Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 19th 2010
     permalink
    Polecam Giełdę Mamy.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Dzięki Talinka, byłam, ale jakoś nie znalazłam niczego ciekawego. Poza tym - w naszym gronie może się wesprzemy nawzajem jakoś;)Liczę na odzew. Dobrej nocy
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kako sio na rozpakowane :)
    Jestem śnięta jak nie wiem co :( normalnie oczyska mi się zamykają... chyba idę spać. Powtórka Hausa więc może znudzi mnie :)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 20th 2010
     permalink
    o, dobrze że napisałaś Agunia, bo ja właśnie nie bardzo wiem jaka różnica jest między TUTAJ a rozpakowanymi..naprawdę - nieraz sie zastanawiałam...;) a ostatnio tutaj jakoś sie lepiej rozgościłam.
    --
  1.  permalink
    tutaj piszemy o wszystkim tylko nie o sprawach dzieciowych:)tu nawet o dupie maryni mozna podyskutowac:))))
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hehehe :D
    --
  2.  permalink
    czesc kobitki
    obudzic sie jakos nie moge..... ;/ i jeszcze w pizamie po domu latam....kopnie mnie ktoras w cztery litery na rozruch??? :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jeśli ładna ta dupa maryni to można ja nawet pokazać ;)
    A ja mam zgodę na seksik :boogie::boogie::boogie: hehehe teraz tylko nieletnią wywalić z domu i nadganiać zaległości w tej sprawie hehe
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    hehe, to powodzenia Agunia;)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :cool:
    --
  3.  permalink
    hej dziewczyny:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 21st 2010
     permalink
    Hej Sheherezada:) Cicho tu - upały chyba wszystkich wykańczają. U mnie duszno że oddychać się nie da. Właśnie przeszła sucha burza i jest jeszcze gorzej!:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 21st 2010
     permalink
    U nas ponoć burza w piątek
    --
  4.  permalink
    Kako, ja w Czechach sobie wypoczywam, ale tutaj też mega ciepło, rozpłynąć się można... Połowa moich planów zwiedzaniowych wzięła w łeb, bo przy tej pogodzie to średnio mi się chce podróżować w pociągach...
    •  
      CommentAuthordanap
    • CommentTimeJul 22nd 2010
     permalink
    kako a co u Ciebie czy dolaczyłas juz do staraczek??
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 22nd 2010
     permalink
    Nie danap, nie dołączyłam i chyba narazie się odwlecze. Może nie uciecze...
    --
    •  
      CommentAuthordanap
    • CommentTimeJul 23rd 2010
     permalink
    pewnie że nie uciecze a i kalendarz się zweryfikuje.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no mam nadzieję...
    MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM
    --
  5.  permalink
    tez wpadam z zyczeniami milego dnia....:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,milego dnia ,ja do pracy na 14 mam...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U mnie pada i jest zimno :( Deszcz potrzebny już był no ale za zimno brrrrrrr
    --
  6.  permalink
    U mnie nawet ok, w nocy padało i troszkę się przez to ochłodziło, ale nie narzekam, bo upał wczoraj był okropny i przyda sie troszkę wytchnienia..
    Jakie macie plany na weekend?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja chyba nie mam żadnych :) Może jutro ktoś odwiedzi Weronikę a może nie... Chrzestna Weroni przysłała jej pieniążka na urodzinki więc może jutro pójdziemy coś kupić. Chrzestny się nie odezwał jeszcze i to ich tak nieoficjalnie się spodziewam, więc może wieczorkiem zrobię jakieś ciasto na zimno zamiast torta na jutro. W niedzielę obiad będzie około 16-17 taki bardziej odświętny i pod hasłem Weronika i Ania :) Może jakieś lody dla dziewczyn. Kuba dostanie prezencik jak wróci (24 ur Weroniki; 25 im Jakuba, 26 im Ani)
