Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormartitap
    • CommentTimeMar 8th 2011
     permalink
    http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczka-po-smolensku-skandaliczny-pomysl-na-opakowanie-chipsow-crunchips_173663.html:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMar 8th 2011
     permalink
    coś dla Was na dobranoc:)
    Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn. Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości, mądrości. Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć, śpiewa, gdy chce jej się płakać, płacze, gdy się cieszy i śmieje się, gdy się boi. Jej miłość jest potężna. Jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 9th 2011
     permalink
    czesc kobitki, czeka mnie wydatek spory,jest u mamy kuchnia do remontu, trzeba jej jakos pomoc finansowo i fizycznie,zadzwonilam do firmy u ktorej kumpela robila szafki,ponoc ceny przystepne,jutro przyjdzie facet, zobaczymy ile zaspiewa...
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    A mnie dziś czeka dywanik w pracy ehh:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    oooo kuchnie to są drogie nam kiedyś wycenił facet kuchnie około 3-4m kw na 6 tyś ale to zależy czy szuflady z domykaniem i inne bajery
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wiem z kasa krucho ,ale musze to zrobic ,bo kuchnia sie rozsypuje,siostra zrobila lazienke ,wiec ja musze kuchnie,wezme prosta wersje i sredni maternial...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa mysle ze na materiale nie warto oszczedzac, wydasz mnostwo kasy a jak bedzie badziew to sie albo rozsypie momentalnie albo zaraz okleina odejdzie...
    jak szukasz czegos przejsciowego i taniego to juz lepiej wydaj ok 1,5tys i wez kuchnie BRW(Black Red White) , kolezanka ma takowa juz kilka lat i wsyzstko ok ale ona jest sama jedna i sia z nia dosc delikatnie obchodzi, nie trzaska, nie otwiera inaczej niz za uchwyt etc. mysle ze dla mamy bylaby juz ok bo przy dzieciach to sie bym obawiala
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 10th 2011
     permalink
    no badziewia nie chce ,ale cos posredniego, u mamy dzieci nie ma,ja jestem dwa razy w roku, siostra sie wyprowadzila w tej firmie robila kuchnie przyjaciola z 5 pietra, bardzo ladne wykonczenia , ma wieksza kuchnie i placila 8 tys, zobaczymy co zaproponuje ,ma przyjsc miedze 17 a 18 godzina, cale lato bede hakowac na ten remony no coz...M Pewnie zadowolony nie bedzie a do tego , pewnie to potrwa ze 2 miechy i tez bede musiala tu siedziec a to to juz M WKURZY TOTALNIE...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Może taki zły nie będzie:wink:
  1.  permalink
    to takie droie sa teraz kuchnie?:shocked: to ja calkiem w tyle jestem...myslalam,ze kuchnia w ikei(z tych najdrozszych) za 2200euro to duzo... ikea faktycznie zaczyna wychodzic taniej niz polskie firmy(zupelnie sie tego nie spodziewalam)... to moze tam popatrzec, moze cos podejdzie?:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja kupiłam niedawno kuchnię z IKEA i jestem z niej bardzo zadowolona :smile:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babka byla,wymierzyla wyrysowala, wybralam material,ale cene poda jutro przez telefon ,bo musi obliczyc, wykozystala kazda przestrzen , bardzo profesionalna byla a kuchnia klitka...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    marzycielka7: za 2200euro to duzo

na tyle samo wychodzi :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas 7-8tys to normalna cena za niewielka kuchnie na zamowienie
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 11th 2011
     permalink
    nasza kuchnia,to 2,5 m na 3 m, no ciekawa jestem ceny, ja przygotowywuje sie na 6 tys, wiecej nie mo ge wylozyc, mama sobie kredytu dobierze, przeciez trzeba zrobic podloge i hydraulike, ta pani stolik ladnie wkomponowala w parapet, /kuchenki ,chyba nie damy rady wymienic bo kasy braknie,zlew jednokomorowy ,okragly ale gleboki...na dwie komory nie ma miejsca...na plytki za zlewem zaproponowala ,takie ja gdyby szkol co sie nakleja ,na plytki ,bez potrzeby zrywania starych...
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 12th 2011
     permalink
    hej babki, kuchnia nas wyniesie 5 tys ...cena dobra,moim zdaniem...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    no too rzeczywiście jeszcze znośnie
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    juz z tym szklem zamiast plytek i stolikiem...jade po plytki do obi,bo sa ladne na promocji...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    To fajna cena, oby się nie zmieniła:)
    Mój mały już ma krótkie włoski:(
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMar 12th 2011 zmieniony
     permalink
    pokaż fotę Marti. I nie ma co się smucić - włoski odrosną jeszcze tysiąc razy;) miłej niedzieli dziewczyny
    ps. no nie mogę, nie mogę się powstrzymać..muszę tu wkleić ten obraz:)
    DZIEWCZYNY, WIOSNA IDZIE!!!! :D
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Muszę zrobić, na razie sama się przyzwyczajam hihih
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeMar 13th 2011
     permalink
    Ja chciałabym obciąć mojego syna, ale on reaguje na wszelkie próby zupełnie tak, jakbym miała mu odcinać jakieś żywe części ciała :confused: W efekcie tego tylko mu przycinam grzywkę i tył, wygląda niemal jak wyjęty z "Zaczarowanego ołówka".
