Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 1st 2010
     permalink
    hmm u nas musi być na pismie... Sama siebie podziwiam bo zdecydowanie brak mi cierpliwości i "smykałki" do takich rzeczy... ale te taśmowe sklepowe zaproszenia nie podobają mi się a ręczne w 1 sklepie widziałam po 9 zł :/ na to poszło mi około 10zł ze wszystkimi materiałami (za wszystko wczoraj zapłaciłam 23zł ale i wstążki i kartki mi zostały jeszcze)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 1st 2010 zmieniony
     permalink
    aga1976: A te elementy- tzn aniołki i kwiatki to gdzie się kupuje?
    kwiatki to są z pasmanterii na metry do obszywania czegoś (poszło mi mniej niż pół metra) a aniołki z ozdobnego dziurkacza (pożyczony od koleżanki) takim dziurkaczem też robiłam rożki i ten serduszkowy szlaczek
    środek kwiatka to kleks z kleju brokatowego
    --
  1.  permalink
    A widzisz- ja nawet nie wiedziałam,że sa takie dziurkacze :)
    Pewnie jakby u mnie w rodzinie była tradycja zapraszania na piśmie to dzieć by pisał samodzielnie a te 23zł wydałabym na lody ;) No ale szanuję Waszą tradycję . I Twoją cierpliwośc, ofkors :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 1st 2010
     permalink
    Wiesz Aga myślę że jak już zaczęłam sie w takie coś bawić to te materiały co zostały jakoś się wykorzysta i coś porobi - urodziny imieniny czy inne jakieś cosie... Ania sie w to bawiła z okazji świąt ale nigdy nie zaglądałam jak to robi itd
    --
  2.  permalink
    Super zaproszenia. Nie odbiegają od tych w sklepie, robionych ręcznie. Może powinnaś powystawiać na allegro :D
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 2nd 2010
     permalink
    zaproszena ,super ja,bardzo lubie takie rzeczy robione,nie moge sie doczekac pierwszej laurki od VEVE...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    IDE DO PRACY NA 10,WIEC DO WIECZORA...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aga WOW! Masz rękę, nie ma co!
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    ślicznie Aga! My sami robilismy zaproszenia ślubne:) I chociaż mielismy wyjątkowe, inne niż wszystkie:)
    a ja babeczki czekoladowe właśnie piekę - mam nadzieję że wyjdą. I dumam nad moim wykresem - dziwactwa śluz wyprawia, tempka stoi w miejscu, owulka się coś wywija od obowiazków...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja wròcilam wlasnie i ide pod prysznic, tylko teraz jest tam VEVE ,M ja kapie...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    Moja właśnie wykąpana ( jak zwykle przez tatusia), padła prawie nad kubkiem mleczka wieczornego;) Ale zmeczona - całe dwa dni na wsi na powietrzu, atrakcje - wymęczyła się. Wczoraj przespała od 20.30 do 8rano - memy cichą nadzieję, że ten stan piękny się utrzyma.
    A ja już muffinki zrobiłam. PYYYCHA :D Chociaż ja - taki łasuch to na wiele rzeczy PYYCHA mówię. Ale myślę, ze warto.A robi się ekspresowo:)

idę do wanny i o 21ej oglądamy DEJA VU na tv2
    do juterka!
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeMay 3rd 2010
     permalink
    Moi Panowie chodzili wczoraj i dziś na mecze turnieju 1000 jezior do Hali Urania i nawet na stronie Gazety Olsztyńskiej są
    http://sport.wm.pl/FUTSAL:-Puchar-Tysia … niki,95124
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jeny... u nas dzisiaj cały dzień pada....... :cry:
    a chciałam iść na festyn....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny czy u was tez sa takie koszmarne komary? :devil:
    u nas to jakas plaga normalnie i caly czas z lapka latamy... w kontaktach raid i catch takie na wklady/plasterki wsadzone i guzik daja. na szczescie dzieci nie gryza ale ja jestem strasznie pocieta :( mieszkamy blisko parku wiec moze dlatego taka inwazja.. chociaz wczoraj na spacerze na cmentarzu tez sie oganialismy. :cry:
    macie moze jakis sprawdzony srodek na komary z tych co to sie do kontaktu wklada albo jakis inny sposob? rok temu kupowalismy moskitiery na allegro takie do wklejenia ale dlugo nie posiedzialy a na takie porzadne na stale chwilowo nas nei stac.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ojej, współczuję komarzysk. Kurcze, a te antykomarowe środki do gniazdek to można przy dzieciach montować? jA NIENAWIDZE ROBACTWA WSZELKIEJ MAŚCI! Fobie mam normalnie. Oby u nas sie ta plaga nie pojawiła. Ja moskitiery od lat w oknach montuje. Mała w sypialni ma od urodzenia, ale muszę też w naszej założyć, bo jak lato przyjdzie to zacznę po nocach schizować:. Nasze sie sprawdzaj, choć też niedrogie kupowaliśmy W OBI czy gdzieś..
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja mam siatki w oknach takie ,zasòwane fajne ,jak drzwi...bez nich ani rusz...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania u nas póki co spokój z komarami
    Hubi dalej męczy ojca że jutro on też chce mecz:) a zdjęcia dam do naszych dzieciaczków
    --
  3.  permalink
    u nas tez komarów pełno ,naszczczescie te pierdy do kontaktu działaja i w domu nie mam,idac na dwór Pita musze smarowac Off-em bo tez by cały pogryziony był.Kako mozna jednak właczajac ta kulke musisz miec uchylone okno
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 4th 2010
     permalink
    czesc...pochmurno u nas ,nic mi sie nie chce a musze przemyc podlogi...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    czesc wam!
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    czesc dziewczyny czy u was tez tak szaro buro i ponuro normalnie cały weekend do bani a tu sie jeszcze zapowiada taki cały tydzien:devil:

