Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 21st 2010
     permalink
    pewnie tak :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 22nd 2010
     permalink
    Wg mnie wszystko zależy od dziecka i jego potrzeb
    Ania dostała "złoma" na Komunię. Ale była już w harcerstwie i była względnie samodzielna. Wychodziła z domo i czasami informowała mnie że wróci później itd
    Kuba nie chodzi sam, gubi klucz od szafki w szkole, jest roztrzepany ... to dla niego JESZCZE nie ten czas wg mnie
    Jest malutki i drobniutki, jest chłopaczek który już się nad nim potrafi poznęcać - komórka może być dodatkowym pretekstem :/ Może i panikuję a może po prostu "trzeźwo" na to patrzę... nie wiem już sama
    --
  1.  permalink
    jak widze te małe dzieci z podstawówki z dobrymi telefonami w szkole to poporstu boje sie ze przyjdzie,stanie jakis idiota stary i mu zabierze ten telefon i jeszcze za głupią zabawke moze zostac pobity.Telefon fajna i przydatna rzecz ale jak dziecko wie ze ma go schowac a nie obnosic sie po szkole ,zawsze znajdzie sie chetny który mu zabierze
    ja swoj pierwszy tel dostałam w 2 klasie technikum
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jestem umówiona na wtorek z koleżanką ze stażu na sesję zdjęciową. założyła się z mężem, że z każdej kobiety można zrobić fotomodelkę :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAnulka_28
    • CommentTimeApr 22nd 2010 zmieniony
     permalink
    Pewno, że zmienię :D
    Myślę, że na komórkę przyjdzie czas, jak zacznie mieć dodatkowe zajęcia pozaszkolne/wyjedzie na jakiś obóz wakacyjny - czyli jak będzie potrzeba dodatkowego kontaktu, a nie na Komunię czy do zabawy. No chyba, że plany nie wyjdą, zostaniemy w mieście i trafimy w szkole na pseudopedagogów :/
    Ja dostałam komórkę jak na tamte czasy wcześnie, była to druga komórka w rodzinie (wujek miał służbową :>) - w klasie maturalnej - bo zaczęłam moim maluszkiem dojeżdżać 20 km na zajęcia dodatkowe i 100 km do babci czasem - mama się bała, żebym nie została gdzieś po drodze z niesprawnym autem.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a u mnie Gabrysia dostala telefon w grudniu od tesciow. na zasadzie ze oni z nami za bardzo nie gadaja a chcieli miec z nia kontakt. oddali staroc uzywany, kupili starter i jedno doladoowanie na 3miesiace. niby mieli doladowywac te 4x w roku ale na tym jednym sie skonczylo. Gabrysia nie nosi go ani do szkoly ani na plac zabaw. jedynie jak dzie do kolezanki to ma ze soba zeby moc zadzwonic zeby ja odebrac albo poprosic czy moze dluzej zostac. mielismy z niego zrezygnowac ale nianai ma w play'u i mi do niej zadzwonic wychodzi dosc drogo wiec w ciagu dnia dzwonie za free na tel mlodej jak sie chce zapytac co u dzieci. chwilowo wiec likwidowac nie planuje a na nastepna karte Gabrysia mowi ze juz sobie uzbierala u dziadkow drobniakow takze bedzie sama sobie doladowywala :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witam dziewczynki:smile:

ja swoja pierwsza komorke sobie sama kupiłam jak zaczełam pracowac bo moi rodzice napewno by mi nie kupili...
    a to kiedy moje dziecko dostanie komorke to sie zobaczy jeszcze mam na to czas:wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja kupilam dzis sandaly VEVE ,tyle butòw w sklepach, a tak ciezko dobrac do nogi, wreszcie kupilam ,tzn ,tesciowa kupila bo drogie ...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    co do komòrek,to ja kupie VEVE w miare szybko,wiadomo jakas najprostrza,czasy sie zmienily i nie uwazam ,ze to rozpieszczanie,przynajmniej bede spoojniejsza ,ze w razie klopotòw ,moze zadzwonic...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos butow - moja Gabrycha wczoraj przymierzyla MILION par sandalow takich na rzepy zapinanych na srodstopiu i kolo kostki i... kazde ale to kazde byly niedobre. ostatecznie stwierdzila ze najlepsze sa elefanteny a ja dziekowalam za zeszloroczna kolekcje i przecene. swoja droga jeszcze nie slyszalam zeby regulowane sandaly cisnely. koszmar mam z nia z kupieniem butow bo ciagle ja cos uwiera albo cisnie :devil:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja kupilam takie ,na rzepy ,dosc wysokie ,cale ze skòrki, konkretne buty ,ale az 63 euro...
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    mnie po zimie tak sie noga rozlazła ze tez mam problem z dopasowaniem sobie buta hhhh a o obcasach to nawet nie wspomne:shocked:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeApr 22nd 2010 zmieniony
     permalink
    ja z obcasòw ,odkad jest VEVE zrezygnowalam, kto by za nia na nich pomykal,kupuje ladne klapeczki,skòrkowe...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    do juta,ide do M...PA...
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeApr 23rd 2010
     permalink
    Izunia wszystkiego najlepszego dla juniorów:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Alexi, bardzo Ci dziękuję :hugging:
    Mam nadzieję, że dobrze pamiętam i Ty również dziś świętujesz :D Jeśli palnęłam gafę to trudno ...
    Kochana Tobie również wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń i celów :flowers::kissing:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pytałaś czy zjeżdżam na Śląsk, ano dawno mnie tam nie było ;D
    Już nie mogę się doczekać.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mają dzisiaj urodzinki?!
    Sto lat więc!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Izunia dobrze pamietasz :wink:
    dziekuje bardzo najbardziej to teraz zdrowia mi potrzeba:smile:
    odpisuje tu bo na pw nie moge:smile:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    fajnie tak odwiedzac rodzinne strony:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Alexi duuuuzo zdrowka zycze. niech w koncu zaczna sie pozytywne wiesci :*
    fr
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jasne, że fajnie :P
    A Ty gdzieś niedaleko Rudy Sląskiej bytujesz? :P
  2.  permalink
    Alexi- i ode mnie moc buziaków! Zdrówka bezapelacyjnie :):flowers::flowers::flowers:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dzieki dziewczyny:grouphug:

