jak tam Wam weekend mija? My dzisiaj byłysmy z wizytą u kolezanki i jej synków 2l,7mieś i 7 mieś. Wesoło było:) A teraz spałaszowałyśmy omlet z dżemem MIŁEGO WIECZORU I NIEDZIELI WSZYSTKIM
U mnie pracowicie. Skrobałam ścianę z farby klejowej z teściową i nie udało nam się zrobić całej, strasznie trudno odchodzi cholerstwo. Chyba jednak zostawimy to zadanie na poniedziałek dla majstra...
My oglądamy filmy Zaliczony Król Artur i Death Race 2 - teraz czekamy na jedynkę, bo już zupełnie zapomniałam jak to było, a 2 jest o tym co było przed
zdzieranie farby olejnej ,to masakra, jak mozna bylo tak spaprac sciany, u mnie wPL ,TEZ OCZYWIACIE W LAZIENCE I KUCHNI zadzily,ale klnelam ,jak zdzieralam,bo jeszcze na to przyklejono inteligentnie tapete...
ja byłam w mieszkaniu które kupujemy, mierzyliśmy pokoje i spisywaliśmy rzeczy do kupienia. Mamy mało kasy na remont musimy zrobić co najważniejsze a resztę powoli systematycznie dopieszczać ale mieszkanie warto kupić bo niska cena w stosunku do metrażu.Jutro idziemy do kolegi u którego mamy przeczekać remont, musimy sprawdzić reakcję psa na małego, zanim się tam przeprowadzimy. Miłej niedzieli dla wszystkich
hej babki,zawiozlam kochaNE dziecko ,do tesciowej ,bo musze sie przespac,dalam jej dzis antybiotyk,chociaz nie ma goraczki,bo ten kaszel i katar drugi tydzirn ,to mi sie nie podobam a za tydzien lecimy do PL...
Ale was wywiało dziś takie pustki. U mnie zaczął się bałagan przeprowadzkowy w ten weekend wybywam już z małym do rodziców bo 1 marca oddaje klucze do mieszkania nowemu właścicielowi.Trochę mi szkoda się wyprowadzać bo okolica mi pasuje tutejsza no ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczaja...
hej babki u nas chlodno ,ale piekny dzien ,sloneczny, za tydzien lece do PL, no i dobrze bo zaczynam sie nudzic w domu, za rok zaczne szukac jakies robòtki na zime, bo VEVE bedzie juz wieksza...w pralni zaczniemy pewnie w maju...
Ech.... teraz już wiem, że nie ma nic gorszego niż leżenie w szpitalu.... Byłam tam jedną noc, ale mimo potwornego zmęczenia przespałam może z 2 godziny.... mimo, że byłam sama w sali....