Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeMay 25th 2010
     permalink
    Szkoda, że solenizantki nie ma:) I nikt nie dołącza do zabawy. No ale trudno, damy radę same jesli trzeba:)
  1.  permalink
    Wiadomo :)Niech jej gwiazdka pomyslności niegdy nie zaaaaaagaaaaaśnieeeeeeeeeeeee! :D
    Agga - Czytałas ostatnią książke Grocholi?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aga, ale Ty pięknie śpiewasz :bigsmile:
    Nie czytałam, a warto? Nie podoba mi się to jej tańczenie, nie pasuje mi ta kobieta tam
  2.  permalink
    Nie czytałam. Ja myslałam,że Ty mi powiesz czy warto :) Byłam sceptycznie nastawiona do jej przedostatniej ksiązki, ale nawet miło się rozczarowałam. Takie przyjemne, babskie czytadełko. Do pociągu :)
    Ja ostatnio ograniam tylko"Angorę" I to w pociągu własnie. jakoś doba mi się skróciła.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ja czytam tylko w sieci, bo jakos nie mam weny na nic innego.
    Poczytaj sobie to jesli brzydkie wyrażanie Cię nie razi
  3.  permalink
    Aga- mnie niewiele rzeczy razi w życiu. W zasadzie to chyba tylko skrajna głupota :)
    Zapisałam linka - poczytam jutro. Musze iść bo rano pobudka po 6. Dobranoc Aguś :*
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Spokojnej nocy Aga:) I pięknych snów:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    eeeenooo a ja sie czego napije??
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 26th 2010
     permalink
    Dziękuje Wam
    Niestety Lokator pogonił mnie spać a i poprzednia noc mnie wykończyła
    Za to dziś rześka i "wyspana" zasiadam już z kawą i obmyślam strategię na jutrzejszy dzień. Jak to zrobić by się nie zarobić hehehe a na poważnie o 19 spotykamy się ze znajomymi na kawie i ciachu i nie wiem czy piec coś (nie chce mi się) czy kupować (szkoda mi kasy bo kupne jest o wiele droższe)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 26th 2010 zmieniony
     permalink
    AGA, mogłas sobie odpuścić. To w TWOJEJ głowie ja byłam "plastikowa", "cukierkowo-piankowo-różowa". Zupełnie się taka nie czułam nigdy. Ale cóż - może po lekturze kilku postów na forum nie można ocenić osoby... Czy ja kiedyś mówiłam, że dziecko NIGDY nie wkurza? Czy jeśli twierdziłam, że moje macierzyństwo jest piękne, nie narzekałam, to byłam sztuczna w Twojej ocenie? I teraz, jak przyszedł gorszy moment to jestem dopiero równa babka? Hmmm... Ale nie pierwszy raz widzę, (choć pierwszy na własnej osobie) że jest jednak taka zależność, że często jak mówisz, ze Ci dobrze, że jesteś szczęśliwa to jakoś nikt Ci nie wtóruje, a jak się pożalisz, to od razu inni się jakoś uaktywniają, mówią, że jesteś "swój człowiek"... a swoją drogą, gdyby nie moje inne zmartwienia, z pewnością ten wrzaskliwy dzień Małgosi nie podziałałby aż tak...
    __
    acha. wpadłam tutaj by zostawić życzenia:) WSZYSTKIM MAMOM WSZYSTKIEGO CO NAJ!
    --
  4.  permalink
    Oczywiście Kako- napisałam o tym, co jest w mojej głowie. Zawsze piszę wyłacznie o moich poglądach. :)Nie śmiałabym pisac o tym, jaka się czujesz- bo tego nie wiem :)
    Nie wiem też skąd wrazenie, że wtóruje się nieszczęsnikom. Z moich obserwacji wynika,że na forum sa fajne, spełnione mamy. Czasem wszystkie mamy gorsze dni ale czy uwazasz,że któraś twierdzi,że jej macierzyństwo nie jest piękne?
    Po prostu dystansuje mnie przesadne słodzenie, bo uwazam je za nienaturalne. Ale moze taka własnie jest Twoja natura- nie wiem :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    aga1976: Nie wiem też skąd wrazenie, że wtóruje się nieszczęsnikom
    -to nawet nie jest tlyko moje wrażenie - to nawet udowadniają badania psychologiczne. Ale obserwując zachowania na forach, widzę, że są słuszne.
    PRZESADNE PRZESŁODZENIE też mnie dystansuje. I na penwo jestem od niego daleka. Ale wiesz, często jak ktoś mówi, ze jest szczęśliwy, ludzie uważają, że udaje, że przesładza. To też jest zbadane. Taka natura większości... Na szczęście, nie wszystkich ludzi;)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ooo dzwonnie to PL, z zyczonkami...hej babki...
  5.  permalink
    kako- ja uwazam się za szczęsliwą osobę. Naprawdę.
    I często o tym mówię.
    •  
      CommentAuthordanap
     permalink
    ponoć prawdziwych przyjaciół poznaje się właśnie w szczęściu a nie w przysłowiowej biedzie. Ciekawe że ludziom trudniej znieść czyjąś radość.

Ja też oczywiście dziś do mamy zadzwonię może nawet wyrwę ją na kawę.
  6.  permalink
    Mysle,że to duże uogólnienie. Ja zdecydowanie wolę ludzi radosnych, szczęsliwych, spełnionych. I takich w przeważającej ilosci mam w swoim otoczeniu :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    to tak jak ja, Aga. MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM. Lecimy świętować:) Słoneczko jest
    --
  7.  permalink
    Wiem,że to juz było. Ze jest stare, ckliwe i grające na emocjach. No trudno. Wciaz mnie wzrusza :)
    DZIEŃ MATKI
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Pierwszy raz to widzę :) Wzruszające:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    sto lat wszystkim mamom!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Nie widziałam tej reklamy :) "słodka"
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja rowniez pierwszy raz ja widze:)

wszystkiego dobrego wszystkim mamom:)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ale sie wzruszylam! Nie widzialam tego wczesniej.

NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAM, ROWNIEZ TYCH PRZYSZLYCH :tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no Ty Trisha to już właściwie mamą jesteś :D
    doh lada dzień rodzisz :peace:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Tal, obym tylkko byla najlepsza mama dla moich dzieci :))) Jestem strasznie ciekawa mlodego i w sumie swojej reakcji, bo narazie to sie boje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    eee będzie dobrze :-)
    każdy się boi ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wydaje mi się Kako, że brak Ci wyczucia. I źle zrozumiałaś wypowiedź Agi, która wcale nie miała Ciebie obrażać. Przeczytaj ją może ponownie i przemyśl zanim się obrazisz, tak na ''chłodno''. Może wtedy do Ciebie trafi to co powinno było.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    aggnieszka, ani mi przez myśl nie przeszło, by sie obrażać, nie uważam też że "brak mi wyczucia" ;), no i myślę że Aga też się nie obraża;) - znowu bez przesaaady- napisałam co myślę, co czuję. Akurat myślę, że bardzo mi daleko do "cukeirkowo-piankowo-różowej". Wiem natomiast, że często można abrdzo mylnie oceniać osobę tylko "znając" ją z forum - staram się tu nie oceniać i wolałabym też nie być oceniana;)
    JAK WAM MIJA DZIEŃ MAMY? My byłyśmy z małą u mojej mamy z rpezencikiem, wszamałyśmy jabłecznika, pogadałyśmy, mała demolowała oczywiscie sklep babci;) Zaraz robie pyszny obiad ( mam nadzieję, ze pyszny ;))
    MIŁEGO POPOŁUDNIA
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A ja Wam serwuję wierszyk - ja na taki czekam z utęsknieniem :D
    Zbeczałam się jak mała dziewczynka :wink:
    Najlepszego mamuśki :flowers:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Agunia, sto lat i spełnienia marzeń, po prostu :hugging:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga, nie ma co, fakt łapie za serducho :P
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Izunia, super:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mamy Wrocławianki ale nie tylko potrzebuję pomocy!
    Antosia dostała dzis skierowanie do Wrocławia na oddział gastroenterologiczny z tekstem - to pani tam zadzwoni... tylko który to szpital???? czy wiecie może? macie namiary?? wpisałam w google i wywaliło mi masę tego :/ gdzie mam dzwonić??
    Chodzi o alergię pokarmową i podejrzenie zapalenia żołądkowo-jelitowego jelita grubego
    Sory kopiuję też na rozpakowane
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Agunia, nie prościej przedzwonić do swojej pani doktor bądź przychodni i sie dopytać u źródła bezpośrednio?
    •  
      CommentAuthordanap
     permalink
    wymiatacie z tym dniem matki, nawet jeśli to stare to nie znałam. Posłałam dalej moim kolezankom, pewnie się ucieszą :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aggnieszka: Agunia, nie prościej przedzwonić do swojej pani doktor bądź przychodni i sie dopytać u źródła bezpośrednio?
    jasne że lepiej, ale myślę że by mi od razu powiedziała. Tak samo jak gdy dawała mi skierowanie na kardiologię - ze wszystkimi danymi pomimo że ja je miałam
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no ale ona chyba WIE gdzie możesz iść... Albo do przychodni zadzwoń i pytaj - MUSZĄ CI POWIEDZIEĆ. Kurcze, bidusia Antosia. ZDRÓWKA!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jasne że jak mi nikt nie podpowie to zadzwonię jutro do pediatry. Jednakże wolałabym info od jakiejś Mamy która wie i zna np dany oddział... Nie wiem na co mam sie szykować, jak długo trwa tam pobyt czy mama moze być z dzieckiem i ile kosztuje doba co trzeba zabrać itd itp
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Udało mi się dogodzić podniebieniu własnemu i mężowemu. Brokułowo-ziemniaczana zapiekanka w sosie a'la carbonara - mmmm :bigsmile:
    --
  8.  permalink
    Dobry wieczór:)
    Ja mojej mamie kupiłam ogromny bukiet tulipanów. mało oryginalnie- ale widziałam,że była szczęsliwa :)
    Od moich dzieciaków oczywiście buziaki i kwiatki.Z łąki :)A żeby uczcić miły dzien- pizza:) A nawet dwie. Ogromne. Nawet im nie przeszkadzało,że pan przywiózł je ledwie ciepłe :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Oj, Aga! Ale bym zjadła pizzę :P
    Kwiaty z łąki są piękne :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dobry wieczór, oczywiście ;D
  9.  permalink
    Czesc Izuniu:)
    To jaki problem? Net masz, telefon masz :)
  10.  permalink
    Iuzniu- pewnie,że piękne te łąkowe. A najpiękniejsze te zerwane przez Hanię- praktycznie same łebki :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No fakt Aga, ale czy ja wszamam całą pizzę? :P
    Hahaha, same łebki powiadasz - świetna jest :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga, w pracy dalej urwanie głowy?
  11.  permalink
    Izunia- zjesz sobie na śniadanie resztę. I na obiad. No i ewentualnie jeszcze jutro na kolację :)
  12.  permalink
    Tak izuniu- i przez najbliżesz 2 tygodnie raczej nie bedzie poprawy :/
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale tak bywa w maju/czerwcu? Chodzi o koniec nauki tak?
  13.  permalink
    Między innymi tez :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.