Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Zmykam do łóżka, kolorowych snów dziewczyny:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  2.  permalink
    Jak kupisz to pokaż :) Lubie oglądac wszelakie domowe przedmioty :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeDec 12th 2010
     permalink
    oki :)
    Spokojnej i kolorowych
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    HEJ BABY ,ale zescie sie rozgadaly a mnie nie bylo...ja lodòwke , mam zwykla ,nie potrzebna mi jest duza ,po co upychac w zamrazalniku wszystko ,jak mi cos jest potrzebne ,to jest targ i sklep ,to kupuje swize..Ja prezenty w tym roku ,robie symboliczne,kasy mam malo,bo korone na zeba musze zrobic...a ja chcialabym dostac karnet na masaze i kosmetyki u kosmetyczki...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mi jeszcze zostały prezenty dla R., jego mamy i jego siostry z narzeczonym :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Widzisz Ewa ja od kiedy poznałam luksus mrożonych owoców i warzyw z działki nie wyobrażam sobie inaczej :) Truskawki, śliwki, maliny, fasolka szparagowa, seler, natka pietruszki, koper... Odrobina lata w zimie :) A i spokojnie mogę dać np truskawkę Antosi i Gabi bez strachu ze je pouczulają
    Aga a przez Ciebie Zołzo zaczęłam sie zastanawiać nad tym no frostem wrrr i zarzuciłam hasło mężowi. Co uciął zdaniem "i tak Ty zdecydujesz" (najpierw myślałam o lodówce do tyś potem max 1100 a teraz wychodzi na to że droższa będzie)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps To "ZOŁZO" to tak pieszczotliwie napisałam :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Agunia, ja też uważam, że no frost to super funkcja. Może warto dołożyć bo przecież nowa lodówka też powinna posłużyć kilkanaście lat :)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeDec 12th 2010 zmieniony
     permalink
    Agunia, moja siorka kupowała ostatnio za coś ok 1100 lodówkę POLAR (kurcze chyba polar, aż się jej spytam) jak się nie mylę ok 1,80 , jest naprawdę super..można znaleźć fajne lodówki w tej cenie, tylko trzeba poszperać, a czasami zamówić w sklepie;)

Aga, ja mam teraz lodówkę ponad 2m;)) a i tak mi miejsca w zamrażalce brakuje (a myslałam, że jest duży:)) i w lodówce czasem też;))

ponoć ten no frost to wcale nie taka super opcja, ja nie mam no frost (i celowo nie miałam w żadnej lodówce) i nie narzekam:)

btw. siorka ma lodówkę POLAR (biały kolor) ma ok 1,90cm kosztowała niecałe 1100, ma green półki i wogóle mówi, że naprawdę jest super;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    AGUNIA ,NO fakt ,ze ja mieszkam w innym klimacie i owoce i warzywa nie mrozone mam przez caly rok...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dziś znów w tv "Samotność w sieci". Pamiętam jak w ubiegłym roku wymieniałyśmy wrażenia po tym filmie :-)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A jeśli chodzi o lodówkę to kupowalismy jakies 2 lata temu i wybraliśmy Mastercook LCL818, bez tej funkcji no frost. Lubię ją, nie sprawia żadnych kłopotów, jest ładna, pojemna, klasy A+ :-)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki do jutra,VEVE zasnela ...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ewa w polsce owoce też są przez cały rok - ale co z tego jak po 1wsze masa chemii jest w nich a po 2 cena powala jak mam lepsze jakościowo z działki
    Beata Polaru nie chcę - miałam małą niby super i ok ale po gwarancji jak sie spierdaczyła to solidnie - śmietnik bo bezsensu było naprawiać :(
    Jak jutro pogoda dopisze podejdę do 1 czy 2 sklepów Jak będzie brzydko to zostawie to na wtorek - mąż zostanie z małym a ja podjadę -> do świat chcę sie z tym uporać :)
    --
  3.  permalink
    Beata_23: ponoć ten no frost to wcale nie taka super opcja, ja nie mam no frost (i celowo nie miałam w żadnej lodówce) i nie narzekam:)

Ja mam w domu 2 lodówki- jednką własnie "no frost" która stoi u mamy i drugą bez tej funkcji. Wg mnie róznica jest duza- ale wiadomo- co kto lubi :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeDec 12th 2010 zmieniony
     permalink
    Aga-pewnie, że tak;)

Agunia, ja myślę, że teraz z lodówkami nie ma reguły:)) ogólnie czy lodówki czy pralki czy cokolwiek innego, psują się duuuuużo szybciej niż dawniej:)
    facet który naprawiał ostatnio mamie pralkę, stwierdził, że lepiej naprawiać stare niż odrazu kupować nowe, i dodał, że założy się, że moja nowa pralka padnie szybciej niż mamy-padnie i nie da się naprawić:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Beata bezapelacyjnie masz rację ale z 2 strony naprawialność też sie kończy. Wszystko kiedyś umiera niestety. Mój polar kupowany 10 lat temu posłużył troszkę i poszedł na złom (inna rzecz że była już nam mała) Ta co mamy jest już w agonii i płacić co rusz po 100-200zł za naprawę to bezsensu - już dawno by była za te pieniadze nowa lodówka
    Widzisz pralka mi zdechła po roku - nówka, super, ekstra i niezawodna. Ale serwis przyjechał i zrobił w pół godziny :) i tak jeszcze przez ponad rok będzie a potem bedę się martwić
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 13th 2010
     permalink
    no nie wiem ,ja mam miele juz 7 lat ,piore codziennie i jest ok...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    My pralkę mamy lat ładnych parę, ale nie automat - a półałtomat z wirówką :wink:
    Ma chyba z 10 lat - jak nie więcej!

