Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 12th 2010
     permalink
    moja kolezanka kupila cukrowa na allegro, porazka. ja probowalam cukrowa sama robic porazka d kwadratu. u kosmetyczki bylo ok - na pachy chodzilam ale troche za droga impreza i powrocilam do zyletki
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeMay 12th 2010 zmieniony
     permalink
    jejku jak tu dawno nie było takiego ruchu:shocked:

co do owłosienia to ja mam jak narazie problem z głowy wszystko samo wypadło w grudniu i jak narazie nie mam oprocz glowy bo tam juz cos kiełkuje ale ogólnie to głowa strasznie głupio wyglada taka łysa...
    a mój M goli wszystko i mnie sie to podoba nawet na glowie ma na zero:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Alexi0, w Twoim przypadku, jeszcze moze być mega POZYTYWNE zaskoczenie. Co do głowy, bo reszta to nie wiem. Ale mojej przyjaciółce po wyzdrowieniu odrosły na głowie sliczne włosy - sto razy lepsze od tych które miała od urodzenia. Mocniejsze, grubsze, bardziej gęste:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja raz pipke wygolilam ,ale mi sie nie podobala,ale takie paseczki sa fajne...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ide pod prysznic,VEVE padla wymeczylam ja dzis,babcia zabila kròlika (nie na jej oczavch),VEVE w ogòle to nie ruszylo, nawet pomagala skòre zdiac ,i zawiesic na haku ,szopka...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    :shocked: no niezła szopka, faktycznie
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    babeczki do jutra .lece zajac sie M,spokojnej nocy...
  1.  permalink
    Aggnieszko- myslę,że nie miałby nic przeciwko ;) Ja lubię głaskac go po głowie ;) I on tez lubi :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    kako ja juz miałam mocne geste i duzo włosow takze jak to sie potwierdzi co wszyscy mowia to chyba bede miec afro:shocked:
    --
  2.  permalink
    A wiecie,że ja się dredów brzydzę? Fuuuuj
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 12th 2010 zmieniony
     permalink
    alexi, jeszcze może być taka zmiana, że np. z prostych zrobią się krecone i na odwrót:)
    __
    a ja poczułam sie zainspirowana i własnie moooocno zmieniłam "fryzurkę" - na mini mini ;) zobaczymy co M powie... jak się spodoba to może pójdę na całość ze zmianą..a co ;):bigsmile:
    --
  3.  permalink
    I dobrze. czasem trzeba zaszalec i nie zawsze warto byc zachowawczym :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    to chyba nie jest kwestia zachowawczości... ale zobaczymy co M na to;) dla mnie ok, choć trochę mi "łyso" ;)
    --
  4.  permalink
    Ja mysle,że mu sie spodoba.
    Nie zachowawczość? Więc co? :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Koniecznie daj znać jak zareagował :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a do mnie powinien jutro - najpóźniej pojutrze dotrzeć depilator :wink: i będę sobie nogi strzyc :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Miłego wieczeru - lecę do wyra
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm depiluję się od zawsze i rzadko się zapuszczam - zdarza sie jak mam lenia czasami zostawiam pasek, czasami "kępkę" a czasami nic. jednak nie mogę golić pod pachami :( nie daję rady z krostkami i potem jak odrastają. bardzo bardzo rzadko to robię
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Hehe, ale temat sie rozwinął;) ciekawe jakie sa proporcje - tych co sie depilują w okolicach intymnych ( chodzi mi o całkowite, a nie podkaszanie pachwin) i tych co tego nie robią.
    Agunia, a może kremem pachy? Kurcze, pach to sobie nie wyobrażam nie ogolić...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kako nie daję rady - próbowałam ale jak potem mam się męczyć to dziękuje Unikam koszulek na ramiączkach i tyle
    --
  5.  permalink
    widze ze temat depilacji był
    ja tez nie uznaje włosów u siebie nigdzie poza głową:) u faceta mogą być na klacie ,mogą byc na nogach ofkors i na głowie-reszta:do golenia!:)
    --
  6.  permalink
    a tak wogóle z rana u mnie pachnie konwaliami,włąsnie wietrze mieszkanie bo syn mi rozpylił pół odświerzacza:confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 13th 2010
     permalink
    my na nogach od 6.30 szook,dla mnie ,popoludniu na pewno sie zdrzemniemy z VEVE,pogoda ladna wiec potem jade ,po ryby do portu...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciacho :smile::tooth:
    niezły syn :D macie Brise ? :D
    --
  7.  permalink
    Talinka mamy jakis z biedrony
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja musze byc na "zero" wszedzie :) chociaz teraz juz bez lustra nie daje rady :D
    --
  8.  permalink
    I jednak wychodzi na moje- tych wydepilowanych nawet na forum chyba jest więcej ;)
  9.  permalink
    ja pamiętam ze jak mi wody zaczeły odchodzic leciałam do łązienki tak jak Trisha z lusterkiem i patrzyłam czy mam łądnie wygolone:tooth: i czy już nie odrosły za bardzo
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ciacho :D hahahaha :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 13th 2010 zmieniony
     permalink
    hehe, no ja zadowolona, M zaskoczony ale pozytywnie raczej:) Serducho zielone udane, więc ok:) Tylko dzisiaj czuję lekkie pokłuwanie, poswędzywanie... Nie podrażniłam skóry - ładnie wyglada, nie ma czerwonych kropek itp, ale lekki dyskomfrot - pewnie skóra musi sie przyzwyczaić. Czymś smarujecie się dla złagodzenia i pielęgnacji skóry?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Kupiłam sobie żel peelingujący do twarzy + gratis był tonik za 16,99
    Działa świetnie. Skóra staje się gładka!

