no sposób dobry, ale jak amsz auto na swojej posesji. Pod blokiem odpada. Ja sie dzisiaj anskrobałam - lód na szybach :/ Od rana skrobanie, mała do przedszkola a ja na pocztę z pakami. 45 minut byłam na poczcie:/ POtem zakupy - obleciałam rynek i wpadałm do domu. Teraz przy kompie praca. A za mna sterta do prasowania straszy
U mnie padało wczoraj a dziś słonko wygląda ładnie :) Jadę do Młodzika i potem może poprasuję... nie wiem bo nic mi się nie chce. dopadł mnie dołek jakiś chyba
jak samochód chodzi to nie zamarznie,juz sprawdzałam na wszystkich swoich samochodach.jak ma sie tani płyn do spryskiwaczy to mozna go wymieszac z woda i wrazie duzego mrozu tym polewac-wycieraczki cały czas musza chodzic az szyba nie bedzie "czysta"
Mam problem... ktoś podał na allegro błędny nr tel. co jakiś czas Jakubek ma tel w sprawie towaru nie są to miłe tel wrrr zlokalizowałam użytkownika i sprzedaje rzeczy drogie (wszystko ponad 300zł). Napisałam że zakradł się błąd w nr itd i czekam na odp. Ale zastanawiam się czy nie zgłosić na allegro... poczekam do jutra czy ów ktoś i odpisze. Jestem zła bo dzis miałam kolejny tel (tzn Kuba) gdzie ktoś mnie wyzwał od naciagaczy heh
Kako negatywy i neutrale ma "starsze niż pół roku" po niecałe 20 ogólnie ponad 300kom No zobaczymy czy odpisze czy nie - wiesz może cyferka się tylko przestawiła przy wpisywaniu
możliwe. poczekaj na odzew, jak nie będzie to do allegro napisz. a co do komentarzy... 20 na 300 to moim zdaniem sporo... Ja na 1149 na jednym koncie i 380 na drugim mam 0 negatywnych i 0 neutralnych :)
no cóż ja mam 2 neutrale za sprzedane ciuszki - wg mnie stan bardzo dobry ale wg kupującego polarkowy komplet był zmechacony - prany przed i po chrzcie ręcznie i drugie to też był jakiś ciuszek nie idealny ale zaznaczone ze używany - więc takie hmm czepialstwo no ale mam - trudno Dziś nikt sie nie odezwał - może juro :)
no ja 9 -tego mam kontrolna wizyte u dentysty .A tak w ogòle ,to kiedy idzie sie pierwszy raaz z dzieckiem do dentyssty? VEVE ma piekne zeby ,na szczescie...
Ja byłam przedwczoraj u dentysty - na szczęście nic mi nie wygrzebała, tylko zdjęcie kamienia. Za to dzisiaj byłam w przychodni z Cyrylem, bo wciąż trochę kaszle i wygląda na to, że czeka nas kolejny tydzień w domu... A za jakieś dwa tygodnie okaże się, czy zaraził się ospą od dwóch dziewczynek, które matka dość niefrasobliwie wpuściła do poczekalni, zaraz po tym, jak opuściła ją koleżanka, która nie miała się zarazić...
Wstyd się przyznać, ale nie skontrolowałam swojego uzębienia po ciąży ;/ aż się boję... Jak Wasze dzieciaczki reagują na śnieg? Fifi najpierw chciał iśc na podwórko, ale jak go postawiłam na śniegu to grochowe łzy się pokazały i zaraz poskarżył się tatusiowi, że mama mu krzywde robi. Powiedział, że ma ała w nóżki.
dla mnie dentysta to jedno z najgroszych przeżyć w życiu... WOlę zdecydowanie rodzenie bez znieczulenia, niż wizytę u dentysty... mimo, ze mam swoją lubianą stomatolożkę, to ręcę pocą mi sie na samą myśl... no taka fobia, od zawsze właściwie - chyba po tacie w genach spisana. A jeszcze w wieku 17lat wybiłam sobie zęba - jedynkę masakrycznie wiec trauma się zwiększyła..brrr
no, moja dentystka teraz zapisuje już na marzec... tylu ma chętnych... ja mam szczęście - stwierdziła jak byłam po urodzeniu małgosi, że moje zęby tak sie boją, ze się nie psują, bo nei byłam u niej ponad 2 lata , ciążę przeszłam i nie ma nic
ehh u mnie też biało i wcale mnie to nie cieszy :( Antosik stała w oknie i "cio to? cio to?" więc chyba po południu pójdziemy na chwilkę na podwórko. Weronika sama woła "Śnieg" czy "bałwanek" więc chyba pamięta :)
ja nie toleruje długich włosów u mojego dziecka,wogóle nie podoba mi sie tez scinanie na grzybka czy jak to sie tam zwie,najfajniej wygladaja krótko ostrzyżeni.U naas w rodzinie jeden chłopiec miał takie pierscionki ze go mylili z dziewczynka,wszystko ładnie ale rozczesac ich nie chciał dac poza tymm same potówki na szyi latem ,męczył sie z tymi włosami tym bardziej ze im dłuzsze loczki tym bardziej mycie to koszmar.
Mnie się akurat podobają długie włoski u małych chłopczyków, nie przeszkadza mi to. Filipo bardzo często jest mylony z dziewczynką Ścinanie na grzybka też mi się w ogóle nie podba ;/ w czasie tegorocznych wakacji włoski u małego były na tyle krótkie, że obyło się bez potówek. Z rozczesywaniem nie mamy problemów, gorzej z myciem ale to nie z powodu długości a samego polewania główki wodą
Na basenie czy nad morzem to faktycznie wygodniej z krótszymi włoskami. Mój mały niestety nie lubi wody, w tym roku nawet do brzegu morza nie chciał podejść ;/ więc jak do tej pory dłuższe włoski mu nie przeszkadzały. Teraz ma już tak długie że kucyka można by zrobić, więc na lato cięcie konieczne
Mnie nie zdziwił wynik. Polacy kochają rzewne dzieweczki, więc było do przewidzenia. Nie oznacza to oczywiście,że ujmuję małej talentu- bo bezwzględnie go posiada. No ale moim faworytem był zdecydowanie ktos inny :/
a ja oczywiście zapomniałam :P nie oglądałam hehe jednak nie czuję sie z tego powodu poszkodowana - gratuluję dzieciakowi i mam nadzieję że ta nagroda przyda sie jej i rodzicom (moze głównie tym drugim) na dalsze życie i nie odbije dzieciakowi Miłej niedzieli zyczę :)