Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Wszystkiego najlepszego dla Julci:clap::clap::clap::clap::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::crush::crush:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 19th 2010
     permalink
    dziewczyny czy ktoras z was zbiera punkty PAYBACK?
    zastanawiam sie nad drukowaniem kuponow punktowych/rabatowych z ich strony i kurcze nie mamy kolorowej drukarki ani nikt znajomy nie ma wiec nie wiem czy takie czarno biale by nam uznali...
  2.  permalink
    co to sa za punkty?
    --
  3.  permalink
    Nie wiem czy wiecie ale Agunia Urodziła:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 19th 2010
     permalink
    Ciacho zerknij TUTAJ - pkt dostajesz przy zakupach online w niektorych sklepach i np za tankowanie na BP czy zakupy w realu
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeNov 20th 2010
     permalink
    Ania ja zbieram, mam ich już sporo :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Ja też zbieram,a le bez jakiegoś specjalnego zaangażowania. Teraz wszędzie punkty, punkty - payback, rodziynka, tesco - zapunktowany świat;)
    __
    A JA DZISIAJ OBCHODZĘ 1000 dni na 28dni :)))
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    karko ,fajny ten domek, u nas lepiej...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izka i nie wiesz jak z tymi drukowanymi kuponami czy musza byc kolorowe?

my punkty payback zbieramy od niedawna, nie mamy wiele ale niech tam sobie leza na karcie, kiedys sie podmieni na cos. na orlenie kiedys bralismy jakies duperele dla dzieci za tankowanie paliwa.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    myślę, że mogą być czarno białe...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania, nie wiem ... ja mam kolorową drukarkę :)
    Ale też myślę, że czarno-białe uwzględnią, łaski nie robią.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja 1000 dzień obchodziłam kilka dni temu :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no nic mi nie zostaje tylko sprwdzic

a propos sprawdzania to tez zernkenalam i odkad ruszyl licznik 28dniowy to wychodzi ze jestem tutaj 1509dni chociaz przylazlam tu w polowie sierpnia czyli jakies kilkadziesiat dni dluzej niz odlicza automat...
  4.  permalink
    A ja przedwczoraj obchodziłąm 4 rocznice pozytywnego testu Hanutkowego:)I lada dzien wg licznika będę to 1500 dni :)
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 21st 2010
     permalink
    hej babki,u nas pada,VEVE maluje farbami, M jej towarzyszy...a ja przegladam garderobe ,wczoraj kupilam sobie fajna sukienke welniana,wiec musze zrobic miejsce na nia...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ogladalyscie wiadomosci dzisiaj o tej dziewczynce 9letniej co ja facet uprowadzic probowal?
    az mnie ciary przeszly, strach w bialy dzien zeby dzieciak sam wyszedl. toc ta dziewcyznka w wieku mojej Gabrysi :(((
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Nie oglądałam, ale znam historię dramatyczną, która wydarzyła się w Łodzi. Dziecko koleżanki mojej przyjaciółki - dzieci bawiły sie na sali zabaw a mamy rozmawiały, raptem zorientowały się, ze nie widać dzieci, zaczęło się szukanie. Zamknęła ochrona całe centrum i szukali. Dzieci odnalazły się w toalecie męskiej - z obcietymi włosami i w obcych ubrankach - związane - gotowe do wyniesienia chyba:( Masakra. Nei znaleziono winnych. DZIĘKI BOGU NIE ZDĄZYLI DZIECI WYNIEŚĆ. A nieraz widzę, jak w centrach handlowych, albo i na placach zabaw rodzice nie pilnują dzieci:(((
    --
  5.  permalink
    Karko- a była nagłośniona ta historia w mediach? Bo podobne opowieści słyszłam o próbach uprowadzenia z warszawskich supermarketów- ale było w nichg tyle prawdy, co w historiach o czarnej wołdze...
  6.  permalink
    Próbowałam wygooglowac hostorię, o której napisałas- ale niec nie znalazłam. Za to...tu można poczytac o miejskich legendach.
    •  
      CommentAuthormartitap
    • CommentTimeNov 22nd 2010
     permalink
    Karko, na śląsku też takie historie krążyły...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeNov 22nd 2010 zmieniony
     permalink
    wg mnie to mit i słyszałam o wielu takich "akcjach"
    Ps ale przeczytanie tej historyjki dzieciakom (Kubie i Gabi) pomogło na tyle że zaczęli mi się pilnować w markecie a nie latać gdzie chcą hihi
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 22nd 2010 zmieniony
     permalink
    Cóż, też myślałabym że to mit, gdyby nie dotyczyło to osoby, którą moja przyjaciółka dobrze zna:(
    __
    spokojnego, udanego tygodnia dziewczyny!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no tutaj ,dziec w ogòle nie bawia sie na podwòrkach,smutne to i nudne,bo przeciez jak rodzice pilnuja to juz nie jest taka fajna zabawa, no ale tu bryka podjedzie i dzisko ci sprzatnie...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja na Mikolaja kupilam VEVE wrotki, a gwiazdke dostanie hulaJNOGE nowa ,bo z tej juz wyrosla...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Historyjka brzmi całkiem realnie, tyle tylko że dużo osób ją zna z całej Polski. Może to była jakaś zorganizowana grupa i każdy przypadek jest prawdziwy.
    --
    •  
      CommentAuthorkodama
     permalink
    KARKO: - dzieci bawiły sie na sali zabaw a mamy rozmawiały, raptem zorientowały się, ze nie widać dzieci,