null
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Kako ja zawsze stosuje oliwke dziecieca :))
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Talinka, właśnie się dzisiaj w sklepie nad tym zestawem zastanawiałam;P Potestuj kilka dni i daj jeszcze znać:) Właśnie też myślalam o oliwce... jaka najlepsza? bo mało używaliśmy przy małej oliwki, tylko na samym początku a itak mało...
    Narazie kupiłam piankę Satin Care do skóry wrażliwej, bo nogi i pachy to lecę na mydle, ale te bardziej wrażliwe okolice to może lepiej z tą pianką. Kiedyś już ją używałam na nogach i byłam zadowolona
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja stosuje penaten, bo rewelacyjnie nawilza i na mokra i na sucha skore. Wyddajna i dla mnie warta wszystkiego :)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Oliwka PENATEN? Tylko ja nie przepadam za zapachem typowo oliwkowym...
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A jest jakis typowy zapach oliwkowy? Używałam różnych i każda pachaniała inaczej, podobnie do całej linii zapachowej danej firmy.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja mam krem penaten - jak czasem mam jakieś obtarcia jest niezawodny! od dziecka zawsze mama go na mnie używała :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dokladnie, kazda oliwka ma swoj zapach :) a dla mnie penaten ma najbardziej neutralny ze wszystkich. Nic tak nie nawilza mojej skory jak wlasnie oliwka Penaten ;]
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Odkryłam ostatnio, że najlepszym kremem do moich suchych rąk jest Bambino, rewelacja po prostu.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink

taka ?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja do rąk używam nivea soft. stoi sobie u mnie na biurku :))))
    mam to najwiksze opakowanie i juz od ponad roku uzywam, a mam jeszcze ponad polowe :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm ja po goleniu używam męża balsamu "Adidas" suuuper mi łagodzi wsie podrażnienia a zapach mnie powala normalnie :D
    A oliwka dla mnie najlepsiejsza to Hipp
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    własnie myslałam o HIPP bo ma naturalne składniki. Np. mleczko HIPPA dla Małgosi jest super. Z przed chwilą znalazłam jeszcze ciekawe informacje o niej. TUTAJ
    Do rąk to ja mam z 5 kremów w domu - stoją gdzie popadnie;) Ale nie trafiłam jeszcze na jakis swój super ulubiony, co by dobrze nawilżał, nie lepił się i jeszcze najchętniej zadbał o paznokcie ( pazurki mam strasznie łamliwe). A moze właśnie na pazurki zejdziemy i sie pochwalićie, czy macie jakieś dobre sposoby?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja zaczęłam łykać witaminę A... ale musi minąć trochę czasu zanim zadziała
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    są efekty?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    na razie nie- ale jak napisałam, witaminę trzeba łykać dośc długo, żeby dała jakiekolwiek efekty.
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja do rak przez zime w akcie desperacji jak juz nie wiedziałam co nałozyc bo miałam takie szorstkie i popekane dłonie na noc wsmarowywałam krem z schola do pekajacych piet i pomoglo:confused:

a co do paznokci to niektóre moje znajome łykaja mertz special drages z apteki i jak to zawsze na niektóre działa rewelacyjnie a na niektore nie no i tez trzeba dosyc długo łykac
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Małgosia prosi o głosik na Facebooku. Wystarczy pod tym zdjęciem kliknąć LUBIĘ TO :) Dziękujemy!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    jak ma sie szorstkie rece ,to sam krem nie pomoze ,trzeba robic piling,najlepiej z cukru i kremu zwyklego,M tak sobie robi i mu pomaga...kosmetyczka moja mu poradzila...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ok. zagłosowałam
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.