Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeJan 29th 2011
     permalink
    OBY TAK DALEJ DOBRZE BYLO, CIESZYMY SIE...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    BRAWO :cheer:

a mnie rozbolał żołądek po surówce z kapusty :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Super Aga, tylko takich wieści :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Wspaniale Aga! :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Super!! Oby tak dalej:)))
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Nawet nie wiecie jaka to ulga dla nas i jaka radość! w lutym będzie 2 lata od zabiegu i na szczęście nie ma tej drugiej wersji którą wtedy przedstawiała mi doktor że za 2-3 lata być może trzeba będzie zrobić jeszcze jeden zabieg
    "Kamień z serca" to mało powiedziane :)
    --
  1.  permalink
    Agunia, super!!! Cieszę się razem z Tobą! Cudowna wiadomość.
    Doskonale Cię rozumiem... Jak ja idę z Małą na kontrolę, to cała dygoczę... A jak słyszę, że jest ok, to mi prawie łzy w oczach stają i taka ulga nie do opisania.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ceri ja sie panicznie bałam kolejnej operacji u Antosi, kolejnej narkozy itd bałam sie tego strachu i tego wszystkiego co już z nią przeszłam tym bardziej że jest starsza więcej rozumie itd Na szczęście to za nami :) Możemy zapomnieć na jakiś czas o kardiologu :)
    --
  2.  permalink
    Aga- ciesze się,że dzieciaki zdrowe. Napewno jak ten kamien z serca spadał to słychac było duży huk :)
    A ja dzis miałam miły dzien. Byli u nas goście- forumowi :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    No to świetnie, że Tosia już jest zdrowa :-)
  3.  permalink
    Agunia, no widzisz- ja mam nieuleczalnie chorego braciszka i codziennie modlę się, żeby mała była zdrowa, żeby nie przechodziła tego, co przechodzi mój brat... I każda kontrola jest dla mnie jak oczekiwanie na wyrok... Bo choroba może się ujawnić do 3-ego roku życia... Ech, jednak jestem optymistką i wierzę, że mała jest i będzie zdrowa
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Cerisecerise - jeśli można wiedzieć - co to za choroba?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aggnieszka uwierz mi że bardzo chciałabym powiedzieć że Antosia jest zdrowa - staram sie wierzyć w to że kiedyś to powiem!
    Aga oj tak :) a ja o ile lżejsza :) Normalnie aż mi się buzia śmieje od ucha do ucha!!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki,jak mija wieczòr? u nas normalnie,kolacja ,zabawa z VEVE ,potem jakis film...
    •  
      CommentAuthorcerisecerise
    • CommentTimeJan 29th 2011 zmieniony
     permalink
    Talinko, choroba z grupy encefalopatii mitochondrialnych
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And ciesze sie ze wychodzicie na prosto w sercowych sprawach :)

a my dzisiaj bylismy w gosciach, nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac z wrazliwosci dzieciakow bo najpierw moje dziecie wylo ze do domu nie chce a pozniej gospodyni plakala ze "oni odejda" :))
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeJan 30th 2011
     permalink
    czesc babeczki,my juz po kolacji VEVE Spi ,leje za oknem, wiec chyba sie poprzytulamy...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mi śpiąco... w środę wizyta... już się doczekać nie mogę, żeby zobaczyć Maluszka! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkodama
     permalink
    Trzymam kciuki Talka za "mocne wrażenia" (pozytywne oczywiście)
    -- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dzięki, dzięki! :)
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeJan 31st 2011
     permalink
    hej babeczki mco u was? tu pogody beznadziejnej cd, zaraz idziemy na poczte...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja lece do miasta
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJan 31st 2011 zmieniony
     permalink
    Ja jakaś niedospana dzisiaj ( 5 pobudek w nocy) i lekko połamana. Powoli rozkręcam się kawą. Narzutę sobie kupiłam na wersalkę od rana;)
    _
    DZIEWCZYNY, DZISIAJ 3 LATA MIJAJĄ, ODKĄD JESTEM TUTAJ NA 28 DNI:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u mnie w sierpniu 5 lat bedzie :)
    a najfajniejsze jest to ze czesc 28dniowych przyjazni rozwija sie od samego pcozatku :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja tez jestem chyba od poczatku ,od 3 lat ,najpierw weteranka bylam...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJan 31st 2011 zmieniony
     permalink
    AniaM: a najfajniejsze jest to ze czesc 28dniowych przyjazni rozwija sie od samego pcozatku :)
    --
    :) no ja jestem od 19.11.2006 czyli Nat sie urodził w 4 rocznicę bycia tu hihi
    hmm ale mój 1wszy wpis tu jest z * Oct 19th 2006
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja od 10.02.2008. :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    O jejku ja to jestem od 2 lat jak ten czas leci!!!!!!!! Słuchajcie macie jakieś pomysły na fajne śniadanko dla roczniaka? na razie je kaszki nestle bądź bobovita czasem jajecznicę
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja nie mam nawet dla 3 latka, moje dziecko , tylko mleko ,albo serek waniliowy ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja prawie 5lat tu przesiaduję :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dostałam moje ciążówki :wink:
    Superwygodne! :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
  4.  permalink
    Ja jestem tu od poczatku ciazy czyli od marca 2007 :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho jak fajnie ze zajrzalas na forum :grouphug:
  5.  permalink
    Ja jestem od kwietnia 2007 roku, ale ten czas leci...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 1st 2011
     permalink
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,bylam zVEVE na kontroli,jeszcze nie wyzdrowiala ,do przedszkola idzie w poniedzialek... kisimy w domku i bawimy sie w poczte...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    linku nawet nie otworze Talinko bo normalnie zieje ogniem na mysl o maturzystach i dokaldnie takim podejsciu ze matura to bzdura
    dzisaij na zajecia dodatkowe dotarla 1 osoba :devil: szczegol ze ostatnio jak im probna ustna zrobilam to 1/3 tylko zdala
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja myślałam, że padnę na twarz, kiedy usłyszałam, że Pana Tadeusza napisał Sienkiewicz. Albo, że Kopenhaga leży w Niemczech! :shocked:

