Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 25th 2010
     permalink
    no sposób dobry, ale jak amsz auto na swojej posesji. Pod blokiem odpada. Ja sie dzisiaj anskrobałam - lód na szybach :/ Od rana skrobanie, mała do przedszkola a ja na pocztę z pakami. 45 minut byłam na poczcie:/ POtem zakupy - obleciałam rynek i wpadałm do domu. Teraz przy kompie praca. A za mna sterta do prasowania straszy
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U mnie padało wczoraj a dziś słonko wygląda ładnie :)
    Jadę do Młodzika i potem może poprasuję... nie wiem bo nic mi się nie chce. dopadł mnie dołek jakiś chyba
    --
  1.  permalink
    mój sposób na mocno zamarzniete szyby to butelka z zimna woda,włacczam wycieraczki i polewam zimna woda-napewno szybciej niz skrobanie
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm na pewno szybciej ale ów woda przecież zamarza podczas jazdy
    --
  2.  permalink
    jak samochód chodzi to nie zamarznie,juz sprawdzałam na wszystkich swoich samochodach.jak ma sie tani płyn do spryskiwaczy to mozna go wymieszac z woda i wrazie duzego mrozu tym polewac-wycieraczki cały czas musza chodzic az szyba nie bedzie "czysta"
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mam problem... ktoś podał na allegro błędny nr tel. co jakiś czas Jakubek ma tel w sprawie towaru :devil: nie są to miłe tel wrrr zlokalizowałam użytkownika i sprzedaje rzeczy drogie (wszystko ponad 300zł). Napisałam że zakradł się błąd w nr itd i czekam na odp. Ale zastanawiam się czy nie zgłosić na allegro... poczekam do jutra czy ów ktoś i odpisze. Jestem zła bo dzis miałam kolejny tel (tzn Kuba) gdzie ktoś mnie wyzwał od naciagaczy heh
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps Ciacho - pewnie wiesz lepiej :) ja po prostu biorę na logikę hihi zawsze skrobałam :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Dokładnie Karko, mój sposób sprawdza się tylko na własnej posesji :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    pogoda beznadziejna ,VEVE spi ,potem podjedziemy do tesciowej ,bo juz wyczerpalam pomysly na zabawy,do przedszkola VEVE Wraca od poniedzialku...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Agunia05: zastanawiam się czy nie zgłosić na allegro
    Agunia, ja bym od razu zgłosiła na allegro. A jak z komentarzami tegoż sprzedawcy?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kako negatywy i neutrale ma "starsze niż pół roku" po niecałe 20 ogólnie ponad 300kom No zobaczymy czy odpisze czy nie - wiesz może cyferka się tylko przestawiła przy wpisywaniu
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    możliwe. poczekaj na odzew, jak nie będzie to do allegro napisz. a co do komentarzy... 20 na 300 to moim zdaniem sporo... Ja na 1149 na jednym koncie i 380 na drugim mam 0 negatywnych i 0 neutralnych :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeNov 25th 2010 zmieniony
     permalink
    no cóż ja mam 2 neutrale za sprzedane ciuszki - wg mnie stan bardzo dobry ale wg kupującego polarkowy komplet był zmechacony - prany przed i po chrzcie ręcznie i drugie to też był jakiś ciuszek nie idealny ale zaznaczone ze używany - więc takie hmm czepialstwo no ale mam - trudno
    Dziś nikt sie nie odezwał - może juro :)
    --
  3.  permalink
    najadłam sie orzeszków i boli mnie ząb!!! nie moge zasnac:cry:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeNov 26th 2010
     permalink
    no ja 9 -tego mam kontrolna wizyte u dentysty .A tak w ogòle ,to kiedy idzie sie pierwszy raaz z dzieckiem do dentyssty? VEVE ma piekne zeby ,na szczescie...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja sie dzisiaj ide zapisac na grudzien.... jeszcze mam spooooro do leczenia
    --
  4.  permalink
    byłam u dentysty-antybiotyk i zab otwarty-za 7 dni znowu
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a dentysta tutaj ,drogi jak cholera...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja byłam przedwczoraj u dentysty - na szczęście nic mi nie wygrzebała, tylko zdjęcie kamienia.
    Za to dzisiaj byłam w przychodni z Cyrylem, bo wciąż trochę kaszle i wygląda na to, że czeka nas kolejny tydzień w domu...
    A za jakieś dwa tygodnie okaże się, czy zaraził się ospą od dwóch dziewczynek, które matka dość niefrasobliwie wpuściła do poczekalni, zaraz po tym, jak opuściła ją koleżanka, która nie miała się zarazić...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no VEVE ,juz po chorobie, w poniedzialek idzie,do przedszkola ,ale teraz juz sie zapatrzylam w inhalator i witaminy...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Wstyd się przyznać, ale nie skontrolowałam swojego uzębienia po ciąży ;/ aż się boję...
