Trisha, dawaj znać ja tam po USG ... i czy Maluch pokazał co tam ma między nogami :D Ciekawa jestem czy przeczucie Cię nie myli :P Mnie zmyliło, byłam przekonana, że noszę dwie dziewczynki, a tu Zonk :P Miłego dnia! ;D
I ja Wam życzę miłego dnia. U mnie za oknem słonecznie, aż chce się wyjść, tylko ta chlapa troszkę przeszkadza. Mam w tej chwili tak monotonne zajęcie, że musiałam się oderwać, bo już mi się wszystko chrzani.
Ja własnie skonczyłam krzatać się w kuchni. Zrobiłam dzis sałatke, sledzia pod pierzynka i jajka faszerowane na jutro. Najgorsze,że młoda coś rozłożyło i ma 39 stopni gorączki :(
jak tam mija niedziela? ja mam takiego lenia gignata ze nawet obiadowo zastrajkowalam. czekam wlasnie na pizze, wzielam sobie dodatkowe sosy czosnkowe i bede lyzeczka wyjadala :D juz sie doczekac nie moge takiego mam ssaka w zoladku
Ja zdycham, rozłożył mnie jakiś wirus i chyba zawaliłam dzisiejszy egzamin, za nic nie mogłam się na nim skupić a pytania były podchwytliwe. M poszedł z Maksem do mojej babci na obiad (specjalne zaproszenie ;) ) a ja zostałam, co by cioci nie zarażać. Bossshhhe, jeszcze jutro mam okropny dzień w pracy, mam nadzieję że jutro troche odżyję. Aniu, pizza to mój ulubiony obiad :)
u nas sie tak mòwilo "KASKA"..nie wiem czym to sie leczy,bo nigdy wczesniej nie mialam , ale pòjde do mojej lekarki prywatnie i poprosze o recepte bez badania,bo i tak mam @,moze taniej bedzie...
Ewa znajomi maja "gosposie" na 5-6h dziennie - pranie prasowanie sprzatanie i gotowanie, placa 800zl miesiecznie mysle ze to od miasta zalezy. ja np za nianie place 500zl miesiecznie - tygodniowo jakby przeliczyl to jest 5h dziennie. no ale to sasiadka przez sciane to tez troche inaczej.
ANIA ,to na pewno grzybica ,od antybiotykòw ,M tez ma jakies kropki ,wiec chce to dobrze wyleczyc,zeby znòw jakies gorsze dziadostwo sie nie przyplatalo...szukam po necie ,no fakt gosposie z mojej dzielnicy po 8 zl za h znalazlam...
a w ogòle siostra mi wypomina ,ze mama sie nie opiekuje,ale jak ja mam to zrobic jak zyje tutaj,wyjechalam 12 lat temu,jak mama byla zdrowa,teraz tez nie moge siedziec w PL ,bo mam oko chore i jestem pod kontrola ,sytuacja beznadziejna...
AniuM ja teraz na tej diecie to tez czuje sie taka oceizała jak zjem jakas pizz albo chamburgera chocby kawałek :P nasz ogranizm chyba sie przyzywyczaił ze nie ma takich ciezkostrawnych dan :)