uwazajcie na te soczewki,jak bylam na oko w szpitalu,to sie nasluchalam tyle zlego ,jedna babka zapomniala sobie o nich i sie opalala, oczy popalila,ale wzrok uratowali...inne tez mialy cyrki z soczewkami...lece do pracy na 10,dzis same komunie...
jednak się dzisiaj rozpogodziło u nas po południu, więc posiedzieliśmy na dworze w ogrodzie:) Słoneczko fajnie grzało, mała bawiła sie w swojej piaskownicy i duuuuzo biegała i spacerowała:) A M w końcu posprzątał nam balkon i jutro albo pojutrze kupujemy moje ulubione petunie i sadzimy jak co roku w skrzyneczce:))) MIŁEGO TYGODNIA!
zgadza sie, jest napisane ze wystepuja ograniczenia tyle ze jak wczoraj zagladalam to takiej info nie bylo :( system przeciez nie dzialal z 8 na 9go i o tym ifnormowali. dzisiaj juz powinno hulac. poza tym nie udalo sie wyplacic kasy ani z bankomatu ani karta zaplacic dobrz eze mam jedzenie w domu bo w portfelu 20zl po weekendzie mi zostalo
dziewczyny, polecam sprzedawcę allegro za 15 zł 15 par kolczyków. Dzisiaj odebrałam - super:) Bardzo fajny na wiosnę zakup:) __ a sama zapraszam do obejrzenia CZARNYCH EKO PIELUSZEK
a ja dzisiaj o 8.20 wstałam, mała o 8.50 miłego dnia. u nas narazie słońce, potem ma sie pogorszyć więc zaraz wybywamy na spacer __ wróciłyśmy z zakupków. w końcu troszke sobie kupiłam ;) Dwie bluzeczki i podkoszuleczkę. W REALU – niedrogo, ładne – jestem zadowlona:) I jeszcze wygrałyśmy pudełko krówek w loterii;)
Depilator to był prezent od mojego M... po kilku sekundach jego użytkowania i jak mój małżonek coś się nabijał ze mam nieciekawą minę pokazałam mu działanie tego urządzenia na nim samym - kazał mi to narzędzie tortur wywalić i przepraszał za tak nietrafny prezent hehehe
Mnie jakoś bardzo nie boli. Po prostu powtarzam soebie" nie boli, nie boli" i działa :) Tylko dla mnie taka depilacja zdecydowanie za długo trwa. Ja nie mam az tyle czasu.Wolę sobie na forum przyjść :)
No to ładnie:) Nie martw się, zrobisz dzień białkowy i spadnie pewnie. Nie masz owulacji teraz? Mi zawsze wtedy podnosi sie średnio o 1 kg, a potem spada samo.