Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Dziewczyny , które oglądały TAP MADL- ciekawa jestem jakie macie wrażenia? :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeDec 2nd 2010
     permalink
    a kto wygral? :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    o. wygrała ta, która mi się podobala na tym zdjęciu :tooth:

--
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    AGA , TAK WSZYSTKIE DZIECI MAJA TAKIE FARTUCHY, i dobrze ,bo latwy do prania a dzieci w przedszkolu sie brudz klejem,farbami itp.TOP Model,ogladalam, moim zdaniem nie zrobi kariery ,ta Paulina ,ale dobrze zycze tej dziewczynie,oby jej sie udalo,OLA piekna ma twarz, a ta ANIA to ,fajna kobitka skromna ,ale moim zdaniem nie ladna,ale modelki nie musza byc ladne...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja oglądałam:-) Śmiesznie było, ale myślę, że te blondynki były lepsze i któraś z nich bardziej zasłużyła na zwycięstwo
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    KRUPA ,BARDZO fajna babka i RUBIK tez super laska...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czy znacie jakis dobry korektor pod oczy ? nigdy nie uzywalam,a widze ze juz pora...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A mi Krupa wcale sie nie podoba - wygląda jak Barbi - jakby była sztuczna, albo poprawiana. Jeśli jest taka z natury - to zupełnie nie w moim typie. A ta Rubik jeszcze gorsza:-)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    jade do tesciowej...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeDec 2nd 2010 zmieniony
     permalink
    ja nie oglądałam w ogóle;)
    __
    myśl dnia, zrodziła się w głowie po dłuższych analizach zagadnienia: Żadna NASZA KLASA, żaden FACEBOOK itp. nie uzależnia tak, jak 28dni ;) :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Myślę, że jakby dobrze wsiąknąć w facebook, to można już z niego nie wyleźć :P
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja na Fb spędzam prawie tyle samo czsu co na 28dni :wink:
    Na NK baaaaaaardzo mało :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mnie nie ma na FB - jakoś mi nie podpasował
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ja jestem, ale jakoś mnie nie wciągnął... w przeciwieństwie do 28- jak widać;)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez nie przepadam za fb ...ale tez tam jestem..
  2.  permalink
    Mnie tez się Dżoana Krupa nie podoba. Nie to,zebym twierdziła,że jest nieładna- bo jest ale tak jak Aggnieszka myslę,że jest strasznie sztuczna. Ja lubię interesująca urodę, ale nie lalkowatą.
    A Ania Rubik.... Fajnie wygląda na zdjęciach, ale jak się odezwie... uch...
    A ogólnie cały wczorajszy program był tak denny,że az zabawny.
    I znów potwierdziła się moja teoria, ze lud kocha rzewne dzieweczki.
    Wyjdzie "Palina", zaszlocha i głosy kupione :)
  3.  permalink
    A FB to chyba nie dla mnie.
    Naprawdę tam piszecie o tym co robicie w danej chwili i co Was smieszy lub wkurza?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    AGA ,tez tak uwazam ,ale czy to zle,ze Polacy maja dobre serca,no fakt ze wyplakala...
  4.  permalink
    Nie Ewa...
    Zupełnie nie o to mi chodzi.
    założenie programu było inne- mieli znaleźc TOP MODELKĘ
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no tak,ale wiadomo ze jak ludzie maja glosowac ,to wybiora ,albo ta sympatyczna ,albo najbiedniejsza...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja nie znam FB, ale po krótkim epizodzie na NK wcale nie mam ochoty zakładać konta na podobnym portalu. Co się robi na FB?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    aga1976: Naprawdę tam piszecie o tym co robicie w danej chwili i co Was smieszy lub wkurza?

Ja głównie gram. Piszę czasem coś tam :wink:
    --
  5.  permalink
    Nie wiedziałam,że tam mozna grac. Widac za stara jestem ;)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A w co tam się gra?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Hi hi ;P

Głównie spodobała mi się jedna gierka - FrontierVille - zakładasz sobie coś na zasadzie farmy i sadzisz warzywa, drzewa, kupujesz zwierzęta i budujesz różne budynki (dom, szkołę, sklep itp)
    No jakoś mnie wciągnęło :wink:

Po za tym od czasu do czasu w pokera czy billarda zagram :devil:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    jutro VEVE nie idzie do przedszkola ,bo kataru sie nabawila , wlasnie robie inhalacje ,moze uda mi sie szybko wyleczyc, VEVE nie nawidzi kataru i ja tez...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ale gierki to chyba nie jest podstawowa zabawa na FB? Tam też sie dodaje fotki jak na NK i je komentuje?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Oczywiście, że nie.
    A fotki owszem - dodaje się.
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Wg mnie Top Model powinna wygrać Ola. Ania ma brzydki uśmiech a Paulina ma zero kobiecości i krzywo chodzi. A tak na marginesie, to w trakcie oglądania programu odniosłam wrażenie, że dziewczyny już wiedzą, która wygrała... Paulina była wyjątkowo zadowolona i mało zestresowana, jakoś bardzo szybko dokonała swojej przemiany z nieśmiałej i zamkniętej w sobie...
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Z tego co wiem na FB też można komentować...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a jak z tym angielskim jest w PL? NAPRAWDE WSTYD NIE ZNAC W wieku 19 lat? ze szkoly to chyba malo co sie wynosi a na prywatne lekcje ,wszystkich stac?..
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Korwin-Piotrowska tak sobie strzeliła, znam wiele kilka lat starszych osób od Pauliny, które nie znają angielskiego i nikt ich z tego powodu nie wyśmiewa.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Marita tak - można.
    Ewa zależy od szkoły, od nauczyciela. Ja wyniosłam ze szkoły b.dużo bez prywatnej nauki. Nie jestem w tym osamotniona.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja nie znam angielskiego i moze nie wstyd mi,ale podròzowac jest ciezko,dlatego VEVE juz chodzi...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja ze szkoły wyniosłam bierną znajomość angielskiego, nigdy nie miałam okazji jej przećwiczyć i teraz to juz nawet nie próbuję mówić.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    To żaden wstyd - ale z podróżowaniem to fakt, że ciężko. Angielski to jednak najbardziej rozpowrzechniony język.
    Ja uczyłam się od 3 roku życia - najpierw w przedszkolu - później 3letnia przerwa w pierwszych latach podstawówki i od 4 klasy znów (byłam pierwszym rocznikiem, któremu wprowadzili angielski w 4 klasie - wczesniejsze roczniki zaczynaly w 5 klasie) :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Ja dopiero teraz zaczynam "przygodę" z angielskim, do miesiąca biorę prywatne lekcje :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ewa74: a jak z tym angielskim jest w PL? NAPRAWDE WSTYD NIE ZNAC W wieku 19 lat? ze szkoly to chyba malo co sie wynosi a na prywatne lekcje ,wszystkich stac?..
    hmm nie znam kilka zdań zrozumiem - po niemiecku rozumiem nie odpowiem.. nie nie wstydze sie po prostu tak wyszło. ania zna niemiecki i angielski ale lepiej idzie jej niem - lubi go i chwyta. W Egipcie dogadała sie spokojnie oboma a jej ojciec po rosyjsku hihi
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Agunia05: ania zna niemiecki i angielski ale lepiej idzie jej niem - lubi go i chwyta.

To się chwali! Ja niestety z niemieckim miałam styczność tylko w LO i nie załapałam go... może to też wina nauczyciela i nasz jako grupy, bo łatwo było go zbić z tropu i zacząć rozmowę prywatną:wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja siostra , natomiast , zna biegle wloski i angielski,ale uczyla sie pracujac w ISlandi i tutaj...i dzieki temu ma dobra prace wPL...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    spadam bo VEVE ZASnela i tez szybko chce sie zdrzemnac ,bo czeka mnie ciezka noc,VEVE jak ma katar to budzi sie co chwile...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja oglądam house na tvp2
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ja myslałam, że oszaleję - Gosia nie chciała iść spać i wstawała chyba z 20 razy... Już traciłam cierpliwość:/ Ja dobijam się lampką wina własnej roboty mojego taty i idę spać. Od jutra do niedzieli mam uczelnię - i nie chce mi się jak cholera:/
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Moje dziecko też bardzo protestowało przed pójściem spać, ale zwalczyłam go jakoś...
    --
  6.  permalink
    ja ten program Tap Madl ogladałam z braku laku...nie wciagnał mnie
    Konta na FB nie mam ,nawet nie wiem co to jest za ustrojstwo,Nk mam tylko po to aby bycx na klasowycm forum i wyciagac od zaocznych info o pytaniach na sprawdzian(mamy tych samych nauczycieli i te same pytanka)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Mnie się NK wydaje drętwe, a w każdym razie wydawało się takie, gdy usuwałam konto :P
    Na FB początkowo nie umiałam się odnaleźć, ale jakoś ogarnęłam, tam przynajmniej coś się dzieje.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeDec 3rd 2010
     permalink
    NR dokładnie! Na NK ciągle wstawiają zdjęcia dzieci itd... to mnie trochę drażni... na FB ciągle jakieś ciekawe (lub śmieszne wydarzenia) - np. teraz - 'sezon wałkowania piosenki "last christmas" :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Talinka, stosy zdjęć dzieci gdzie indziej nie drażnią Cię?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Gdzie indziej się z nimi nie spotykam w TAKIEJ ilości.
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Talinka, myślę, że jak będziesz miała swoje dziecko to już nie będą Cię drażniły. Przynajmniej ze mną tak było :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.