Izunia ja mieszkam niedaleko Rybnika czasami jezdze na wirek na targ
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    IZUNIA -Dla Juniorow duzo zdrowia, radochy i zebys codziennie z usmiechem i duma patrzyla jak rosna Ci Twoi mali mezczyzni :)) :*:grouphug::flowers:

ALEXI - Tobie zycze duuuzo zdrowia, wytrwalosci i usmiechu a i jeszcze raz zdrowia!!! :flowers::flowers::kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dzięki Trisha :*
    Alexi znam to miejsce i to targowisko :P
    Dalej jest ono w czwartki?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Oho, no to Alexi - sto lat!!!!!!!!!!!!
    sto lat
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeApr 23rd 2010 zmieniony
     permalink
    Iza z tego co wiem to dalej w czwartki bo dawno tam nie bylam ale kolezanki gadaly ze jest

Talinka dzieki:tooth:
    Trisha tobie tez dziekuje
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Nie ma za co :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1030/1030012ob65svgj89.gif
    Dla Braci Xero
    I dla Ciebie Alexi wszystkiego co najlepsze!! a przede wszystkim zdrowia
    http://ekartki.net.pl/kartki/26/1175.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Agunia, dziękować wrzuciłam foty w odpowiednim wątku :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    A ile chłopcy już mają?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talinko w podpisie Izunia ma wszystko :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ach no tak... nie dopatrzyłam :-)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    dziekuje Agunia
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Alexi i ode mnie moc dobrych fluidków, żeby zdrowia jak najwięcej i samych dobrych wieści, oraz mnóstwo szczęścia :)
    Hubert dzisiaj zamiast już spac o tej porze poszedł jeszcze z tatą do sklepu :) Ja mam doła ale dziś jest zbyt wesoły dzień tutaj żeby smęcić.
    Dobranoc
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej,kobitki,to ode mnie tez zyczonka,VEVE mi nie daje przy kompie soiedziec...
  3.  permalink
    Dobry wieczór :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Dybry Aga
    jak tam, sezon grillowy jutro rozpoczynacie?
  4.  permalink
    było by fajnie- tylko hmm- niedawno sobie uświadomiłam,że grilla nie mamy :)
    Został razem z leżakami, stołem i innymi ogrodowymi rzeczami w starym ogródku:)
  5.  permalink
    Ale jak coś to się do sąsiadów wprosimy. Tu gdzie teraz mieszkam jest to normą :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no a taki tradycyjny grill chesz czy juz jakis wypas na gaz?
  6.  permalink
    coś Ty- jasne ,że tradycyjny. Na gaz to mam kuchnię :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a wiesz my keidys kiedys to mielismy taki grill jak wiaderko a wujek mial z bebna pralki zrobiony... wrzucalismy tam dranki od kolejnego wujka stolarza, och pieknie pachnialy kielbaski wtedy... teraz czasami oprocz wegla drzewnego tez lece przez plot o 1-2 patyczki dla zapachu poprosic :D
  7.  permalink
    Moja przyjaciółka ma grill zrobiony z pralki-Frani. jest świetny- ale ten jej mąż to prawdziwy Mac Gywer ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo z frani to dopiero musi byc COS :D my ten to z tradycyjnej mielismy, dobrze sie ruszt zaczepialo :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ehhh czekam na meza az wroci ze szkolenia. nie wiem czy czekac dalej czy sie spac klasc bo jutro czeka mnie cud nie zajecie czyli wytrzachanie perzu na dzialce :cry:
  8.  permalink
    Chodz- juz idziemy spać. Chociaż taka wczesna godzina to zaszalejemy dzisiaj- a co!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja postanowilam ze do 23 poczekam. z reguly wracal na minute przed :D
    oczywiscie jak to u nich w firmie pewnie dzisiaj jeszcze urzeduja przy piwku bo tak w piatkowe szkolenia zawse jest. a jeszcze kierownik tutejszy to WOjtek takze juz w ogole balet pewnie poszkoleniowy zrobili...
  9.  permalink
    Ja już idę. Męzu lezy w łózku i je batona. I nadal jest chudy. Zycie jednak nie jest sprawiedliwe. Dobranoc :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.