Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeOct 12th 2010
     permalink
    Odżywkę to chyba jednak trzeba dobrać Aga indywidualnie ;) Ja mam po częstych balejażach suche włosy i zawsze mam problemy z puszeniem, do tego jestem leniwa, więc lubię odżywkę bez spłukiwania Pantene Intensywna Regeneracja
    http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/4098/intensywna-regeneracja-odzywka-bez-splukiwania-pantene-pro-v_4564_3.jpeg
    Ale to tak na co dzień, bo ja muszę zadziałać "silniej" to wybieram maski do włosów i za radą fryzjerki koniecznie zawijam wysmarowane nią włosy w folię, potem w ręcznik i daje jej działać ;) Ogólnie tez zauważyłam, że muszę baaardzo długo spłukiwać odżywki, bo inaczej mam problemy ze skórą głowy i włosy wyglądają jeszcze gorzej.
    Lnu tez używam na końcówki. Ładnie wygładza, ale nie traktowałabym tego jak odżywkę, on chyba tylko zamyka łuski, nie odżywia.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja próbowałam tych bez spłukiwania - 2x szybciej tłuste włosy miałam...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Timoteja lubie i ostatnio właśnie kupiłam serię Dave do osłony przed prostownicą - działa włosy mniej popalone, do tego wzięłam spray i szampon i może stąd ta zasługa.
    Fructis zupełnie mi nie odpowiada ale Panteny jak najbardziej - oczywiście że bez spłukiwania bo na to mi szkoda czasu :P
    Po wyjściu stąd chyba znów skuszę sie na tą farbę do włosów w 10 minut - obu kolor mi wyszedł bo mam masę bardzo jasnych blond :/ Nie sądziłam że w 3 tygodnie aż tak posiwieję wrrr
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Mi po myciu robią się zbyt puszyste. Jeszcze jak były całkiem krótkie to pół biedy, teraz mam szopę, że hej. Stąd pomysł odżywki. Kiedyś używałam przez jakiś czas takich na suche włosy, ale to porażka była
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja teraz mam takie do ramion mniej więcej.... ale jeszcze masa loków, bo trwała już od niemal roku nie zeszła :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ja na puszące włosy zakupiłam sobie w sklepie z fryzjerskimi rzeczami Perfect smooth cream i po uczesaniu włosów biore wcieram niewielką ilośc i nie mam pierza na głowie
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Ja miałam BIOSILK CHI FAROUK jedwab. Bardzo mi sie podobał - ładnie nabłyszczał, wystarczy dosłownie kropleka. Własnie muszę sobie dokupić na allegro, bo nie mam już.
    CO PORABIACIE?
    Mała śpi, zasneła mi w wózku na spacerze i przełożona śpi w łóżeczku... Mam więc chiwlę, ale niestety nadal w ogóle nie chce sie zabrać do tej nauki JĄKANIA… cholera – aż to niepodobne do mnie. Nic mi się nie chce w ogóle.
    Piję drugą kawę i łażę po Waszych wykresach;)
    Może wieczorem się pouczę…
    Na obiad robię rybę i warzywa pod beszamelem i serem żółtym – mam nadzieję, że dobre wyjdzie, bo straszną ochotę mam…
    --
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    właśnie się dowiedziałam, ze mam przygotować akademię na dzień nauczyciela. I upominki dla nauczycieli.
    Znacie jakieś piosenki o szkole, nauczycielach, uczniach i tp?
    No wku..jestem na maxa. Nic nie mam jeszcze.
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja juz w Krakowie,ale VEVE nie da siedziec przy kompie...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Do mnie zawitała Krwawa Mery ...
    W czwartek (prawdopobdobnie) idziemy z Mamą na pogrzeb Taty najlepszego przyjaciela...
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ewa witaj na polskiej ziemii :) i Jak pogoda w kraku?
    Ja zaraz po małego, potem ubrac Jakuba na slubowanie 1 klas , potem do nowego lokum i po powrocie mam nadzieję, na ciszę i spokój o ile młody pójdzie o ludzkiej godzinie spać czyli najpóźniej o 20 . Tylko ja za chiny spac bez mojego nie umiem i podczas jego wyjazdów jestem totalnie niewyspana
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Co do puszystych to może po prostu wosk, guma albo pianka? Ania po suszeniu ma szopę totalną i tylko to ja ratuje - odżywek i szamponów używała masę i najbardziej jednak pianka jej służy
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    katy222: Znacie jakieś piosenki o szkole, nauczycielach, uczniach i tp?