    Dziadkowie czy rodzinka nie pamięta o takich pierdołach jak moje dzieci więc tu się gości nie spodziewam a znów jakiejś tam imprezy urodzinowej nie robię bo tak naprawdę nie mamy dzieci w otoczeniu a dla dorosłych?? Też nie mam dla kogo.. wrócą dzieciaczki to będziemy świętować i ich powrót do domu i już wówczas zaległe imieniny no i urodziny tatusia :) I wtedy zrobimy to we własnym gronie
    --
  7.  permalink
    hihihi Agus to i tak imprezka bedzie dosc huczna...Wasze "wlasne" grono do najmniejszych nie nalezy :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh no tak ale wiesz to żadna atrakcja jak ma sie to grono na co dzień :wink: a tak goście to jakaś "atrakcja"
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hhe no na pewno
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 24th 2010
     permalink
    ale macie maraton. STO LAT DLA DZIECIACZKÓW! Szok, ze Weroni ma już 3 lata:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dla mnie większy szok to, że Antosia ma już 2 lata w tym roku... a pamiętam jakie mialaś przeżycia w ciąży z nią...
    szczególnie na początku
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no fakt. Też pamiętam jakby to było dziś. Mi szczególnie utkwiły narodziny Antosi w głowie, bo miała rodzić się równo z Małgosią...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mi się też nie chce wierzyć że Weronika już taka wielka i stara. tak samo Jak Julcia Biedrony a jutro Max JEMMY :) Pamietam jak dziś te emocje gdzie we 3 rodziłyśmy na forum hihi
    A Antosia... Antosia też jakoś sie zestarzała szybko :) w tym roku pewnie będę inaczej przeżywać jej urodzinki niż rok temu choc nie powiem że spokojniej bo teraz termin mam też na grudzień...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJul 25th 2010
     permalink
  8.  permalink
    Widziałam to juz kiedyś.
    Troche przerażający ten filmik - takie cyborgi z doklejonymi dziecięcymi głowami...
  9.  permalink
    hejka babole....jak po weekendzie???? ktoras robila cos ciekawego?????
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 26th 2010
     permalink
    u nas była taka do chrzanu pogoda... i na dodatek dostałam @ ....
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    my siedzieliśmy jak zwykle sporą część weekendu u rodziców w ogrodzie, chłodno było, ale mała itak bardziej zadowolona niż sidzenie w domu. POjechaliśmy też zobaczyć obchody 100lecia wsi Grunwald pod Łodzią - miało być super - rycerze itp, było raczej bardzośrednio, ale zawsze coś. małej podobały się rycerskie konie;) A wczoraj byliśmy w kinie z eMem na...Shreku ;) Fajne oderwanie od rzeczywistości. A dzisiaj mnie wzięło an totalne sprzątanie od rana i naszykowałam pudło wielkie książek do wystawienia na allegro i drugie do wywalenia - nie mamy już gdzie tego trzymać a z racji mojego fachu i recenzowania książek, ciagle nam przybywa;) Więc jak wystawię, zapraoszę Was - moze sobie coś wybierzecie, a będę za symboliczne kwoty wystawiać, bo jak nie sprzedam to itak do antykwariatu zawiozę.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dla wszystkich naszych Ań Anek Aneczek i Hann Hanek Haneczek :wink:
    http://alezyczenia.republika.pl/zyczenia.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 26th 2010 zmieniony
     permalink
    Podpisuję się takze pod piękną kartką od Aguni:)
    __
    TROCHĘ JUŻ WYSTAWIŁAM FAJNYCH KSIĄŻEK - ZAPRASZAM

