czesc w niedziele kurde wy tez sie nudzicie? bo ja bardzo chyba sie połoze na chwile koło małego ,potem zaliczymy jakis spacer i tak dzien zleci do dupy ale co zrobic co do garderoby to chetnie bym dzisiaj straciła troche imieninowej kasy ale nie mam jak sie dostac do centrum
Ja się nie nudzę, zabrałam się po długiej przerwie do pracy mgr :) Ale też jakiś spacer zaliczymy, chociaż u nas strasznie wieje. M co jakiś czas idzie na dwór i rozrzuca śnieg po ulicy, co by szybciej stopniał.
Kurcze, nie wiedziałam, ze zakupy mogą tak zmęczyć.... Dla siebie kupiłam tylko farbę do włosów, a kolega garderobę odświeżył, i nawet perfumy nabył, mam nadzieję, ze będzie zadowolony:)
wiosna się może wreszcie zrobiła i mamuśki wytargnęły na dwór - przynajmniej ja dzisiaj się wypuściłam bo choć zimno to nie wieje - więc spacerek dobrze nam zrobił
Seksoholizm i aseskualizm Audycja z Radia TOK FM o seksie Trochę teorii i definicje obu zaburzeń. Właściwie tylko 1 telefon dotyczył tematu, reszta innych. 36 min. Chłopak poprosił seksuologa, aby potwierdził, że anty hormonalna jest idealną metodą anty dla 27-latki, co ów uczynił skwapliwie. Już chciał powiedzieć, że niskodawkowe nie mają działań ubocznych, ale zaznaczył, że mają małe. . Do tego chronią przed rakiem i ani słowa komentarza. Ta myląca informacja wywołała słuchaczkę, która spytała, jak to jest, że ona jest w grupie ryzyka raka i hormony dla niej nie istnieją do 30. rz., nie może ich brać, a ten tu głosi, że chronią przed rakiem, więc jak to jest? No to kręcił, że inaczej sprawa się ma w grupach ryzyka, a inaczej poza nimi. Wprowadził ludzi w błąd. Jednocześnie partnerka miała problem z małym libido. ;-)
U nas w nocy napadało tak, że znowu jest biało. Teraz sypie od czasu do czasu, ale słabo. A temperatura koło 0. Ale jest całkiem przyjemnie na zewnątrz, słonko zagląda czasami:)