Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeFeb 9th 2010
     permalink
    And cieszę się, zapewne to dla Ciebie wspaniały widok - barwa dla Tosi :D
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) Najwspanialszy na świecie - i jeszcze nigdy aż tak nie cieszyłam się z dreptającego dziecia a zapewniam że zawsze to była mega radość dla nas
    --
  1.  permalink
    Aga- pięknie!!!
    Gratululujemy ogromnie!
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Aga gratuluje postepów Tosi!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    Brawa dla Tosieńki:D
  2.  permalink
    Babole- co robicie?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Na TVN-ie jest program o toaletach szkolnych na dworze - ciekawe czy to ta szkola o której kiedys mówiła Katy.
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witam was
    moje dziecko wlasnie zasneło i moge sobie posiedziec przed kompem...

widziałam zwiastun tego programu i jakos nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko chodzilo do takiej szkoły :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorJoy
     permalink
    aggnieszko właśnie miałam o tym pisać:D
  3.  permalink
    Mi się nie chce włączac telewizora. Chgłopaki na "Avatarze", młoda śpi a ja rozkoszuje się ciszą :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ola była zachwycona Avatarem.
    Moje obie już w łóżkach i ja sama jakaś śpiąca sie zrobiłam w tym towarzystwie.
  4.  permalink
    Ola jużw łózku? Wow- zazdroszczę. Mojego ,młodego tzreba kijem o 23 zaganiac.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Maks jeszcze rządzi, będę potem jak nie znikniecie
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ostatnio zdarza jej się podsypiać wczesnym wieczorem, wstaje potem kolo 23 albo blizej północy, zjada drugą kolacje i idzie dalej spać:)
    Normalnie też chodzi bardzo późno spać, często później niż ja.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Alexi, a to leczenie przynosi dobre rezultaty? Dużo jeszcze Ci zostało?
  5.  permalink
    O północy kolacje? I taka jest chuda? Zycie jednak nie jest sprawiedliwe :)
    czekamy jemma :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    jak ja bym zjadła cos o połnocy to chyba bym do rana nie spała....

agga narazie widac ze sie juz o polowe zmniejszył , jestem na połmetku jeszcze 3 cykle ale juz mam dosc jak widze wenflon gdzies w tv to mi juz źle i na widok czerwonego tez źle reaguje...
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Proponuję taki podkład muzyczny na dziś wieczór:)
    klik

Kiedyś zacznie tyć jeśli nadal będzie tak jadła, może nie przed 20, ale koło 30 ma duże szanse zostać tłuścioszkiem;)
  6.  permalink
    Alexi- i tak jestes mega dzielna. Zobacz- juz za chwilę bedzie za Tobą 3/4!
  7.  permalink
    Agga- jestes w romantycznym nastroju?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Alexi, mam nadzieję, że ten czerwony z piosenki nie będzie Ci się źle kojarzył:)
    Jak tak unikam lekarzy, ze pewnie dorobię sie czegoś takiego kiedyś czego juz się nie da wyleczyć. Byle nie za szybko. Cytologii nie robiłam dobrych parę lat. Ktoś powinien mi chyba nakopać ;/
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Poszłabym na bal, Aga :) Z jakimś cudownym amantem - mogłabym tańczyć w kółko do tej samej piosenki;)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    niby tak teraz poleci z górki a co potem mnie jeszcze czeka to nie wiem ...
    bardzo bym chciała zeby to sie tak samo wchloneło po tej chemii...ale to tylko moje marzenie
    --
  8.  permalink
    Wypinaj sie! :devil:
    Ja odpadam na chwilę,żeby się odmóżdzyć na M jak miłośc.
    Ale wróce tu do Was- jak nie zasnę ofkors :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    tez bym sie gdzies wbrała ale moj M nie lubi tanczyc i wogole takich imprez tanecznych:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A ja w jakiś dziwnie magiczny sposób zamiast sformatować tylko partycję C sformatowałam D :/ na której miałam wszystko co ważne i najważniejsze. Niewiele brakowało by laptop wyladował na podłodze :/ wściekłam sie na siebie wrrrrr masa ważnych rzeczy - oczywiście bez kopii zapasowych poszła sie rypać :/ pomijam prywatną pocztę czy arhiwa i dokumenty - ponad pół pracy licencjackiej którą przepisuję wrrrrrrr będzie maraton pisania po nocach by nadgonic :/ a juz sie cieszyłam ze bedę mieć wcześniej niż ustalałam
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    no to narobilas agunia...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :cry::cry::cry::cry: narobiłam ale za cholerę nie wiem jak :/ nie raz tak robiłam i nigdy nie dałam takiej plamy wrrrrrrr Myślałam by rzucić wsio na stacjonarny no ale po co :/ nie chciało mi się
    Normalnie sie wściekłam
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja już mam za sobą podobną utratę danych - ale taki prezent zrobiła mi Ola - ciężko mi było to przełknąć.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga ja nie raz ale teraz ja to narobiłam :/ jutro zgrywam co ważne ze stacjonarnego bo mam zdjecia od sierpnia na nim o innych rzeczach nie wspominam nawet
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    And, są możliwości przecież odzyskania danych. Znajdź dobrego informatyka to ci wszystko przywróci. A naprawde są jeszcze ludzie, którzy piszą prace ręcznie? Szok, myślałam, że nikt tak już nie robi; przecież to podwójna robota, nie mówiąc o cytatach, które trzeba przepisywać...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,nie zalapalam sie na rozmowy o sexsie...ale u mnie , jakas klatwa chyba jest,bo od przedwczoraj wymiotujemy z VEVE, NO DZIS JUZ JEST LEPIEJ I W SUMIE TO NIE WIEM ,CZY W piatek polecimy...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    JEMMA: Znajdź dobrego informatyka to ci wszystko przywróci. A naprawde są jeszcze ludzie, którzy piszą prace ręcznie? Szok, myślałam, że nikt tak już nie robi; przecież to podwójna robota, nie mówiąc o cytatach, które trzeba przepisywać...

