolne za które nie ma kasy normalnie wkurza mnie to. Ale co się dziwić szef był tydzień na nartach na słowacji to musi sobie odbić własny urlop i chłopaki siedzą w domu . Teraz aby jakos dotrwać do fuszki a potem oby do lata i nie ma mnie tu i może druga połowa roku wreszcie będzie po naszej myśli, bo mam już dośc tej ciągłej walki o przetrwanie.
    Zaraz kawka i do tyrki
    --
    •  
      CommentAuthorAine
    • CommentTimeFeb 3rd 2010 zmieniony
     permalink
    A mnie tu nie będzie do 16go bo mi net padł w domu a pracy czasu za mało :(
    Kako u mnie bywa różnie...przywiązania, miłości i czułości mamy tony ale proza życia i zmęczenie namiętność przygasza powolutku ale sukcesywnie. Najgorsze jest to że jak kiedyś chciało mi się nad namietnością popracować to teraz jestem zbyt zmęczona po prostu na to...aż sie boję co będzie po ciąży...:(:( recepty Ci nie dam niestety w związku z tym...
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga, no to mam nadzieję, że tej Pani się wszystko spodoba;)i odbijecie sie wreszcie;)) super by było i tego Wam życzę;))
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witm po dłuzszej nieobecnosci ale najpierw chemia a w niedziele jechalismy z M do niemiec po auto stare sie sprzedało i znalazlo sie nowe:D

widze ze tu jakies pustki panuja ...
    a mnie jeszcze katarek dopadł i ciekawa jestem czy jutro dostane chemie....
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    To trzymaj sie Alexi jutro jaakby co!

Gratuluje nowego autka :D
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dzieki Trisha mam nadzieje ze dobrze sie bedzie sprawowac;)
    a jutro zobaczymy co mi lekarz wymysli....
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    a Amelka jak? Smiga?
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    oj Amelki wszedzie pełno wszystko roznosi a najbardziej uwielbia gazety ogladac po swojemu czytac i rwac....
    no i trzeba sie pilnowac bo zaczyna powtarzzac słowka...
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    haha rwac ;] gazety to pol biedy, ale jak sie do knig dorwie , to dopiero bedzie :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Alexi fajnie ze macie nowe auto. co kupilsicie?
    mam nadzieje ze jutro wsyzstko gladko pojdzie i w miare szybko nabierzesz na nowo sil

Hogatko - baaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze ze juz jest umowa! powoli wsyzstko wychodzi na prosta
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    3 letnia Octavie II kombi przedtem mielismy I i bylismy zadowoleni wiec chcielismy to samo w nowszej wersji:)
    jak jutro wszystko pojdzie według planu to niestety dopiero w niedziele nabiore siły...
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Trisha narazie ma swoje twarde ksiazki ale one pomału nie wytrzymuja tego ciagłego ogladania i noszenia hehe wiec nie wyobrazam sobie co bedzie pozniej :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    zmykam do wyrka bo jutro musze wczesnie wstac pa
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.