Taką - tylko marki nie pamiętam
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    NO DZIS DZIEN SZARY ,BURY I PONURY...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeDec 13th 2010 zmieniony
     permalink
    u nas śniegu dowaliło jeszcze - klęska:/ i mała mi temperatury dostała, a mnie gardło boli. Kurcze, tylko nie choróbska, no!! Ale byłam rano u fryzjera i zamiast ciemnych mam teraz rudawo jasne włoski ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    oooo musisz fajnie wyglądać :P
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale puchy,u nas posypuje snieg...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas tez :wink:
    rano mialam okolo 5-6cm do odsniezania :shocked:
    ciezko bylo szczegolnie przed brama, bo odsniezarka jechala i snieg byl zamarzniety... taki snieg z z lodem... ciezki byl... :confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ide do M ,PA...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Talinka, u mnie to samo ;/ dzisiaj zawisłam na takim zwale śniegu z lodem... spóźniłam się do pracy prawię godzinę:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeDec 14th 2010
     permalink
    dzisiaj znow to samo.... zasypani jestesmy po kostki!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja na 10 do dentysty do poklikania...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    A u mnie jak na złość,chodniki w wielu miejscach odśnieżone i nie można było na sankach przejechać :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    a my uziemione - mala ma temperature od wczoraj, troche kataru i chrypi. I mega porąbany humorek - więc walczymy z choróbskiem... Mnie gardło boli też. wrrr
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie jest dużo śniegu. Wczoraj szaleliśmy z chłopakami prawie 1,5h :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U nas też fuuul śniegu!!!!
    Dwa razy już dziś odśnieżałam, a i tak ledwo idzie przejść :confused::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no u nas też. co rusz, słyszę szuranie łopatą przez dozorcę. Izunia, intrygujący awatar;)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    już byłam trzeci raz... a dalej sypie, wiec pewnie pojde jeszcze czwarty......
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    dziewczyny, chyba oszalałam – od jakiegoś czasu mam manię sprzątania. Mogłabym podciągnąć to pod przedświąteczne porządki, ale to chyba jednak jakaś forma odreagowania. Zakamarki, szafki, które zawsze omijałam szerokim łukiem i ciężko było mi sie za nie wziąć, teraz po kolei zaczynają świecić porządkiem;)
    Jak mam wnerwa to lubię wyszorować łazienkę, ale to co teraz wyprawiam, to mówię wam – przeginka;)
    Dosłownie jak wariat doszukuję się kolejnych miejsc, które możnaby posprzątać, uporządkować, poprzestawiać… A jak już kolejne załatwię, to czuję się baaardzo dobrze.

Może to symbol porządkowania życia…ech…
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To będziesz miała błysk na święta :-)
    U nas też sypało cały dzień, teraz przestało. Za to mróz się zwiększa. Uff - byle do wiosny ;-)
  4.  permalink
    Kurcze Karko chętnie bym Cię do siebie zaprosiła, trochę mi jeszcze porządków zostało;-)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki,zabki wyczyszczone u dentysty,za tydzien leczymy...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Wolałaś Ewo zostawić gorsze na później? ;) Jak wygląda czyszczenie u dentysty? Czeka mnie to niedługo...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Czyszczenie z kamienia?
    Niezbyt przyjemne i później ma się dziwne uczucie w ustach przez kilka-kilkanaście godzin...
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Karko, zapraszam teraz do mnie :whorship:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 15th 2010
     permalink
    BABKI, JA odkad mam drugie zeby ,to najpierw je lakowalam ,a czysze u dentysty raz w roku, uwielbiam czyscic ,potem ma sie takie gladkie i lsniacem, ale chociaz przesadnie dbam to i tak sie zepsula gòrna czwòrka ,chyba bede robic implanta.JEMMA , spoko idz polecam, 20 min,ma taki sprzet jak do wiercenia ,tylko ze pryska woda ,czy jakims tam roztworem,potem smaruje zaby , fajowo...
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    czyszczenie zebow, to chyba jedyny dlla mnie zabieg bezstresowy : )

Ewa jak Twoje oko?

ja juz nawet nie robie generalnego sprzatania, co posprzatam, to zaraz balagan i syf, wiec to biezace mi wystarczy : )
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no Trisha,oka ciagle lecze,ale dziekuje dobrze,jest nadzieja ,ze jak wylecze tego zeba ,ktòry z zewnatrz jest piekny natomiast od srodka zepsuty, to oko wyzdrowieje ,bo to moze byc przyczyna tej choroby...to jest czwòrka ,ten pod okiem...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja VEVE ,TO teraz wszystko pisakami plami, przescieradla , koce ,oczywiscie wie ,ze nie mozna tam pisac ,ale jak to dziecki,eksperymentuje...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    KARKO: Izunia, intrygujący awatar;)

:)

Ja już mam posprzątane. Pozostaje na bieżąco ścieranie kurzy.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Idę odśnieżać znów... wrrr :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa, może Veve zostanie słynną artystką :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moze bedzie lubila gotpwac,bo mamusia nie lubi...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale dobre...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.