Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeOct 31st 2010
     permalink
    Ja z alkoholi toleruję jedynie martini i malibu i te drugie mam w lodówce chyba dopiero po przeprowadzce sobie zrobię
    --
  1.  permalink
    Moze rzeczywiście rozmiar jakoś ogranicza. Ja kupowałam 2 dywany w sklepie www.tylkodywan.pl i byłam zadowolona. Ogólnie polecam dywany Agnelli.
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeOct 31st 2010 zmieniony
     permalink
    nie no - nie da się jednak tego filmu oglądać. Spadam do wyrka - dokończę czytać CO Z TYM ŻYCIEM i biorę się za NAKARMIĆ WILKI - czeka w koleje do recenzji;) MIŁEGO WIECZORU i spokojnego, dobrego dnia jutro! DOBRANOC! Acha - nowym przyjacielem może się pochwalę jeszcze. Od wczoraj mamy nowego psa - SZYMEK ma na imię - rodzice przygarnęli go ze schroniska. Wspaniały:)))
    :bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Ja kiedyś lubiłam malibu- teraz juz niekoniecznie. A napewno nie z mlekiem- ew z sokiem z czerwonych pomarańczy i z lodem.
    A kiedy sie przeprowadzacie? Duże macie to nowe mieszkanko?
  3.  permalink
    Pies piękny- tylko imię raczej bym zmieniła
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga we wtorek przewozimy a mamy 60 metrów
    --
  4.  permalink
    Czyli lada chwila :)
    Pamiętam,że jak przeprowadziliśmy sie z 49 m na 66 to wydawało mi się,że mam mega przestrzen :) A po roku było nam juz ciasno :/
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga a angelli ale któryś typ konkretnie własnie sobie stronke przeglądam, bo dzieci poszły spać. Ostatnio Hubi zasypia na wróżkę tzn daje grosza pod poduszke a wróżka jak grzecznie zasypia to zamienia na duzy i wtedy Hubi zbiera na walec :) wczoraj na urodzinkach dostał kilka zabawek i musiał z nimi spac dziś na szczęście nie musiałam mu ich po zaśnieciu wyciągać
    --
  5.  permalink
    łe to mozecie sie tam gonić po pokojach-u mnie sie nawet nie rozpędzisz :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja uważam że niby wieksze ale jakoś małe :) ale może za 3 lata zaczniemy sie budowac to wtedy też zamienie na większą przestrzeń :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Mój chłop najbardziej zadowolony jest z rogówki w dużym, już mnie molestuje na testowanie, dobrze, że akurat mam okres bo inaczej zamiast kończyć szykowanie to by mu amory po głowie chodziły
    --
  6.  permalink
    Hoga- ja mam z serii cozy. Sa świetne- włochate. I sprawuja sie bardzo dobrze.
    Do salonu kupię sobie jeszcze z serii eco- jurata kmin- ale dopiero gdzies za rok. Na razie stary dywan dogorywa.
    Fajnie,że zaczęło Wam się dobrze układac :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja tez się cieszę :)
    po ogladam sobie te co piszesz i porównam ceny sklepowe i może po dotykam w sklepie :)
    --
  7.  permalink
    Jak sie juz urządzicie to pokaż foty. Uwielbiam oglądac wnętrza :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja mam ściany caffe late, ciemny panel, meble wenga z białym, dodatki fioletowe i nie wiem czy dywan w fiolecie czy może coś z brązów pod kolor ścian.
    Ja się na dekoratora nie nadaję normalnie:)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga pokarzę foty , tylko kuchnia będzie w pierwszej połowie grudnia dopiero :)
    --
  8.  permalink
    Ja uwielbiam urządzanie. Niestety- to co mi sie podoba z reguły kosztuje kosmicznie :/
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej dawno mnie tutaj nie było - ale jakoś ciągle brak czasu :) a teraz mam jednak faze nocnego markowania
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Jak pokaże foty to powiesz mi czego brakuje, bo na pewno jeszcze jakies akcenty sie przydadzą, wiem że mam dwie ściany do "ozdobienia" ale na to poszukam dopiero pomysłu
    --
  9.  permalink
    Hoga- nie wiem czy mój gust bedzie zgodny z Twoim :) tez mam meble wenge- ale ciągle ze szmata przez to biegam :/
    Aga- czesc :) Co słycha? czemu taka zajeta jestes?