ZERKNIJCIE TUTAJ

______

CIEKAWOSTKA z Onetu - Przeziębienie to mit i inne przesądy;)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Wypijcie po skromnym drineczku

żeby się nam dobrze żyło... Nasze sprawy mieszkaniowe powoli dobiegają do szczęśliwego zakończenia.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJul 27th 2010
     permalink
    Jeny, wieki całe mnie tu nie było :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    witaj :)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 27th 2010 zmieniony
     permalink
    Kurcze, od dwóch godzin mam zawroty głowy - jakbym siedziała na jachcie muskanym falami... nie wiem skąd to. Fakt, ze od kilku ładnych dni żyję w dużym stresie, ale nie wiem - może to być tego konsekwencją? Cholerka, no! Wczoraj w nocy miałam też silne kłucie w klatce piersiowej...jakąś minute trzymało, nie mogłam wdechu mocniejszego wziąć... :shocked: Kurrrde!
    --
  10.  permalink
    Kako zjedz czekolade
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Jak mnie boli w klatce biorę kilkanaście małych wdechów - bardzo szybko. Po jakimś czasie przechodzi.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 28th 2010
     permalink
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJul 29th 2010
     permalink
    Dziewczyny, muszę się wypisać Wam trochę... W sobote wyjeżdżamy z malusią na babską wyprawę do Zamościa (Mąż w tym czasie jedzie na tydzień na żagle, my na 4 dni, potem sobie do domku wracamy)
    Cieszę sie bardzo, bo jadę z przyjaciółką i do przyjaciółki, z którą bardzo rzadko sie widuję. Wiec super wyjazd...ale... ale powiem szczerze że mam sporo obaw. Po pierwsze - pierwszy raz będę tydzień bez eMa, odkąd jest malutka na świecie. WIęc SAMA będę musiała wszystko dźwignąć, a że eM bardzo dużo przy małej robi, to sporo obciążenia mi dojdzie. Na wyjeździe też. Wiem, że wiele mam ciągle jest same z dziećmi i dają radę przecież, ale u mnie to będzie nowość... No i martwię się, jak mała zniesie drogą, bo pamietacie, że w drogę nad morzez wymiotowała nam. Ponadto, od kilku dni mała jest strasznie nerwowa, właściwie płacze ciągle, denerwuje się o wszystko, mimo, iż staramy się łagodzić, bardzo delikatnie się do niej odzywać itp. Nawet w nocy zrobiła nam aferę - rzucała się po podłodze, biła głową w podłogę i szafki, gryzła nas - nie wiedziec czemu. Robiliśmy mleczko, jak zawsze a ona taką szkopę odwaliła... byliśmy przerażeni - jakby dosłownie diabeł w nią wstąpił. Macam dziąsełka na tyle, na ile sobie da i nie czuję zadnego zęba wychodzącego, nie wiem co się z nią dzieje. WIęc przeraża mnie trochę wizja wyjazdu, by mała nie zamęczyła (mnie to mnie, nic tam, ale moje psiapsółki...echh....) Podróż, fochy, noce tam poza domem - wszystko jest jedną wielką niewiadomą... Czy ja świruję, czy mam prawo do tych obaw? Mała naprawdę przez ostatnie dni daje nam wycisk i martwimy się, czemu taka jest:/

na dodatek moje samopoczucie (nie wiem czy stres czy co), miałam zawroty głowy, a dzisiaj rano wymiotowałam...kurrrde!
    __
    Poieszcie, albo kopa w tyłek poślijce dla mobilizacji pozytywnej - w zależności, jak oceniacie;)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Masz kopniaka na szczęście :wink:

null

Będzie dobrze!!
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    dzięki, Talka :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Kako, musisz trochę mniej się "spinać". "To wszystko to nic w porównaniu w wiecznością" - jak mówią. To naprawdę drobiazgi. Zacznij się cieszyć, że nie masz w życiu większych problemów.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kako, moje dzieci nigdy nie miały problemu z zaaklimatyzowaniem w nowym miejscu, będąc w wieku Twojej Małgosi. Jak to się mówi, inny klimat zawsze im służył :) Nie zakładaj z góry, że będzie źle. Obawy zawsze są, ale dzieci lubią zaskakiwać pozytywnie. Pewnie poradzisz sobie świetnie, odpoczywaj a nie stresuj się kobieto :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    JEMMA: Zacznij się cieszyć, że nie masz w życiu większych problemów.

O. Słuszne słowa.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.