u nas jak narazie komary nie atakuja ale za to kleszcze sie pojawiły bo moj pies juz ich dosc sporo nałapał musze mu kupic preparat na nie
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie rano owszem - teraz słoneczko wyszło :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    zapraszam chętne do siebie pod nowy wykres na pogaduchy bo nie zawsze chce sie o wszystkim pisac na forum:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    alexi ,to szkoda bo ja mam dostep tylko do forum,my wyspane ,pogoda do duszy.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    a ja zaczynam stresować sie moim cyklem :( może któraś zajrzy, coś podpowie?
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ewa tu z rzadka tez zagladam wiec sie nie martw:)
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 5th 2010
     permalink
    czesc kobitki,dalej pochmurno,dzis juz nie klade VEVE popoludniu ,bo wczotaj bujalam sie z nia po domu ,az do pòlnocy...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa, u mnie też dziś pochmurnie dzień się zaczął, ale teraz słońce przebłyskuje :D
    Miłego dziewczynki.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    dostalam w perfumeri ,pròbke samoopalacza ,wysmarowalam nogi ,nawet spoko kolor,ale smierdzi okropnie...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 5th 2010 zmieniony
     permalink
    hehe, a moja Małgosia ostatnio została posądzona przez babkę na ulicy, że się smaruje ( tzn. że ja ją zmaruję) samoopoaaczem na buzi :surprised:
    zresztą mnie też ciągle pytają koleżanki czy ja sie smaruję... ;) mordki nam słońce szybko łapie. A że łazimy całymi dniami jak tlyko jest ładnie, to brązowiejemy już na początku wiosny;)
    ALe dzisiaj szaro ( z przejaśnieniami przejściowymi) no i prognozy do luftu :( echhh
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie ślicznie słonce cały dzien świeci :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 6th 2010
     permalink
    hej babki,u nas dalej pogoda nieciekawa...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    dzisiaj klęska pogodowa i u nas :/ na szczęście udało nam się wyskoczyć na krótki spacer połączony z zakupami. + BONUS dla małej - godzinka w sali zabaw. Ależ sie naOCHAŁA iACHAŁA nad tymi wszystkimi zabawkami :D Teraz zasnęła. Sama, po krótkim marudzeniu i fikołkowaniu w łóżeczku. Ale śpi - to najważniejsze:) A ja zasiadam do logopedii... Na sekundkę tylko an 28dni wpadłam ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_Edyta
     permalink
    :swingin:
    •  
      CommentAuthor_Edyta
     permalink
    Czy któraś z was jest z okolic Mińska Mazowieckiego?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas też pogoda c\do chrzanu :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    z ta pogoda to jakas masakra
    mam nadzieje ze to nie jest prawda - FATALNE PROGNOZY
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u mnie na szczescie ,cieplo ,teraz nawewt wyszlo sloneczko...
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Mela1: Czy któraś z was jest z okolic Mińska Mazowieckiego?

Pod tym linkiem odpowiedni wątek -- http://forum.28dni.pl/discussion/25/8/skad-jestecie-/#Item_11
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    blleeee, ale mam nadzieję, że im się prognozy nie sprawdzą. Szansa mała, bo szczerze mówiąc, obserwuję prognozowanie i realną pogodę i coś słabi ci synoptycy. Zresztą - wystarczy porównać różne prognozy - nijak sie do siebie mają.
    WIec ŻYJĘ NADZIEJĄ NA PIĘKNY MAJ:) TO mój miesiąc:) Urodzinki, rocznica poznania (13a!) i ślubu w tym samym dniu (5a), w maju zobaczylismy dwie kreski na teście małgosiowym, dużo urodzin i imienin bliskich, bzy, konwalie - PIĘKNIE:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi pogoda pokrzyzowala juz majowe plany, nawet dorocznego spaceru sladami dni sprzed 9lat nie udalo sie odbyc przez deszcze ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    my dzisiaj z mamą nie poszlysmy na cmentarz przez ta pogode.... :neutral::sad:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja VEVE juz spi,fajnie jak nie sypia popludniami...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    a Małgosia od jakiegoś czasu po kapieli i kubku mleka, robi nam papa, bierze któreś z nas za rączkę i prowadzi do łóżeczka. Tam ją odkładamy, całujemy i zasypia:) CUDNE UCZUCIE:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No ja też liczę na jakieś minimum 23st i brak deszczu 16 maja...
    Ja już po prostu potrzebuje ciepła i słońca! już mam dosyć takiej ble jesiennej szarugi :(
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    to już niech będzie tak 15ego:) - mamy ślub i weselicho mojej przyjaciółki - małgosiowej chrzestnej:)
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 7th 2010
     permalink
    ja ma 29 ,slub ,ale tu jua pewnie upal bedzie,dzis wyszlo piekne slonce...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja w maju żadnych świąt nie mam :D
    za to 2.06 moje 21 urodzinki, a 5.06 nasze 4 lata razem :wink::wink: no i 27.06 R. ma 22 lata :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    no ja w Maju ciutkę mam :) w tym roku 16.05 Komunia Jakuba a 25.05 moja 30 :shocked: no i 26 dzień mamy :P I rodzinnie tylko tyle. Moja koleżanka bardzo kofana ma 22 urodziny druga 20
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no i pogoda sie popsula,szczerze mòwiac,nie pamietam tutaj takiego brzydkiego maja...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.