  10.  permalink
    A z ozdób na scianach mam maki z ikei-, które uwielbiam. Ale do fioletów nie bardzo beda pasowały :/
    zaraz odnajdę jakieś zdjęcie
  11.  permalink
    dobra - mam
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga fajne, jak popatrzyłam przyszło mi na myśl "maki we włosach, potargał wiatr" :) Też rozglądam się za naklejkami ale mam czas bo farba musi wyschnąć :) i nie wiedziaąłm jak właściwie wyjdzie kolor na ścianach, bo wiadomo na pudełko to jedno a na ścianie to drugie
    Najmniej kłopotu miałam z Hubertowym pokojem, z Jakuba już trudniej ale myślę, że będzie zadowolony.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 1st 2010
     permalink
    ale się wnętrzarska rozmowa wywiązała:)
    Aga, co do imienia psa - takie andano mu w schronisku, ja mówiłam, że dla mnie ciut za ludzkie, ale rodzice i brat chcą je zachować:) spokojnego, udanego dnia
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga Malibu kiedyś uwieeeeelbiałam i jak z koleżanką robiłam sobie wieczorek flaszka było mało tylko że to było takie domowe :D Nadal najbardziej lubię Martini Asti i piwo :D Od początku roku wypiłam jednak AŻ 2 piwa bezalkoholowe hehe i jeszcze troszkę zapomną jak ono smakuje ale i nie tęskni mi się jakoś specjalnie do napojów alkoholowych
    Co do pieska - fajny pyszczek, imię jak dla mnie odpada też hehe no i ja bym brała szczeniaczka jednak - jakoś nie mam zaufania do dorosłych skrzywdzonych psiaków
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Agunia, to właśnie właściwie szczeniak - nie ma roku jeszcze najprawdopodobniej. No i w schronisku był miesiąc tylko. Imię zostanie - nic nie poradzę. W końcu to bardziej rodziców pies, niż mój;) Ale wiecie co - nasz peirwszy pies, z którym się wychowywałam przez pierwsze lata zycia miał na imię... AGA :0 serio. Bez urazy oczywiście;) Ale to imię dla mnie rpzez długi czas było tlyko imieniem psa i zdziwiłam się, jak kolezanka w zerówce miała na imię AGnieszka, a ktoś do niej powiedział AGA. A mój brat swoją droga wczoraj powiedział, że idzie sobie, ktoś go woła BARTEEK, a to do psa było ;)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez lubie ogladac wnetrza,urzadzac tez...DZIEN DOBRY...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Najzabawniejsze imię dla psa jakie słyszałam u znajomych to było FACET - sytuacja: centrum miasta piesiol biega (wyszkolony) i koleżanka go woła "Facet do nogi" -> obejrzało sie 80% facetów jacy szli hihi
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    buhahaha, dobre!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    super...
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    ja mam wredną sasiadkę z którą za sobą nie przepadmy, nazawała swojego nowego psa Kubuś, nie powiem, żeby było mi miło słyszeć jak ona woła do psa tak samo jak ja do mojego syna:devil:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Moja była teściowa nazwała swojego psa imieniem mojej przyjaciółki, bardzo niemiło to wspominam :/
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    moja psinka nazywa się Sara :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ale nudne popoludnie u mnie...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja byłam rano na cmentarzu... wszystko zrobiłam, teraz cierpię przez ból głowy :confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    wez tabletke.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talinka ja tak samo już tyle tabletek pożarłam że zaraz mi żołądek wysiądzie, a jutro ekipa zamówiona na 9 rano i znowu dawaj z tymi betami. Ale tylko tydzień i wreszcie spokój, tylko czekanie na kuchnię. Projekt i wycene już mam
    --
  12.  permalink
    no my psa mamy z rodowodem wiec imie tez miał nadane,nazywa sie Odys
    --
  13.  permalink
    Hej dziewczyny, wpadłam na wieczorne pogaduchy:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 2nd 2010
     permalink
    hej. Jak tam nocka Wam minęła? Moja mała niestety wstała równiutko godzinę wczesniej, niż przed zmianą czasu. Więc 6.20 już podała mi kapcie;) A ja tak bym pospała sobie jeeeeszczeee... MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ> Ja za dwie godzinki zostawiam malą w przedszkolu i lecę na kawuchę z koleżanką:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    tu dzisiaj jeszcze przedszkole zamknie te ,wiec jade z VEVE na zalkupy...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Dzisiaj zaprowadziłam Cyryla po raz pierwszy do nowego przedszkola. Trochę się obawiam, co to będzie, pamiętając jego trudną adaptację w poprzednim przedszkolu. W każdym razie, nie było żadnego problemu przy rozstaniu, Cyryl powiedział mi "papa" ganiając się dookoła domku z dwoma innymi chłopcami.
    --
  14.  permalink
    A dlaczego zmieniłas młodemu przedszkole?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Wzięłam wczoraj panadol, ale niewiele dał :tongue:
    Przeszliśmy się jeszcze wczoraj na cmentarz i po spacerku przeszło...

Wczoral walnęłam nogą w stół (przypadkiemofc) - palec boli jak cholera :cry:
    --
  15.  permalink
    włąsnie miałam tez zapytac skad zmiana NR?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    MOJA jutro idzie ,do przedszkola,teraz bawi sie ciastolina a ja wieszam pranie ...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Zmieniliśmy przedszkole ze względu na odległość. Do tej pory Cyryl chodził do przedszkola w Warszawie, a teraz dostaliśmy miejsce w przedszkolu w odległości 15-minutowego spaceru. Dojazdy do stolicy były dość uciążliwe, tym bardziej teraz, kiedy jest remont na kolei i nigdy nie można było mieć pewności, czy pociąg przyjedzie o czasie albo czy w ogóle przyjedzie, a jeśli już przyjedzie - to czy uda się do niego wsiąść...
    --
  16.  permalink
    Ja jezdze tymi pociągami, wiec się domyslam,ze troche cieżko było :/
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeNov 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    Pani dyrektor (ta z przedszkola w Wawie), usiłowała mnie przekonać, że dojazdy będą dla Cyryla lepsze niż kolejna adaptacja, ale to była raczej rada menadżera przedszkola niż pedagoga.

Ty Aga chyba wsiadasz wcześniej do tych pociągów, to pewnie masz jeszcze miejsce siedzące?
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    A my wybraliśmy imię dla synusia - SZYMONEK:)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.