Pewnie Elektryczne Gitary i ich "Dzieci" nie przejdą? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja uzywałam odżywki z jedwabiem kallos - włosy sie fajnie rozczesywały i były miekkie a żeby nie byly takie nastroszone to farouk jedwab tylko ze szybko wyglądały tłuste:confused:
    --
  1.  permalink
    Jedwab Joanny-fajny sama uzywam ,ale moja fryzjerka mówi ze najlepsze szmpony takie drogeryjne sa z serii Dove
    --
  2.  permalink
    Ja mam jedwab bio silk i uważam,ze jest niezły.
    Ostatnio kupiłam szampon i odżywkę z tej nowej serii DOVE ( mam z granatowymi napisami) i jestem b zadowolona. Mam dośc przesuszone kłaki bo wciąż rozjasniam a juz w trakcie mycia czułam różnicę- wiec polecam
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeOct 13th 2010
     permalink
    HOGA,wazne ze nie pada,zimno mnie nie przeraza,chodzimy z VEVE na spacery ,bo jest slonecznie,ale dziecko ma katar i kaszle ,chce sie wybrac do rynku,ale sama,moze w sobote z siostra sie przejade,chce kupic jakies dvd angielskie dla VEVE...BO w ITALII nie znalazlam...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    u nas nadal słonko, mała z dziadkami na spacerze, a ja dogorywam w domu - mała mnie zaraziła i totalnie gardło i nos mam zawalone.
    A od jutra ma sie pogoda jeszcze skwasić... brrr - nie chcę myśleć o szarudze nawet:/
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też mam ten bio silk czy coś tam - polecam :)
    Aga, po odżywkach Dove nabawiłam się łupieżu - czyli nie wszystko dla wszystkich :P Ale dobrze, że Tobie służy.
  3.  permalink
    Mi tez Dove odpowiada
    fajna jest ta granatowa seria
    ide do szkoły,matko jak mi sie nie chce!!!dzisiaj bym chetnie posiedziała w domu
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Mam tyle ziemi przed domem, że chyba zrobimy Cyrylowi górkę, żeby na sankach mógł zjeżdżać...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    NovRain, Syn z pewnością będzie zadowolony :)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    My za to mniej.
    Trzeba ją jakoś zlikwidować.
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A my byłyśmy na szczepieniu, poszło gładko. Bardzo jej się podobało u pani doktor, wcale nie chciała stamtąd wychodzic, a kłucia nawet nie zauważyła. Moja córka to twardzielka ;)
  4.  permalink
    Po mamie :)
  5.  permalink
    NR- ja chetnie przyjme tę ziemię :) Ja mam za mało ;)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aggnieszko, brawa dla Gabrysi :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dzieki dziewczyny:) To już ostatnie było, następne za kilka lat dopiero. Swoją drogą nieźle poszły w górę szczepionki, w ubiegłym roku płaciłam 120, teraz wołają 140-150 zł, zalezy w jakiej aptece:/
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja nic nie płaciłam bo chłopaków zaszczepiałam zwykłymi :)
    U mnie to by dopiero był rachunek ...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A my tylko tę jedną wzięlismy płatną, ale przy kolejnym dziecku mocno się zastanowię.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ależ się ciemno zrobiło u nas! :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A u nas po porannych mgłach nie ma śladu i piękne słońce świeci :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    u mnie słonko ale tak naprawdę i zimno i wietrznie
    Ja wszystkie dzieci szczepiłam refundowanymi. Zapłaciłam tylko za 1 dawkę dla Antosi bo brakło refundowanej. Mogłam niby czekać ale nie wiadomo było kiedy będzie w przychodni
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Aga, ale brakuje Ci ziemi w metrach kwadratowych czy sześciennych? :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja poszlam dzi s do lekarza,bo veve ma strazny katar i kaszle,dotala syropy...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 13th 2010 zmieniony
     permalink
    ja za to lupiezu dostawalam zawsze po Pantene a po dove znowu mi sie wlosy strasznie szybko przetluszczaja :|

zamiast odzywek stosuje taki jedwab (polecila mi fryzjerka, do kupienia w sklepach fryzjerskich lub na allegro), w ogole to tez mam problem z puszacymi sie wlosami i jak nie uklepie porzadnie po myciu to pozniej mam kask :P

ds
  6.  permalink
    Kwadratowych mam dość :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeOct 14th 2010
     permalink
    o, właśnie o tym jedawbiu pisałam. własnie czekam na dostawę:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Jesteśmy po pogrzebie...
    Nie spodziewałam się, że tak się rozkleję...
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    współczuję Talinko. Trzymaj się
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Teraz jest już ok...
    Po prostu jak weszłam do kaplicy... momentalnie przypomniał mi się pogrzeb Taty... później jak zobaczyłam tych ludzi płaczących... syna Taty kolegi... ech - no było ciężko ... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    wierzę Ci. Ja też w dół wpadłam znowu :(
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Pogrzeby są strasznie przygnębiające :(
    Minął już rok od śmierci Twojego taty Talinko?
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    nie minął Aggnieszko jeszcze rok
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Tym bardziej trudno po takich świeżych przejściach:(
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    W profilu mam suwaczek odmierzający czas do roku... ach.... tak pędzi ten czas... a ja czuję jakby to było wczoraj...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Talko 4.10 była 16sta rocznica śmierci mojej prababci - u niej mieszkałam od dziecka i to ona mnie wychowywała -> uwierz mi dla mnie to też jakby była wczoraj...
    Ja nie jestem w stanie chodzić na pogrzeby... jak nie muszę to nie idę -> po prostu nie daje rady
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talinka mojej mamy w lutym 2011 roku nie będzie już 3 rok, nawet nie wiem kiedy to zleciało :(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeOct 15th 2010
     permalink
    Może głupio to zabrzmi... ale ja b. lubię chodzić na pogrzeby... wolę iść na pogrzeb niż na ślub... nie wiem dlaczego...
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeOct 15th 2010
     permalink
    hej babki,pogoda beznadziejna iedzimy w domu...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.