Chej kobiety pamięta mnie kto jeszcze Póki co chwilke poczytałam i normalnie nie wiem nic, ciacho np u cię zupełnie nie rozumiem ale dobrze, że wróciłaś, u nas znowu sniegu nasypało Alexi oby ci nie dołozyli za duzo cykli ale grunt żeby wykoczyc to cholerstwo i tylko mogę wesprzeć myślami, domyslam się ile cię to wszystko kosztuje i że masz dośc. Jutro zajrze na dłużej. Izunia czy ty zmieniłaś nr telefonu?
A dzis jakby mało było to jeden debil na pasach mnie potrącił, dobrze że Hubi był po prawej stronia a nie lewej bo by centralnie w głowe dostał. Wezwałam policje ale jeszcze mi się ręce trzęsą, panowie policjanci pytają czy nic mi nie jest a ja im, że na szczęście nie ale jak by mi stuknął w dziecko to ten pan by potrzebował karetki bo bym mu chyba łeb urwała na miejscu.
Iza odłączyli prąd do póki nie przyszły alimenty to nie mielismy skąd załatwić aby było na spłatę i podłączenie. No dobrze, że cali i zdrowi jesteśmy po dzisiejszych przygodach ale byłam tak wściekła na tego faceta, że bym go chyba rozszarpała.
Ja nie pracuję, tam gdzie się załapałam po miesiącu kierownicza nas 3 nowe musiała zwolnić, bo prezes zamknął inny sklep i przeniósł dziewczyny, a zarobiłam zawrotną kwotę bo całe 688 złotych. Iza a z braku prądu to najlepszy ubaw miał Hubcio, bo tylko każdego z nas wołał żeby dmuchac świeczki :)
Talinka ja z powodu wielgachnych zaległości dosłownie wszędzie zapomniałam, ze może wskoczyc 3 miesiąc a energa nie wysłała monitu ani ponaglenia i dopiero ssie zorientowaliśmy jak już wyłączyli, gdybym tego nie przegapiła to bym normalnie skąś 100 skołowała
Moja szefowa ogłosiła upadłość i likwidację. W urzędzie pracy czepiali się art. 186(1) § 1 - dla nich on nie był czytelny mimo trzymanego wypowiedzenia w ręce. Ile nerwów straciłam to Ci mówię.
Ja póki co zarejestrowana ale bez prawa do zasiłku, ale myślę, ze juz chyba wszystko co najgorsze to nas spotkało powoli odpuszcza i może złe fatum sobie pójdzie w cholere, czas odżyć troszkę. Grunt że mojmu zaczeło iśc jak nalezy był już na 1 wszej części fuchy w wawie teraz w sobotę jedzie cyklinować i nie będzie go 9 dni, od tego gościa co robią , jakiegoś rezysera mają polecenie już na nastepną robotę, tu mój robi kosztorys na 100 metrów i złapał kontakt z jednym z większych projektantów w olsztynie i miejmy nadzieję że gościu będzie go polecał jako głównego wykonawcę podłóg u swoich klientów, wtedy mój wreszcie załozy swoją firmę i możę wreszcie odetchniemy.
O kurczę Hoguś - to pech... u nas to wynikało z braku finansów... bo rachunki przez ogrzewanie termowentylatorami były OGROMNE! Teraz mamy w końcu piec i grzejemy znowu gazem.
hej hej dzisiaj chyba ostatni raz w tym roku byliśmy na sankach:) moje dziecko usnęło na sankach - babcia przyniosła do domku ja ją przejęłam, rozebrałam, i spała jeszcze 1,5 h:) głod ją obudził:)
a ja lubiłam jak się mną tak dokładnie zajmował, ale te pierwsze razy były dokładniejsze niż te ostatnie. Teraz pozostaje fryzjer lub samodzielne farbowanie. Wybieram fryzjera.