To w supermarketach w takich bawialniach nikt dzieci nie pilnuje już? Ostatnio byłam z koleżanką rok temu i właśnie po to, żeby w spokoju kawę wypić koleżanka syna zaprowadziła do bawialni, a tam dwie młode kobitki kasowały za wstęp i pilnowały dzieci póki ich rodzice nie odebrali.
    -- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    jutro ide kupic inhalator,nigdy wiecej takiego kataru i kaszlu u VEVE nie chce juz...ponoc bardzo dobre te inhalatory...
  7.  permalink
    u nas w Lesznie była taka akcja w Kauflandzie
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Mnie się to wydaje bardzo dziwne, żeby w całej Polsce nagle ktoś puścił plotkę o porywaniu dzieciaków w marketach. Coraz bardziej jestem przekonana, że coś musiało być na rzeczy. Ja słyszałam o takich akcjach w Żorach i Bielsku-Białej, ale to było w 2007 roku.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    kodama: To w supermarketach w takich bawialniach nikt dzieci nie pilnuje już?
    Kodamo, zalezy jakie miejsce. TO było takie nie pilnowane... A sama widziałam ostatnio jak tatuś palant 3 latkę zostawił i poszedł na kawę... i usiadł tyłem! obserwowałam go i nie patrzył w ogóle na córeczke, tylko powiedział jej, by była grzeczna. Dupek! gadał przez telefon, kawkę pił - a dziecko sto razy by mu możnabyło sprzątnąć z tego placyku.
    --
  8.  permalink
    Dziewczyny- gdyby takie zdarzenie miało miejsce, to raz jeszcze powtarzam- byłoby nagłośnione przez tv, radio, prasę. Nie ma nawet o tym wzmianek w gazetach lokalnych... Nie dajcie sobie wciskac takich kitów.
    Co oczywiście nie oznacza,że dzieci pilnowac nie trzeba :)
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 23rd 2010
     permalink
    moja VEVE jest szybsza od wiatru, na lotnisku odwròcilam sie na sekunde a ona juz wlazla na tasme z walizkami ,szok to byla sekunda...do hipermarketòw z nia nie chodze nigdy , a po co? wole zostawic u tesciowej...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Witam przy porannej kawie. Wpadłam tylko na sekundę i już znikam... obowiązków w domu nie mało i muszę je spełnić - niestety ehhh
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej LADY..
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Biedrona to Ty?? nie wierzę!! co to za święto dzisiaj??
    Witaj :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kupilam dzis inhalator, no nie tani jest,nie wiem czy warto bylo, zobaczymy..
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeNov 24th 2010
     permalink
    Ewa jak dla mnie warto
    A u mnie zima - i pod względem temperatury i śniegu :O pada i to dosyć mocno od rana - aż się chce wskoczyć pod kołderkę i zapaść w sen zimowy hihi
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas tez zimno strasznie,..
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U mnie miał być śnieg, a nie ma :cry:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja còrcia ostro maluje farbami na drewnie ,sama sobie wynalazla ,jakas artystka mi rosnie...
  9.  permalink
    Czesc dziewczyny, wpadam do Was na chwile w przerwie sniadaniowej:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Hej! my byłysmy u mojej babci, fajnie, wesoło. Mała dostała już prezent mikołajowy od babci - lalkę Agatkę z śmiejąco-gadająco-płacząco-śpiewajacą;)
    Teraz mała śpi a ja nie miałam obiadu, więc... racuszki zrobiłam z przepisu przyjaiółki. I WCINAM AŻ USZAMI TRZĘSĘ;)
    I was częstuję pysznymi racuszkami z serka homogenizowanego:))
    polecam!
    1 szklanka mąki
    1 jajko
    2 łyżeczki cukru
    1 łyżeczka proszku do pieczenia
    1 łyżka śmietany ( ja dałam jogurt i super)
    1 serek waniliowy homogenizowany
    ja dodałam ze dwie łyżki mleka jeszcze

mieszamy wszystko – ciasto jest bardzo gęste -kładziemy łyżką na gorący olej i smażymy. Puszyste, świeżo pchnące dzięki serkowi – pyszne:) SMACZNEGO!
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Uwielbiam takie racuszki, są pyszne :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ja nie robiłam wcześniej z serkiem homog., ale się zachwyciłam smakiem:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,jem czekolade z orzechami,VEVE bawi sie z M...BIEDNY NAWET PRYSZNICA nie wzial ,VEVE uczepila sie jego nogi...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 25th 2010
     permalink
    a u nas...biało. Zasp nie ma, ale oficjalnie - pierwszy śnieg tej zimy posypał. Zaczyna się skrobanie szyb w autach :/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U nas dalej nic nie leży :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    U mnie trochę leży, bynajmniej mnie to nie cieszy.
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    U nas też troszkę śniegu spadło, ale niewiele. Szybki w autach jednak trzeba skrobać, mój sposób na to jest taki, że odpalam 10 min wcześniej auto :tooth: jak wsiadam to mam cieplutko a szyby odmrożone :tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.