Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAndżi
    • CommentTimeMar 4th 2011
     permalink
    U mnie właśnie był kurier. Kazałam sobie otworzyć paczkę żeby zobaczyć czy to jest to co zamawiałam i czy nie uszkodzone, kiedy facet zobaczył, że to łóżeczko do złożenia popatrzył na mnie później na paczkę i mówi, że chyba robiłam zakupy dla kogoś innego nie dla siebie. Myślałam że padnę:shocked:. Jestem w 8 miesiącu ciąży i już naprawdę "trochę" widać :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorSułka
     permalink
    Andżi ja też tak mam, w 8 miesiącu byłam u fryzjera i poprosiłam o delikatną farbe do włosów bo jestem w ciąży a babka do mnie: w jakiej ciąży, nic nie widać?? Myslałam, że ją zagryzę, ale w sumie powinnam się już przyzwyczaić bo cały czas to słyszę...
    --
    •  
      CommentAuthorAndżi
     permalink
    Ja już się nie złoszczę , widać taka nasza uroda :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ale o co się złościć?
    Gorzej chyba gdyby ktoś zobaczył ciążę, której nie ma.
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    luczynka: Gorzej chyba gdyby ktoś zobaczył ciążę, której nie ma.

Jak jakiś czas temu mój mąż, u dawno nie widzianej koleżanki :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    Chcialabym miec malutki brzuszek w ciazy to slicznie wyglada :tooth: ale wiem po mojej mamie i siostrze ze bede jak ciezarowa :jumping::updown:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    ale pogoda super byliśmy na spacerku 3 godziny Krzycho przepędził mnie po placu zabaw zmachałam się jak nie wiem
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorAndżi
     permalink
    Jade ja po mojej mamie zupełnie nie poszłam za to po babci bardzo (nawet czułam się w ciąży tak jak ona). Także weź pod uwagę też babcię:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    no coś w tym jest że to powiedzenie "spójrz na teściową a zobaczysz jak będzie wyglądać twoja żona" to się w wielu przypadkach sprawdza. Ja w ciązy byłam mniejsza od mojej mamy ale za to po ciąży wyglądam jak ona, zawsze byłam trochę grubsza od mamy (może ze względu na hormony które brałam) dziwiłam się jak ona po ciąży może być tak szczupła w biodrach a ja bez ciąży mam więcej. Teraz też jestem po ciąży i w biodrach mam o wiele mniej niż przed ciążą, dokładnie tyle ile moja mama. jest coś na rzeczy:cool:
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeMar 4th 2011 zmieniony
     permalink
    O jej tylko po zadnej z moich :jumping: bo bede jak TIR a nie tylko jak ciezarowka :crazy::crazy::rolling:
    Powinnam miec geny mojego meza :confused: chudy jak cala rodzina jego mama i babcia szczuplutkie cale zycie a ja "perelka" jak mowil moj kumpel :tooth:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Byliśmy na "Czarnym czwartku". Ciężki film, bardzo ciężki.
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
    • CommentTimeMar 5th 2011
     permalink
    Jade nie zawsze nie raz córki są zupełnie inne niż mamy i babcie:cool:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    a miałam iść ale ciężka pogoda to wolę iść na jakiś śmieszny film może "jak zostać królem"
    •  
      CommentAuthorPaaula82
    • CommentTimeMar 5th 2011 zmieniony
     permalink
    A mam pytanko czy któraś z was stosowała doustne preparaty ujędrniające biust? Chcę coś zrobić z moim biustem bo jest koszmar po ciąży i przez to że gwałtownie schudłam, wszystkie staniki za małe i kompletnie brak elastyczności:cry: powiedziałam mojemu M. żeby zbierał na jakąś korektę :crazy: implantów raczej nie chcę może wystarczą zabiegi w salonie kosmetycznym
  1.  permalink
    Paaula- wg mnie szkoda kasy na te doustne preparaty.
    Wiecie,że dziś ponoć dzien teściowej? :)
    Któraś była z zyczeniami?
    Ja nie obchodzę :cool:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    ja też nie obchodzę:cool:
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    A ja wczoraj miałam urodziny :bigsmile: I spędziłam cudowny dzień z moim ukochanym :heartbounce:
    A na sobotni wieczór mam w planach łóżko,dobry film i kawka :swingin:
    Jade,ja mam znajomą,która jest prawie w 8 miesiącu.To jak to powiedziała to nie wierzyłam,bo miała mały brzuszek i ja bym jej dała min.4 miesiąc ,w sumie mi tam wszystko jedno by było czy będę miała duży czy malutki ważne,żeby się udało i będę najszczęśliwszą osobą na ziemi:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A ja po prostu dzwonę do Teściowej Dziś też ją przywitałam zdaniem "Najlepszego z okazji Dnia Teściowej" jej jest miło choć nie mówi tego :)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja też zadzwoniłam do swojej :smile: Prezentu z tej okazji na pewno bym nie kupiła, ale dlaczego nie miałaby to być okazja do powiedzenia czegoś miłego.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Chciałam sobie włączyć film na tvnie, ale nie mam w ogóle telewizji :neutral:
    Nie wiem, czy to problem techniczny czy ekonomiczny.
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 6th 2011
     permalink
    hej kobitki,pogoda dopisuje, idziemy na bal karnawalowy ,dla dzieci od 1 do 5 roku zycia...tu jest ladniejsza pogoda niz w ITalii teraz...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    tak pogoda nawet fajna się zrobiła mam nadzieję że wiosna idzie wielkimi krokami i że jakiś mega załamań aury już nie będzie.
    z innej beczki teraz, przyznano nam kredyt!!!! więc już remont od poniedziałku rusza miejmy nadzieję że na początku kwietnia już się wprowadzimy do nowego mieszkanka jeeeeej
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas było w miarę... 4 stopnie, ale okropny wiatr... przez co czuło się temp. minusową :sad:
    Byliśmy na cmentarzu dziś :wink:

