Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeFeb 26th 2011
     permalink
    Będę trzymać:thumbup: dasz radę
    Mój M bronił tydz temu inżyniera, było ciężko ale dał radę z odpowiednim nastawieniem:crazy::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Trzymamy kciuki :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    powodzenia Karko
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Karko, trzymam kciuki :)
    Luczynka, kiedy wychodzisz?
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeFeb 26th 2011 zmieniony
     permalink
    JESTEM LOGOPEDĄ! na 5:)
    Pochwalona przez komisję, za wyczucie potrzeb pacjenta, kompleksowe podejście do terapii, wieloaspektowość:)
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Super gratuluję:cheer::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    BRAWO!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Gratulacje Karko :-)
    Wychodzę ze szpitala w poniedziałek. A dzisiaj po raz pierwszy od czwartku wstałam z łóżka :-) marnie mi idzie chodzenie, ale powoli się nauczę poruszać o kulach i w stabilizatorze.
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Gratulacje Karko!!!!!!!!!! Ja mam zapiernicz od rana bo się pakujemy a jutro jeszcze gorzej bo wszystko już wywozimy, mały znów rano pojedzie do mojej mamy, a my będziemy ogarniać mieszkanie. Dziś ostatnia noc w naszym mieszkanku, na czas remontu nowego będziemy na urysnowie u mojej babci. Czekamy jeszcze na decyzję banku w sprawie kredytu wszystkie papiery już dostarczone.
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    ehhhh trochę smutno z jednej strony bo to mieszkanko mojej babci oddala nam jak wyszła ponownie za mąż w 2009 roku i było długo w rodzinie od 95 roku trochę wspomnień jest. Z drugiej strony cieszymy się bo będziemy mieli teraz większe. Nie wiem czy u babci uda się nam internet przenieść więc może mnie nie być przez chwilę
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeFeb 27th 2011 zmieniony
     permalink
    Źle się rozstaje z miejscem, w którym tyle się wydarzyło i które przynosi nam dobre wspomnienia.
    Ale wszystko zmienia się na lepsze więc będzie dobrze. Życzę szybkiej aklimatyzacji w nowym mieszkanku:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Paaula82: było długo w rodzinie od 95 roku
    moje m4 jest w naszej rodzinie od ponad 40lat:) Jak tylko bloki zbudowali - mieszkał w nim mój tata z rodzicami i siostrą, potem babcia z dziadkiem, potem dziadek sam po wczesnej śmierci babci, potem dziadek zachorował, przyprowadzilismy się z rodzicami by sie nim opiekować. Kiedy zmarł, zostaliśmy już w nim, potem ja wyprowadziłam się z niego, by zamieszkać z mężem w kawalerce i po 2 latach wróciliśmy, kiedy rodzice z bratem sie wybudowali. I obecnie mieszkam w nim ja i Gosia i mam nadzieję, ze wróci do niego też mój mąż. 47m m4, mogłoby być więcej, ale to dopiero ZŻYTE Z RODZINĄ MIESZKANIE:) I ja je b. lubię:)))
    __
    miłej niedzieli
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeFeb 27th 2011
     permalink
    oo KARKO , to mam znajoma logopede, super gratulacje, ja tez lubie mieszkanie mamy w Krakowie, nie wyobrazam sobie go sprzedac, bo tam tyle wspomnien ,mam nadzieje ze mama bedzie zyla jeszcze ze 100 lat,bo potem to pewno zaczna sie klopoty...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    dzięki:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Paaula82: i było długo w rodzinie od 95 roku trochę wspomnień jest.

nasz dom jest zbudowany w 1934 :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    To mieszkanie jest od 95 bo moja ciocia(siostra rodzona mamy) załatwiła je mojej babci i dziadkowi a ona została w starym mieszkaniu sama z mężem i dzieciakami . Wcześniej mieszkali wszyscy razem. A te mieszkania w których wychowali się moi rodzice tez są od x lat. To jest najmłodsze. Ehhh siedzę teraz i czekam na chłopa bo mi pudeł zabrakło do pakowania a jeszcze cała kuchnia do ogarnięcia została. Jak ja nie lubię przeprowadzek.:confused:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Talinka super 1934 uwielbiam takie stare domy. Kiedyś w starym domku mojej prababci u nas na działce znalazłam stara gazetę z lat 80-tych z programem tv !!! czad normalnie ale było to parę lat temu i gdzieś mi się zapodziała :( uwielbiam grzebać w takich starociach. W czasie wojny na tej działce właśnie moja prababcia mieszkała. ziemia jest w rodzinie ponad 100 lat. Ale takie rzeczy docierają do człowieka jak jest starszy, jak zaczęłam tworzyć drzewo genealogiczne rodziny to się dowiedziałam wielu fajnych rzeczy babcia opowiedziała mi czasy wojny, jak się poznała z dziadkiem itp. Wszystko sobie zapisałam i Krzycho będzie miał pamiątkę
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeFeb 28th 2011
     permalink
    WItajcie. U nas od rana słoneczko. A ja cieszę się, ze to ostatni dzień lutego. Bo jakkolwiek by nie było,t o marzec to już PIERWSZY WIOSENNY MIESIĄC:)))
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Oj zgadzam się z tobą:cool: już mam serdecznie dość tego zimna:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U nas też świeci i wcale zimno nie jest :) -2 :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ja mam +8 i piękne słońce od rana. Czuję wiosnę
    :cool:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    +8? :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Tak jest, ziemia lubuska się kłania:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Superowo!
