Ja kiedyś dawno próbowałam depilatora i nie wytrzymałam. Ale może teraz sa lepsze jakieś... Narazie macham rach ciach maszynką;)
ja ciągle mam wachania wagi +- 1-2kg. Własiwie to norma - raz 59, raz 61 i tak w kółko. Aaale tam - drobiazgi takie 1,5 kg;) SMACZNEGO;) __ IZUNIA na jaki czekasz?
no jestem w okresie okoloowulacyjnym ale moja wpierdalaczka ostatnio siegnela zenitu. na dodatek oprocz rogalikow zapijalam sie drinkami z bacardi a cala sobote popijalam lomze niepasteryzonwana :))
a nam wczoraj N przyslala podwyzszenie rachunku, troche sie zezlilam ale mezu postanowil wyprobowac sztuke negocjacji, udalo sie i za 10zl wiece niz bsmy mieli placic za 3 pakiety mamy caly zestaw z hbo i N film wlacnie na caly okres trwania umowy :)))
ciekawie brzmi...ale ja pewnie bym padła jak zwykle w połowie filmu. A teraz, zamiast pracować, to siedzę na 28 ;) A praca leży odłogiem;) M zaraz wraca (dziś w delegacji w Toruniu był), to pewnie nie popracuję,t ylko go zaciągnę "spaaaać"
Z Alem to najbardziej lubię "Zapach kobiety", ale o tej porze to już brak mi sił nawet na gapienie się w tV zazwyczaj. Całe szczęśćie, że mój mały bąk śpi ostatnio dłużej. Dziś wstałyśmy po 8 :) Ania, dobrze że mąż zadziałał :) Spryciarz:)
w N niestety dotyczylo wszystkic bo cena pakietu podstawowwego poszla w gore... no ale przynajmniej moze sie uda wieczorami cos fajnego na tym pakiecie 'Hollywood' cos ciekawego poogladac
No patrzcie, może na wiosnę dzieci dłużej spią. Może dlatego, ze więcej przebywają na świeżym powietrzu. I mojej została juz tylko 1 drzemka w dzień, a wcześniej spała 2 razy. Izunia, a o której kładą sie spać?
laski, czy u was w domach tez tak zimno? jeszcze jak piekarnik wlaczony bo cos pieke to ok ale jak disiaj mialam obiad gotowy z wczoraj i tylko odgrzewalismy to jakos pierunsko zimno w domu :((
aaaałć! nie pisałabym sie na takie wariacje z goleniem... brrr! Jesli już to chyba u specjalisty,a le samemu? Talinka, żebyś sobie nie narobiłą kłopotu!
ale maszynką goliłam tylko włosy w pachwinach bo mi z majtek wystają i R. mnie nazywa starą babcią.... i depilatorem też chyba zostanę na tym etapie a przede wszystkim chodzi mi o golenie nóg
a u nas piekna pogoda, typowa dla matur - slonce i ciepelko. wlasnie wrocilam z odpytywania 18sztuk, wszyscy zdali, jeszcze tylko 5dni i bede miala te eskapady do inncyh szkol za soba...
a jesli idzie o depilacja to ja wszelkim klaczkom pod bielizna i pachami mowie stanowcze nie. i u kobiet i mezczyzn. zyletka jesli goli sie systematycznie to nic nie swedzi ani nie piecze ale fakt kilka pierwszych razow moze byc przykre w odczucaich. depilatorem czy woskiem tez robilam po calosci ale wrastaly gorzej niz po zyletce wiec sobie darowalam. wilkinson 3 jest moim przyjacielem :D
Aniu - chcesz przez to powiedzieć, że Twój mąż jest łysy na dole i pod pachami? (przepraszam za dociekliwość, ale jakoś mnie to przeraża) - jednakże pod pachami to bym chciała, żeby R. się golił.... - raz go zgoliłam - ma uraz do dzisiaj
hehehe, mój M ma sporo włosków i tu i tam i ówdzie;) Nie przeszkadza mi to, choć czasem... smyra;P Ja też przyjaźnię się z jednorazówkami i raczej nie planuję zmian narazie w tej kwestii.