Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Agga jade do Ciebie jesli cos jeszcze zostało
    co do zapomog czy dodatków to zajebiscie duzo dostaje samotna matka,która niedługo będe bo jakies 48 zł chyba
    Ps,moi sąsiedzi sie JUZ bzykaja ,nie dosyc ze sie wyprowadziłam z tego mieszkania to dzisiaj ich słysze.Moze jakas rocznica albo cos.:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeJul 5th 2010
     permalink
    Robienie ciasta daje mi wiele przyjemności :) Lubię mieszać, ugniatać, formować, wąchać w trakcie robienia, a potem pieczenia :) No i na koniec zjeść :) I patrzeć jak innym smakuje :) Dla Gabrysi nadziałam serem białym.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wpadaj Ciasteczko, mam odłożoną porcję, bo miałam dać sąsiadce, ale za późno wróciła do domu i nie chciało mi się już do niej iść.
  2.  permalink
    Ja nie przepadam za jedzeniem ciast- pewnie dlatego nie lubię ich piec :)
    Ciacho- niezłych masz tych sąsiadów- normalnie pozazdrościc obojgu temperamentów.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja dopoki sama nie zaczęłam piec też prawie nie jadłam. A teraz wole zjeść ciasta niz jakies kupne ciasteczka.
  3.  permalink
    ona to taka gwiazda,głowa do góry,zawsze głosno mówi i śmieje sie dziwacznie,wydaje mi sie ze wyżej sra niz dupe ma
    a on to taki sympatyczny robotnik
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ooo ja bym chętnie takie cudo zjadła :)))
    --
  4.  permalink
    Ciacho- nikt im do tej pory nie zwrócił uwagi? Moze oni nie wiedzą,że to az tak słychac? On tez sie tak drze czy tylko ona?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    moja znajoma ze szkoly tez ma takich sasiadow... :D
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ja nigdy nie mialam takich sąsiadów. Szkoda ;)
  5.  permalink
    wiec moim zdaniem ona doskonale wie ze wszyscy ja słyszymy dlatego ze naprawde wszyscy mamy tak samo cienkie sciany ze pierdniecie słychac.Najlpiej jest jak sie zabawiaja w niedziele koło południa ,ich okna wychodza na plac zabaw-rozumiecie:))
    Przewaznie słysze ja,Jego to tylko jak jej klapsy daje-tzn nie wiem domyslam sie ze to klapsy bo taki odgłos.
    nikt nie śmie tej gwieździe zwrócic uwagi ,ja tylko wtedy w półsnie zapukałam im do sciany to był jakis czas spokój,ale teraz z nimi nie sąsiaduje,dzilimy tylko korytarz klatki schodowej
    --
  6.  permalink
    Aggnieszka nie ma czego załowac,Pit potrafił mi przyjsc w srodku nocy bo taki hałas robili a on akurat miał pokój z nimi przez sciane
    --
  7.  permalink
    Hmmm... Mnie chyba gwiazdorzenie nie wzrusza. Powiedziałabym,żeby bawili się ciszej i tyle. Żaden wstyd.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Żartowałam Ciacho. Mnie takie gwiazdy śmieszą - gdyby mi przeszkadzało też zwróciłabym uwagę i to bez okrętek.
  8.  permalink
    Jak mieszkaliśmy w poprzednim miejscu to jedna parka upodobała sobie miejsce za naszym domem. Nie uprawiali sexu- laska jedynie robiła ukochanemu loda- no ale co za dużo to niezdrowo, więc któregoś dnia wziełam worek ze śmieciami i po drodze do smietnika zapukałam w szybke i powiedziałam,że jest to teren prywatny. Zyczyłam oczywiście miłego dnia i dobrej zabawy. Więcej nie przyjechali .
  9.  permalink
    Tamto miesjce w ogóle jakoś ludzi spragnionych sexulanie przyciągało. Mieszlismy w takim szeregowcu- z przodu prywatny ogródek i wejście- z tyłu ogólnodpstępne podwórko i miejsca do parkowania. Na podwórko wychodziły mi okna z kuchni i z pokoju młodego. Pokój Michała upodobał sobie jakiś popieprzony zboczeniec. Jak udało nam się go dorwac, to myslałam,że Adam go zabije.
  10.  permalink
    Kolorowych snów, moje drogie. Do jutra. Ja mam urlop, wiec zapewne o 7 będę na nogach. ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 6th 2010
     permalink
    O kurcze, ale macie przeżycia, .... :)))

A ja dzisiaj do lekarza idę... Gardło okropnie boli, mam katar, ledwo mówię. Mama obejrzała i stwierdziła, że gardło mam zawalone :(
    --
    •  
      CommentAuthordanap
     permalink
    dobrze że mieszkamy w domu...
    a w plenerze czasem spotykam parki jak ide z psem na spacer do pobliskiego lasu. Niech się bawią, tylko kondony po sobie mogliby sprzątać.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    danap: tylko kondony po sobie mogliby sprzątać.

