A u mnie ok jak wstanie Krzycho idziemy na spacer bo i tak do banku muszę lecieć po kasę, bo jutro dajemy zaliczkę na mieszkanko :) w końcu znaleźliśmy. No właśnie nic nie wiadomo z Talinką, może jeszcze w szpitalu? martwię się takie głupie sny mam przez to.
VEVE ,JUZ tydzien zasmarkana i kaszle,ale nie ma goraczki,lekarz mòwi ,ze pluca czyste,ale jej nie przechodzi ten mokry kaszel, w nocy przestala juz kaszlec, wstrzymam sie jeszcze z tym antybiotykiem...
Ja do antybiotyków jestem sceptycznie nastawiona, mój kolega jak mieszkał w holandii przez 3 lata powiedział że tam lekarz ani razu nie przepisał dzieciakom antybiotyku jemu zresztą też.
no nie daje ,lekarka przepisala i kazala podac w razie goraczki a ze tu antybiotyki sa za darmo ,to wzialam i trzymam w szafce ,2013 roku termin do spozycia...
Kurcze szkoda no... Talinko podglądałam Cię od którejś ze swoich koleżanek. Pewnie to kiepsko brzmi, ale trzymaj sie Kochana, bedzie dobrze. W końcu musi byc dobrze.
Aniu, kredyt biorę dosyć specyficzny bo taki rodziny razem z moimi rodzicami, znajomy Tacie pomagał załatwić i bierzemy w Getin banku, nie wiem na jakich zasadach mnie w to włączyli bo ja jestem na wychowawczym, jak już wszystko załatwimy to napisze na jakich warunkach wzieliśmy. Wiem że udało się na 25 lat wziąć 207 tyś i rata wyjdzie 1400
Paula, GNB jest jednym z droższych banków, ale jedynym, który ma okres kredytowania do 80 rż. bez dodatkowych warunków. Rata nie jest powalająca. Jeśli mąż jest współkredytobiorcą i wykazuje dochód a nie macie rozdzielności majątkowej bądź wyroku o separacji to musicie oboje przystąpić do kredytu. Kto będzie właścicielem mieszkania?