Jemma nie mam ochoty płacić za to - trudno wściekłam się i tyle
    Co do pisania ręcznego - jest takich sporo i dobrze bo dzięki temu ja mam pieniążka hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Raz, w szkole średniej przepisywałam jednej dziewczynie pracę i to była beznadziejna robota, przepisujesz coś o czym nie masz zielonego pojęcia a nie zawsze wszystko jest czytelne. Dostałam wtedy za to 50 zł.
    Ewa, zdrowia życzę.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a jeszcze dodam,ze jakby tego wszystkiego bylo malo to dzis dermatolog usuna VEVE ,kuzajki ...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jemma bo to zależy co przepisujesz hihihi dla naszego Kolegium Karkonoskiego piszę już od lat i powiem Ci że już znam i wymagania promotorów i np z resocjalizacji bibliografię :D A ceny hmm to zależy od kogo i jak - ceny są różne i ja generalnie wolę już rozmawiać o całej pracy niż rozbijając na strony - za stronę przeciętnie jest 2zł plus jeśli wydruk to 50gr strona są tacy co za wykresy czy zdjęcia liczą podwójnie - ja się w to nie bawię tak samo jak nie liczę za zapis na płycie - tylko chcę by ktoś przyniósł płyty

Wiesz jak mam nie robić nic to choć tak sobie parę groszy "organizuję" i teraz piszę 2 pracę w tym roku i lada moment koleżanka mi przyniesie swoją ale jej zrobię to w czynie społecznym ;) Zresztą razem ją piszemy - ona ręcznie część ja 2 rozdziały na kompie i jej wysłałam (całe szczęście że jej wysłałam do poczytania to mi odeśle)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to jutra ,pa,pa...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    uważam, że to bardzo dobrze, że te grosze sobie "organizujesz", może dojdziesz do takiej wprawy, że sama za kogoś będziesz pisac pracę, mnóstwo jest chętnych na takie usługi, niestety z resztą... czasem jak patrzę jacy ludzie kończą mgr to zaczynam kompletnie wątpić w ważność tego papierka
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    pa ewa
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jemma dla KK i dla resocjalizacji mogę szczególnie dla jednej pani promotor:D Koleżance piszę o wierze i wierzeniach w życiu ludzia i w literaturze ale chyba za bardziej poważne tematy nie mam co się brać... Często daję swoje jakieś propozycje czy sugestie ale nie czuję się na siłach pisać całkiem sama komuś
    --
  9.  permalink
    co tu taka pustka???
    wróciłam mysle ze juz na dobre
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeFeb 10th 2010
     permalink
    Ciacho witaj :crush:
  10.  permalink
    Chciałam powiedzieć,że otwieram wieczór plotkarski. Jest ktoś? :)
  11.  permalink
    dawaj te ploty
    --
  12.  permalink
    No Ciasteczko- witak wsród żywych:)
    Nareszcie wróciłas :crush:
  13.  permalink
    Chciałabym się dowiedziec od Was moje kochane czy obchodzicie walentynki. Jeżeli tak to opowiedzcie mi jak :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć Ciasteczko :bigsmile: ja też jestem, jak zwykle z resztą ostatnio; moje walentynki... hmmm.. w szkole :/
  14.  permalink
    No ale ogólnie Jemma- obchodzicie jakoś szczególnie ten dzien?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    niee, nie lubie walentynek, jakoś nie jestem z natury romantyczna a mój m juz tym bardziej
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.