JEMMA ,tipsy dla mnie tez,o tych rzesach to ogladalam w tvn, doklejala kosmetyczka i efekt byl bardzo fajny naturalny ponoc na dwa miechy starczaja ,ale ceny juz nie powiedzieli...
my kiedys na poczatku malzesntwa obchdozilismy - jakas kolacja na wychodnym, pozniej zaczelismy zostawac w domu i tak sie po kosciach walentynkowanie rozeszlo w tym roku idziemy walentynkowo do ciotki na imieniny (ma 12go robi w niedziele)
Ewo, ja bym się na to nie zdecydowała. Kup dobry tusz i efekt pewnie będzie lepszy :) Jesteś blondynką to pewnie oprawę oczu masz jasną, już samo przyciemnienie da efekt. Co ci po tych kilku dłuższych włoskach ?
Pączki jadłam już wczoraj późnym wieczorem. Miałam w domu 2. Myślałam, że się zmarnują;) Ale wieczorem miałam w głowie tylko jedno : w szafce leżą pączki. Po zjedzeniu pierwszego moja silna wola umarła - drugi zniknął równie szybko:) Dziś mam zamiar upiec pączki - mam nadzieję, że będą udane:)
No pewnie. Pamiętam jeszcze jak w szkole na zajęciach z zpt uczyli nas je robić:) (zpt - zajęcia praktyczno-techniczne). Teraz chyba jest technika zamiast tego.
No tak. Dobrze mówisz:) Ola w podstawówce miała technikę, a teraz też muzykę i plastykę, które nazywają się sztuką właśnie. Ale gotować jej tam jeszcze nie uczyli.
tak przyjmuje ale ja te bóle mam od lat nawet jak nie brałam tych pigułek poprostu musze przetrwac jakos te pare dni na silnych przeciwbólowych ,w pogotowiu mam zastrzyki ,w najgorszym wypadku pojade żeby mi zapodali w dooopsko
Tak Madziu juz wszystkie dostepne bez recepty wypróbowałam,teraz mam w apteczce na silny ból ketonal,czopki paracetamol i oczywiscie zastrzyki z pyralginy
Trisha ja tez kocham Dunkin Donuts!!! a najbardziej paczka o nazwie 'bavarian cream'... w weekend bylam w wawce niedaleko DD ale z obawy ze sie znowu poplatam w podziemiach zrezygnowalam z paczka i kawy w DunkinDonuts i poprzestalam na whooperze w burger kingu i latte w coffee heaven ;-)
w BK jeszcze cebulowe krazki, mniaaaam slinotok az mam no ale w poniedzialek mam nadzieje ze meza namowie zebysmy zajechali. cos innego niz kebab czy kfc :P
ooo tak, sos jest najpyszniejszy ja uwielbiam czosnkowy z dagrasso. zawsze biore 2 dodatkowe - doplacam 3zl i dzieki temu zjadam go pozniej lyzeczka :D