Toć to są podstawowe informacje!! :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja w to nie wierze , ludzie podstawieni, ja nie bylam orlem w liceum a te rzeczy mi zostaly w pamieci...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ewcia - uwierz. Tacy ludzie naprawdę istnieją ... chociaż ciężko w to uwierzyć rzeczywiście.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    ja wierzę - poznałam osobiście takich "maturzystów". niestety:/
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki , co robicie? my po kolacji,VEVE rozpracowuje bobasa , bo baterie sie wyczerpaly i twardo srubokretem rozkreca brzuch...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja ogladam wiadomosci na tvp1, ale powoli przysypiam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    ja wkoncu usiadłam i spokojnie zjadłam bo chłop już wrócił z pracy i pilnuje małego. Wymyśliłam karę dla mojego synusia, jak wejdzie na szafkę od tv to wsadzam go do łóżeczka i mówię "kara" ciekawe czy skuma bo do tej pory to chyba nie robi na nim wrażenia. Padam już na twarz bo starałam się dziś zrobić jadłospis małemu tak jak polecają w książkach śniadanko drugie siadanie obiad deser i generalnie cały dzień w kuchni i mam wrażenie że mały czasami miał " pod korek", chciałam mu urozmaicić bo do tej pory jak wstawał dawałam mu kaszkę potem mleko potem spał potem obiadek deser i na kolację tez kaszkę taką z torebki bobovity albo robię manną czasem na mleku czasem z owocami. Ehhh już na kolację nie mam siły więc zje kaszkę :)
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    a co do maturzystów to taaak są takie osoby nawet nie tylko maturzyści ale dorosłe znam takie, nie maja pojęcia co gdzie leży na mapie w sensie i nie przeczytały żadnej książki niestety :/ nie wiem jak tak można ja czytam namiętnie ale to może kwestia przykładu z domu? nie wiem to różnie bywa.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Paaula82: nie maja pojęcia co gdzie leży na mapie w sensie i nie przeczytały żadnej książki niestety :/

ja się niestety przekonałam, że na te powyższe pytania R. nie znałby odpowiedzi... za to matematycznie to GENIUSZ. :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Paaula82 - przecież możesz dać jajecznicę, kanapkę, twarożek, placki, naleśniki... Pełen repertuar :-)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no VEVE spi juz, ide zajac sie M ,do jutra ...
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    Oj pamietam jak moja szostkowa kolerzanka mimo ze tak genialna Wilkiej Brytani w Rosji szukala, a tlumaczyla sie ze mapa na scianie jest w dziwnej skali :D hehe a inna szukala miasta Trojmiasto w gorach bo myslala za to jedno miasto :P :D:D heheheh Liceum to byly czasy...:bigsmile::tongue:
    Co do matury to tego dobrze nie wspominam. Dodatkowy przedmiot wzielam biologie. cale liceum mialam 5tki wiec myslalam ze nie bede musiala zdawac ustnej tym bardziej ze temat pisemnej byl (dla mnie) wyjatkowo latwy napisalam 8 stron na ten temat a moja nauczycielka mi powiedziala ze postawila mi 4 bo dalej jej sie czytac nie chcialo i powinnam byla napisac tylko na dwie strony :devil: ale bylam zla. Ale ustny zdalam na 5 :tongue:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.