a u nas upal.Ja wròcilam ze szpitala,dostalam zastrzyk w oko,zeby szybciej sie wyleczyc ,bo przeciez z bòlem nie bede pracowac, od razu mnie wzia na oddzial lekarz i mam wròcic w poniedzialek, dodal ,ze on tez mial ta chorobe ,wiec wie co to znaczy....
ojeeej, ewa... zastrzyk w oko - współczuję:( My wróciłyśmy z zakupów połączonych z godzinnym szaleństwem małej na placyku zabaw oczywiście. Fajne geterki kupiłam małej w Realu - po 7,99 - polecam zerknąć, jak macie okazję:)
Teraz mała wypiła kubek mleka i poszła spać. oby pospała chociaż z 1,5 godzinki... ja się biorę za porządki i pracę. no i może uda mi się dzisiaj szarlotkę upiec dla eMa na jutrzejszą rocznicę nawet RENETY udało mi się kupić:)
hehe, ale one jak piżamka zupełnie w rzeczywistości nie wyglądają. Raczej takie bardziej eleganckie, niż piżamkowe, ale jasne, że kwestia gustu ;) __ a to moja mała niespodzianka na jutrzejszą rocznicę - ulubiony ciastowy przysmak eMa - szarlotka:) Na szczęście mała dała mi chwile czasu na jej zrobienie. fajnie wygląda, mam nadzieję, że bedzie równie fajnie smakowała
fajne są te lalki z ząbkami:)) córka szwagierki ma, i fajnie się nią bawią;)) ona ma właśnie tą i drugą podobną ma annabell, Hania też się nią bardzo fajnie bawi
ja z Agatki nie jestem zadowolona, szybko się popsuły:(
witam sie w pogodny poranek, zaraz wybieram sie na targ bo musze malej skarpetki kupic i rajstopy..
ja jestem własnie na etapie lalek ,ale jak dla mnie te lalki z mechanizmami sa ciezkie i nawet ich wyprac nie idzie bo Amelka wszystkie kurze wyciera nimi;-)) kupiłam jej taka co płacze i rusza brzuszkiem ale ona tego nie cierpi i płacze i musiałam baterie wyciagnac zeby mogla sie lalą bawic kiedys były fajne bobasy a teraz ich nie widze...
no wlasnie zalezy od dziecka,mija VEVE ma stare lalki z mechanizmami od kolezanki, bardzo fajnie sie nimi bawi ,ale juz sa do wyzucenia bo brudne popisane,smoczki pogubione,wiec cos nowego by sie jej przydalo...
a u nas .piekna pogoda,zaraz jade na zakupy spozywcze z VEVE ,BO JUTRO jestrem zaproszona na wesele a w niedziele pracuje...tesciowa powiedziala,ze mam sukienke nie na slub,ale mam to gdzies,chciala nawet dac mi kase na kupienie czegos,ale ja sie nie ubieram na elegancko,poza tym pracuje przy slubach i widze jak ludzie sie ubieraja....
a poszlam na zakupy spozywcze....ale kupic stròj,to ciezka robota,dobrze ze mi sie trafil co dobrze lezy,bo taki wybòr a w sumie jak sie ubierze to kicha...
a my dzisiaj byliśmy w DINOPARKU w Kołacinku:) Ale super! mała zachwycała sie dinozaurami:) B. fajne miejsce - polecam. Zaraz u siebie fotki wrzucę:) Acha i w kinie na I LOVE YOU PHILIP MORRIS byliśmy. Super! Obojgu nam baaaardzo sie podobał!
u nas też było ciepło bardzo i słonecznie cały dzień. Nawet kark trochę podpiekłam;) Cały dzień byłysmy na dworze. Szkoda, że na jutro cholerka juz deszcze zapowiadają... ale ta wiosna w tym roku, dajcie spokój. Ale miłej niedzieli wszystkim !
u mnie dzisiaj SKOK tempki:) Wreszcie! i na dodatek wsparty śluzem i testem owu. Ufff - mam nadzieję, że już tak zostanie i jeszcze tylko 12-14 dni tego cyklu cholernego. Ale itak pojutrze do ginki lecę. Dla odmiany tempka za oknem spadła... szkoda słów już na tę pogodę
Cześć po weekendzie. EWA, ja też jakaś senna jestem ... w piątek położyłam się z chłopakami na drzemkę i spaliśmy 3h! Z wieczornym zaśnięciem był już problem, tym bardziej, że wstaliśmy po 18 :)
Miłego dnia babolki! U nas znów pogoda do chrzanu.... leje od rana... wczoraj tak ładnie bylo Mama mi dzisiaj robi mazurek orzechowy na urodziny... mmmm
Hej. Ja po deszczu latałam z wózkiem - w domu nie wysiedzimy. Mała pod folią, ja pod parasolem - trudno ;) Ale za to kupiłam Małgosi w TESCO fajną rzecz – taką trasę z autkami drewnianą. bardzo ładna, autka super jeżdżą – zeskakują coraz niżej. SUPER :) Małgosi się też b. podoba, ustawia autka ładnie. POLECAM – w Tesco za 25 zł :) (zabawka powyżej 12mieś) Prezent na Dzień Dziecka dostała więc dzisiaj ze względu na potworną wstrętną pogodę;)