    Pomorze jeszcze chłodne :wink: Ale... dogonimy Was :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Grupa Edukatorów Seksualnych Ponton rozpoczyna nową kampanię pod tytułem "Skąd wiesz? Jak wygląda edukacja seksualna w polskich domach". W ubiegłym roku w wyniku kampanii "Jaka Edukacja" powstał raport "Jak naprawdę wygląda edukacja seksualna w Polsce" - opisywaliśmy w nim na podstawie listów od młodych osób jaka jest szkolna edukacja seksualna. W dyskusjach na temat edukacji seksualnej często pojawia się argument, że to przede wszystkim w rodzinie powinna się ona odbywać. Chcemy się dowiedzieć czy w domach rodzinnych rozmawia się o seksualności. Ankietę adresujemy do osób do 35 r.ż. Przepraszamy osoby, które mają więcej lat, ale zależy nam na ocenie doświadczeń z ostatnich kilkunastu lat oraz porównaniu dwóch badań - o edukacji seksualnej w szkole i w domach.

Dzięki waszej pomocy stworzymy raport na ten temat.
    Będziemy wdzięczni za wypełnienie ankiety.
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 1st 2011
     permalink
    czesc , spac mi sie chce,pada ...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Jak człowiek cały dzień w domu siedzi, to akurat na złość się nic nie dzieje tutaj.
    Ani nigdzie.
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeMar 1st 2011 zmieniony
     permalink
    U mnie w NJ sloneczko ale troche chlodno jakies +7...
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no jak ma sie dziac ,jaj u nas leje i leje i w domu kisimy,tylko do tesciowej jezdzimy...
    • CommentAuthorgoskagt
     permalink
  1.  permalink
    A tu piękna zima wszystko pomalowane na biało, chociaż nie padało i -10 ;) OCIEPLENIE hehe
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMar 2nd 2011
     permalink
    A u nas takie piękne słońce:shades:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Pracuję w laboratorium i do mnie należy też odbieranie telefonów od pacjentów i wczoraj się tak zdarzyło, że rozmawiałam z 3 kobietami o ich wynikach z bety, wszystkie 3 miały wynik negatywny z czego 2 trysneły taką radością, że aż telefon musiałam odsunąć od ucha natomiast 3 pani mi się popłakała i nie mogla uwierzyć w swój negatywny wynik (8 dni po transferze). To takie niesprawiedliwe.:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Rzeczywiście, life is brutal. I to tak zupełnie bez przekąsu piszę.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Musiały mieć powód do radości.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Chłopak mi ostatnio opowiadał, że jego kolegi w poniedziałek w pracy nie było. Dlaczego? Musiał jechać z dziewczyną po pigułkę po stosunku... Pękła im prezerwatywa.
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Na pewno musiały, ciąża nie zawsze jest powodem szczęścia, ale nie chodziło mi o to że wszystkie powinny mieć dodatnie wyniki. Szkoda mi tej 3 kobietki, najpierw z mężem jej się nie udawało, i transfer nie pomógł.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja wląśnie upiekłam gofry dla R. mamy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Jestem mam już neta
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    weekend miałam masakryczny w niedziele o 23 dotarliśmy do babci ze wszystkimi bambetlami, w poniedziałek o 20 pojechałam znów do mieszkanka wysprzątać ostatecznie i we wtorek o 10 rano oddałam klucze nowemu właścicielowi. Dziś w końcu miałam "spokój" poszliśmy z Krzychem na długi spacer trochę go wymęczyłam więc jak wróciliśmy do domku to nawet nie zdążyłam mu mleka zrobić bo padł i śpi do tej pory już 3 godziny. Pogoda jest taka super że szkoda w domu siedzieć w końcu jak się budzę to świeci słonko!!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U mnie też niby piękne słonko i 11st było (w słońcu) zadowolona wyszłam na spacer i brrrrrrrrr zimny "górski" wiatr i najnormalniej w świecie zmarzłam :/
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki ,to dobrze ,ze nie pada bo ja w piatek lece a nie nawidze latac przy brzydkiej pogodzie...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    u nas dzisiaj było fajnie - słonko, bez wiartu. Gosia na spacer z dziadkiem poszła - zaczynamy po malutku sezon:)))
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMar 2nd 2011 zmieniony
     permalink
    U nas też było ślicznie. Poszłyśmy z mamą na zakupy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorGaggataB
     permalink
    A we Wrocławiu - ja właściwie nie wiem ale chyba słońce było za chmurami:) Ja się cieszę bo przyszedł mi termometr Microlife i będę dokładniej mierzyła temperaturę. A poza tym przede mną dużo stresu - szykuje się Przegląd Piosenki Aktorskiej... na którym pracuję i już się nie mogę doczekać nieprzespanych nocy:)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    U nas pogoda słoneczna przez cały dzień, ale okropny zimny wiatr, więc nie było przyjemnie:(
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    A ja dzisiaj otworzyłam drzwi tylko po to, żeby zobaczyć, czy sąsiad wciągnął kosz na śmieci :P
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMar 3rd 2011
     permalink
    Moim smutkiem dzis jest praca, bo takiego mam lenia i taaak bardzo mi się nie chce:sad:
    Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Nie mam pączków :(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja jednego zjadłam. Wystarczy :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.