O! To ja Wam zazdroszczę i tej wiosny, i tego wolnego :) Bo ja to dzisiaj mogę głowę stracić, bo tak wieje. Kurczę, już któryś raz jak klikam "dodaj komentarz" moje wypociny znikają, a zamiast nich pojawia się "zacznij nową dyskusję", też tak macie?
Madzia wolalabym nie miec teg0o wolnego i nie przechodzic tego co teraz. no ale coz. dobrze ze w budzetowce przynajmniej L4 sie naleza bez wiekszych cyrkow w pracy
no wiesz to juz druga operacja wiec MUSI w koncu sie udac... nawet stres troche mniejszy niz za 1 razem byl bo wiemy co nas czeka. no ale nic jestem dobrej mysli. ta wiosna musi przyniesc same dobre chwile...
a bociany moj maz spotyka ostatnio codziennie jak jezdzi w trase na kurpie to mu szepne ze ma je wysylac do ciebie :D
A mnie koleżanka dzisiaj uświadamiała, że w przyszłym tygodniu ma padać śnieg z deszczem. Mam nadzieję, że prognoza się nie sprawdzi, a dzisiaj jest super słonecznie.
U mnie nawet też słoneczko wyszło ale jet chłodno a do buchania zieleni to ja jeszcze z miesiąc pewnie poczekam bo u nas to później. AniaM myślami jestem tam z wami a bociany coś mi się zdaje kieruje nawet tutaj :)
u nas też słoneczko na 102 oby się nie popsuło, bo w sobotę musimy iść z Rafałem na cmentarz spróbować wyszlifować grób dziadków... a w przyszłym tygodniu z mamą musimy u Taty zrobić na święta...
Aga na kumulację to ja zawsze czekam , nawet ostatnio puszczam i co doopa blaszka. :) Słyszałam od mojego że u was w Wawie prawie lato macie bo gania w krótkim rękawie :)on właściwie przed samą Warszawą jest :)
Ja nie wiem,jak Wy- ale ja mam pewność,ze ta kumulacja będzie moja. Po prostu to wiem. Kwestia czasu ;) Tyklko mojemu mezowi powtarzam,zeby w lotto nie grał. Główną nagrodę wygrywa się raz. On już swoją nagrodę zyciową ma- MNIE! :)
Aga normalnie rozwalił mnie twój tok myślenia :)))). Ale coś w tym jest, mój Arek powtarza ze do 30 miał byc bogaty bo tak sobie założył, a ja mu na to że owszem ma same bogactwa w domu, mnie , Hubcia i jeszcze Jakuba więc widocznie nie dokładnie sprecyzował zyczenie do złotej rybki.