Gratki Paula! :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 7th 2011
     permalink
    Paula no to super,bo takie sprawy ciesza strasznie, tu pogodasuper ,wybieram sie zVEVE Na rynek krakowski,pochodzic i kupic troche porcelany pomalowanej ,bo jalubie styl rustikalny i pasuje mi w mojej kuchni drewnianej..
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    My byliśmy dziś z małym w banku bo musiałam zaświadczenie wziąć o spłacie pożyczki, mały więc drzemkę miał w aucie a potem byliśmy na placu zabaw i po 15 mały znów padł teraz się budzi już. Ekipę już mamy do remontu od przyszłego poniedziałku wchodzą, a w tym tyg kolega robi nam elektrykę. Potem tylko podłoga w dużym pokoju i malowanie i wsio!!!
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Paaula82: a w tym tyg kolega robi nam elektrykę

Super :) Mój R. to też elektryk :) Ale remont to w większości by sam zrobił ;P Tylko z hydrauliką nie lubi się bawić, chociaż umie :cool:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a mysmy rynek sobie odpuscily ,jutro pojedziemy ,tylko bylysmy na hustawkach i dobrze ze dzieci duzo w bloku ,to co chwile jest ktos u nas ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas dzisiaj pogoda była śliiiiczna :) +7 i słoneczkoooo :wink:
    a w piątek jedziemy do kina na "Rango" w ramach "Dnia kobiet" :crazy:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja tez do kina zVEVE ,CHCe isc... na jaka krotka bajke...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    My też wszystko sami robimy, ewentualnie prosimy znajomego, który w budowlancę to złota rączka.
    Paula, przed kupnem mieszkania będzie remontować?
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Aaa to jutro Dzień Kobiet :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ano :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMar 8th 2011
     permalink
    Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet :wink:

Wczoraj pobiłam swój rekord :) Przeczytałam pół 2giej i całą 3cią część Harrego Pottera :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMar 8th 2011 zmieniony
     permalink
    I jak KOBIETKI wasi panowie pamiętali? Piszcie czy i jak was zaskoczyli :dinner::flowers: :kissing: :twosome: :winkkiss: :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mój pamiętać pamięta, ale życzeń nie dostałam :tongue:
    Jak wyżej pisałam - w piątek jedziemy na Rango, bo R. dopiero w czwatek ma wypłatę i dziś jest spłukany :wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Ja się ze swoim M nie widziałam pomijając mokre cmok w czasie snu jak wychodził do pracy, a widzimy się dopiero po 20 tej:sad:
    --
  2.  permalink
    witajcie kochane!!!

wybaczcie ze zaczne totalnie z innej beczki ale chacialam zapytac sie was o porade.
    wlasnie sie dowiedzialam ze bede mama!!! jezeli wszystko dobrze sie ulozy, to bardzo wczesne dni i wiadomo ze wszystko sie jeszcze moze zdazyc.
    ale zakladajac ze wszystko bedzie ok chcialam sie poradzic co powinnam robic a czego unikac, kiedy wybrac sie poraz pierwszy do lekarze bo mysle ze to jeszcze za wczesnie.
    czekam na newsy i zgory dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    londynka, gratulacje! Tutaj jest miejsce na takie pytania - PRZYSZŁE MAMUSIE :)
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Talinka mój też by zrobił tylko czasu brak bo firma zaczęła się kręcić i pracuje jak wół ostatnio. Dlatego kolega kuje ściany i kładzie kable
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Pani była na tyle uprzejma ze pozwoliła nam już robić remont, zapłaciliśmy 30 tys zadatku jako zabezpieczenie.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    basia_87: Ja się ze swoim M nie widziałam pomijając mokre cmok w czasie snu jak wychodził do pracy, a widzimy się dopiero po 20 tej

Ja się pewnie z moim zobaczę koło 19 :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    No ja pewnie dostanę jakiegoś "krzaka" i buzi:hugging: Ważniejsza okazję mamy 18 kwietnia 8 rocznica związku:twosome:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    nie wiem co się dzieje ale jak chciałam napisać wszystko razem w jednym komentarzu to mnie wywalało ze strony
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    My mamy 5 czerwca - 5lecie związku :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    mnie też czasem wywala - nie wiem czy to nie efekt włączenia blokad przez moderatorów...:/
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    my wrocilysmy z rynku, VEVE cos marudna ,chyba sie zmeczyla, pogoda fajna...dzis kumpel ma urodziny,wiec skoczymy do niego a w piatek wypad na piwko z kumpelkami z liceum..
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Wszystkiego najlepszego Kobitki :swingin::flowers: Ja dostałam życzenia,i ukochany powiedział,że prezent dostanę jutro :jumping: A tak w ogóle to śliczny dziś dzień,słonecznie i cieplutko,aż chce się żyć :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    Wspaniale i piekne kobiety, zycze Wam wszystkiego co w zyciu najlepsze i spelnienia wszystkich marzen (tych jawnych i tych skrytych) :flowers::grouphug::kissing:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    hahaha od jutra nowy sezon mojego ukochanego serialu "Chirurdzy":crazy:
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    A mi M złożył życzenia zaraz po północy :bigsmile: popołudniu dostałam kwiatka, a wieczorem to niestety remont wrze więc na nic więcej nie mam co liczyć :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.