wcziraj odwiedzilam, ta 70 letnia Laure ,co jej syn zmarl , latem leci na Malezie ,rozsypac troche prochòw swojego syna ,bo on kochal to miejsce, babka caly cczas ma skypa wlaczonego ,mase ludzi do niej dzwoni, 70 ltylko gratulowac takiej formy..
a no to widocznie sie przepisy zmienily jeszcze 3 lata temu moja sasiadka slub odkladala ze wzgledu na rente po ojcu ktora dostawala od dzieciaka, a jeszcze kiedys byl warunek ze trzeba sie uczyc/studiowac no i mi sie wydaje ze to logiczne ze takie swiadczenie jak renta rodzinna po rodzicach sie traci skoro zaklada sie rodzine i ma osobe ktora lozy na utrzymanie
10lat temu jak wychodziłam za maż też mówili że stracę rentę po ojcu - nie straciłam ale warunek uczenia się był spełniony Talko gratulacje - doczekałaś się własnego plusika - teraz życzę szczęśliwych 8śmiu miesięcy (bo m-c już za Wami)
łeee, nie cierpię urzędów, jak i kolejek. Ja odwiozłam małą do przedszkola, byłam na poczcie, w PLAYu, na zakupach w carrefourze, w hurtowni i wstawiłam sobie do pieca dzisiejszy obiad. Teraz biorę się za pracę komputerową. MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY
tutaj tez babki sa mile,ale ja dzis wzielam tylko fprmularze ,do wypelnienia , z wypelnionymi pojade juz sama z samiutkiego rana ,VEVE kochana mòwi do tesciowej po polsku ,ze chce malowanke,ta nie rozumie , usmiac sie mozna...
Dostałam ten sweter, który musiałam odesłać. Babka okazała się BARDZO w porządku!!!! Do przesyłki dorzucila 5 zł, które wydałam na odesłanie paczki!!! SUPER!
Izunia79: Dziewczyny nie martwcie się, jest też bunt 3 i 4latka i nawet 15 i 18latka :)
hehe, no właśnie. chociaż ja liczę, ze Gosia może po mnie przejmie to, ze nie będzie się jdnak mocno buntować;) Ja nawet nastoletniego buntu nie bardzo doznałam;) Taka grzeczna byłam;P
u nas nie wszystkie szkoly maja wolny piatek, wszystko zalezalo od postanowienia dyrektora i rady pedagogicznej ja trace stowke przez to wolne bo nie zaplaca mi za nadgodziny ktorych mialabym w sumie 5 gdyby nie 6 i 7 wolny
U nas Ani gim ma wolne jutro ale Kuba i Gaba idą do szkoły. Nauczycielki Kuby podeszły do tematu fajnie bo zabierają dzieci na lodowisko, ale Gaba ma normalnie lekcje