    Jak Wasze dzieciaczki reagują na śnieg? Fifi najpierw chciał iśc na podwórko, ale jak go postawiłam na śniegu to grochowe łzy się pokazały i zaraz poskarżył się tatusiowi, że mama mu krzywde robi. Powiedział, że ma ała w nóżki. :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    dla mnie dentysta to jedno z najgroszych przeżyć w życiu... WOlę zdecydowanie rodzenie bez znieczulenia, niż wizytę u dentysty...:surprised: mimo, ze mam swoją lubianą stomatolożkę, to ręcę pocą mi sie na samą myśl... no taka fobia, od zawsze właściwie - chyba po tacie w genach spisana. A jeszcze w wieku 17lat wybiłam sobie zęba - jedynkę masakrycznie wiec trauma się zwiększyła..brrr
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    A ja się nie dostałam :neutral:
    Nie ma miejsc na grudzień już. Szlag! :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no, moja dentystka teraz zapisuje już na marzec... tylu ma chętnych... ja mam szczęście - stwierdziła jak byłam po urodzeniu małgosi, że moje zęby tak sie boją, ze się nie psują, bo nei byłam u niej ponad 2 lata , ciążę przeszłam i nie ma nic
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Ja też bardzo nie lubię dentysty, chociaż teraz to już nie jest takie straszne. Na pewno mam cosik do leczenia...
    --
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    mam pytanie odnośnie leku RIBOMUNYL na rozpakowanych. Stosowała któraś z Was?
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Ja nie wiem co to, Katy
    --
  5.  permalink
    Ja wiem co to ale nie stosowałam:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 27th 2010 zmieniony
     permalink
    Miłego weekendu wszystkim!
    __
    od rana przecztałam ten tekst...Może warto przemyśleć...
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
    • CommentTimeNov 27th 2010
     permalink
    Dzięki i wzajemnie :bigsmile: tekst zostawię sobie na wieczór :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Śnieeeeeeg! :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh u mnie też biało i wcale mnie to nie cieszy :(
    Antosik stała w oknie i "cio to? cio to?" więc chyba po południu pójdziemy na chwilkę na podwórko. Weronika sama woła "Śnieg" czy "bałwanek" więc chyba pamięta :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas piekna pogoda,my juz po spacerku, teraz obiad gotuje ,owoce morza ...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    U nas malutko śniegu, ale Filip nie chce iść na podwórko, płacze :sad: jedyna opcja to w wózku.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    U nas jest mało śniegu, ale mój syn i tak woła "zobać ile niegu!"....
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    hehe, moja też zachwycona, chociaż tylko plamy śniegu są, to ona chodzi, wkłada paluszek i robi DZIUNKI ( dziurki). I woła NIEG, NIEG, DZIUNKA;))))
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Planuję ściąć małemu włoski na drugie urodzinki, ale mi szkoda :confused: teraz ma z tyłu loczki i biedny latem będzie się męczył jak nie zetniemy.
    --
  6.  permalink
    ja nie toleruje długich włosów u mojego dziecka,wogóle nie podoba mi sie tez scinanie na grzybka czy jak to sie tam zwie,najfajniej wygladaja krótko ostrzyżeni.U naas w rodzinie jeden chłopiec miał takie pierscionki ze go mylili z dziewczynka,wszystko ładnie ale rozczesac ich nie chciał dac poza tymm same potówki na szyi latem ,męczył sie z tymi włosami tym bardziej ze im dłuzsze loczki tym bardziej mycie to koszmar.
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Mnie się akurat podobają długie włoski u małych chłopczyków, nie przeszkadza mi to. Filipo bardzo często jest mylony z dziewczynką :wink: Ścinanie na grzybka też mi się w ogóle nie podba ;/ w czasie tegorocznych wakacji włoski u małego były na tyle krótkie, że obyło się bez potówek. Z rozczesywaniem nie mamy problemów, gorzej z myciem :confused: ale to nie z powodu długości a samego polewania główki wodą :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U nas rano było dość sporo, teraz trawa się ostro przebija :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    A u nas cosik drobniutko pada, ale pomimo -1 to wydaje się, że jest co najmniej -10. Nieprzyjemnie ;/
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dziś jest ciut więcej śniegu (zdjecie z portalu ale to jest moja stara dzielnica :) jak sie patrzy na foto po lewej był mój dom a po prawej park)
    http://www.jelonka.com/lib/photo.php?id=164323&typ=0&szer=&data=2010-11-27&kat=snih
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja natomiast obcinam wlosy VEVE ,wygodnie jest bo my na basen chodzimy i latem ,nad morze...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja chciałam dzisiaj robić zdjęcie, ale zapomniałam :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Na basenie czy nad morzem to faktycznie wygodniej z krótszymi włoskami. Mój mały niestety nie lubi wody, w tym roku nawet do brzegu morza nie chciał podejść ;/ więc jak do tej pory dłuższe włoski mu nie przeszkadzały. Teraz ma już tak długie że kucyka można by zrobić, więc na lato cięcie konieczne :sad:
    --
  7.  permalink
    kurcze zawiódł mnie Mam Talent-nie no juz drugi raz...nie oglądam więcej tego programu
    --
  8.  permalink
    Mnie nie zdziwił wynik. Polacy kochają rzewne dzieweczki, więc było do przewidzenia. Nie oznacza to oczywiście,że ujmuję małej talentu- bo bezwzględnie go posiada.
    No ale moim faworytem był zdecydowanie ktos inny :/
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 28th 2010
     permalink
    ja nie oglądałam - ANDRZEJKOWAŁAM wczoraj:) Ale się wybawiłam:)
    miłej niedzieli wam życzę!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    a ja oczywiście zapomniałam :P nie oglądałam hehe jednak nie czuję sie z tego powodu poszkodowana - gratuluję dzieciakowi i mam nadzieję że ta nagroda przyda sie jej i rodzicom (moze głównie tym drugim) na dalsze życie i nie odbije dzieciakowi
    Miłej niedzieli zyczę :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez mam talent nie lubie...DZIEN DOBEREK ,U nas pogoda beznadziejna ,leje ,wieje i ciemno...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.