Dokładnie. :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJul 6th 2010 zmieniony
     permalink
    czesc dziewczyny :)

TAlinka daj znac jak u lekarza.... Ty w ogole czesto chyba masz z gardlem problemy co???
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Nie... często nie.
    Jako dziecko miałam anginę co chwile... miałam mieć wycinane migdały, ale pojechałyśmy do Sopotu do laryngologa i on mi zapisał jakieś tam zastrzyki w tyłek (baaaaardzo bolesne) co niby wojskowi dostają i przeszło jak ręką odjął :-)
    A teraz mam chyba zapalenie gardła... najgorsze, że wyjazd za 5 dni, a ja się musiałam załatwić :confused:
    --
  11.  permalink
    5 dni to nie najgorzej...jeszcze zdarzysz sie wykurowac :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hi hi no mam nadzieję. na razie trzyma 3 dni, także myślę, że nie dłużej niż do soboty powinnam być zdrowa :D
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    zdrówka Talinko
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Antybiotyk...
    --
  12.  permalink
    Talinko- na wczasy jedziecie? Czy gdzies do rodziny? czy w ciemno?
  13.  permalink
    no wlasnie Talinka...Dokad sie wybieracie???
    --
  14.  permalink
    Jestem na urlopie od piątku. I juz mnie nosi- gdzies bym szła, jechała, załatwiała, coś robiła... Nie lubię tego niespokojnego ducha, który mieszka we mnie.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 6th 2010 zmieniony
     permalink
    Do jasnej cholery! Gdybym wykupiła normalnie receptę to wydałabym z 50 zł!!!! A miałam tylko 30!!! Babka wymieniła mi pastylki do ssania na tańsze i z pomocą R. zapłaciłam 39 :////

Jedziemy do Krakowa na tydzień. Wyjazd planowany od 2 miesięcy (pisałam o tym jakiś czas temu) :cool:
    Jedziemy na wycieczkę, nocujemy w Hostelu, wszystko już opłacone, bilety są, hie hie :)
    --
  15.  permalink
    Noi niestety - lekarstwa sa straszliwie drogie. Nas zimowe zapalenie ucha Hani kosztowało w sumie 5 stów.
    Wyjazd musiałam przeoczyć. Byłam wiosną w Krakowie. Mieszkałam przy rynku- w takim klimatycznym mieszkaniu. Miało chyba ze 4 metry wyskokości.Fajne było.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja jak w miesiącu zostawiam 100zł na Antosię w aptece to jestem szczęśliwa że tak mało (nie wliczam w to mleka z nim to wiadomo ze wiecej wychodzi) zima to była fortuna dla mnie jeszcze jak wszystkie dzieciaczki chorowały - odpukać jest dobrze i katar poszedł narazie wiec może i z uchem będzie tym razem ok... Jutro laryngolog to się dowiem
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: Nie lubię tego niespokojnego ducha, który mieszka we mnie.
    nie tylko Ty... Sama szukam sobie zajęć bo wariuję coraz częściej i więcej. Akurat moje dzieci lubią jak mnie nosi ale mąż niekoniecznie - już mam kilka planów na najbliższe dni ale wiem że muszę stopować siebie i to wkurza
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Jestem wkurzona, bo babka w innej aptece podała mi cenę 24 zł. I pożyczyłam od babci 30 zł... a teraz się okazało, że tyle to sam antybiotyk... ech... a zapytałam wyraźnie ile zapłacę za CAŁĄ receptę...
    no nic - idę spać. jutro z rana lecę badać cholesterol :wink:
    --
  16.  permalink
    Ja planów mam zawsze całą głowę ;) Niestety- duża czesc z nich to nierealne mrzonki
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ja mam takie bardzo realne plany na najbliższe dni :) a takich w głowie to też jest pełno które raczej nigdy się nie spełnią hehe
    --
  17.  permalink
    Ja wierzę w to,że jezeli czegoś naprawdę bardzo, bardzo , bardzo bedę chciała to mi sie to spełni.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 7th 2010 zmieniony
     permalink
    Aga1976, PRAWO PRZYCIĄGANIA - dobry sposób na życie;) Ja też z tych CO ICH NOSI;)Wczoraj siedzieliśmy pół dnia w pokoju to myślałam że zwariuję. Na szczęście po południu się rozjaśniło, padać przestało to połaziliśmy. Dzisiaj do łeby jedziemy do najwiekszego w Polsce parku dinozaurów. Nie wiem czy damy rade z wydmami z małą, ale zobaczymy:) Już mi szkoda, że w sobotę wyjazd:/ MIŁEGO DNIA
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 7th 2010
     permalink
    ooo super - my w tym roku też chcemy Łebę zaliczyć :))) nie wiedziałam nawet, że tam park dinozaurów :D
    --
  18.  permalink
    czesc o poranku....kurcze ale bym jeszcze pognila w lozku...Minik jest bezlitosny ehhhh.....
    kako no to zycze udanej wyprawy....:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hihihih ja przed 7 musialam wstac i isc do przychodni :D
    robilam cholesterol
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJul 7th 2010 zmieniony
     permalink
    no ja wstaje o 6 30 z Polówkiem bo sniadanko do pracy mu robie....i nie raz juz sie nie klade...za to dzis marzylo mi sie poleniuchowanie...dane mi bylo cale 10 min...ehhhh wczoraj troche nam sie przeciagnelo "obcinanie wlosow" u szwagierki...:)

Talinka kiedy wyniki???

ja lykam red bulla i uciekam pod prysznic
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jutro po poludniu.
    lekarka sie zdziwila, ze chcialam skierowanie na cholesterol :))) ale majac w rodzinie takie, a nie inne problemy, wolę go badać :-)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    pewnie Talinko! Profilaktyka najważniejsza! W Parku DInozaurów w Łebie SUPER!!! Bardzo polecamy! podobało się całej naszej trójce! Jutro lecimy na plażę, bo znowu ma upał wrócić:))) Szkoda, że nie zabraliśmy kabelka do aparatu - nie mam jak przegrać fotek, ale po powrocie was zasypiemy nimi ;)
    Acha - byliśmy jeszcze na wieży widokowej i w latarni morskiej:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a na wieży to gdzie? :)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Rowokół - 115m.n.p.m :) w latarni w Czołpinie:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Kurczę. To ja z pomorza, a o takich miejscach nie wiem :-)
    O wieży widokowiej to wiem tylko o jednej - w Gniewinie :
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    poproszę o głosy TU
    dziękuję
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jest głosik :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.