    --
  2.  permalink
    Przez przypadek znalazłam arytkuł o MATKACH POLKACH PODWOŻĄCYCH
    zgadzacie sie? Identyfikujecie?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    i tak dobrze,maja ,domy ,samochody...ja sie nie identyfikuje ,poniewaz mam ten komfort ,ze pracuje 6 miesiecy w roku,a nastepne 6 chetnie siedze w domu ,wiec mam czas dla VEVE...I DLA SIEBIE...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    i znowu u mnie ma byc najzimniej :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U nas niby 14st ma być ale nikt nie bierze pod uwagę zimnego powietrza z gór. I termometr w słońcu może pokazywać i 20st a zimnica jak nie wiem co
    Miłej niedzieli Dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Agunia, ale halny ma być - to ciepły wiatr chyba, to może nie będzie najgorzej. MIŁEGO DNIA
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 13th 2011 zmieniony
     permalink
    Karko Twoje teorie może sprawdziły by się na "otwartej przestrzeni" jednak w naszej kotlinie niekoniecznie. I nie ważne czy lato czy zima u nas jest zimniejsze powietrze - dziewczyny zwiedzajace kotlinę jeleniogórską jak i pogórze izerskie pewnie potwierdzą :)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Chyba mimo swojej kuternogowatości (:wink:) pójdę dzisiaj na spacer. Pogoda zapowiada się piękna, po stronie domu, po której jest jeszcze cień, termometr pokazuje 11 st :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Jakie tam "moje teorie", Agunia. Tak sobie pomyślałam;)
    Luczynko, ale avatarek;)))
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Pinkny, co?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    mysmy byly wczoraj w zoo, fajnie bylo,ale nogi mnie rozbolaly od chodzenia...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Nasza pierwsza wizyta u fryzjera była jedną wielką porażką;/ młoda dziewczyna, ale mały na sam widok wszczął lament. Pani skróciła i pocieniowała... Potem teściowa stwierdziła, że przecież to nic trudnego i ścięła kolejną partię włosków, na co ja miałam ochotę się rozpłakać. Od teściów pojechałam prosto do fryzjera z nastawieniem, że znowu będzie cyrk. A tu niespodzianka - Fifi grzecznie siedział i pani ładnie wyrównała włoski (ale już nie są długie :().
    Co do artykułu - jestem mamą pracującą, a w związku jesteśmy partnerami. Oboje pracujemy, oboje zajmujemy się dzieckiem i domem:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    U nas dzis 17 stopni. Trochę dziwnie jak na marzec. Zwłaszcza, że jeszcze niedawno były siarczyste mrozy.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no mnie sie pogoda udala,jak na razie ,w piatek juz wracam do domu...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    taka mam na oku,podoba wam sie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa a moglabys to wrzucac w jednym poscie a nie tak post pod postem pisac?
    lepiej by sie czytalo/ogladalo etc
  3.  permalink
    Ewa- mi nie bardzo. Teraz wszyscy maja takie własnie kuchnie- na jedno kopyto.
    A jakie płytki wybrałas?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi to sie podobaja kuchnie lakierowane czerowne lub niebieskie, tyle ze podobaja mi sie one na fotach w folderach bo do wlasnego domu bym takiej nie wziela. no chyba zebym miala full kasy i moglabym w razie czego za 2-3lata wymienic :P
  4.  permalink
    Ja bym oszalała w niebieskiej lub czerwonej kuchni. Na bank wywoływałaby u mnie agresję
  5.  permalink
    Tak wygląda moja kuchnia
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a wcale tak nie wyglada, fota przeklamuje i nie oddaje koloru mebli na korzysc widoku z reala
  6.  permalink
    Wiadomo- fota zawsze troche przekłamuje.:)
    Dla mnie zaletą mojej kuchni jest spokój i harmonia :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas tez bedzie jakas stonowana, moze cos z brazem a moze kremem, jedno jest pewne - blaty beda nakrapiane tak jak teraz :P
    chcialabym zeby powstala taka "eLka" w tym stylu - z blatem roboczym pod oknem (jednak), i 'slupkiem' w ktory bedzie wmontowany piekarnik
    ds
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a to nie wiedzialam,ze oklepana, nikt z moich znajomych ,takiej nie ma, jutro jade wybrac ,kolory .Aga plytki mamy ,takie jak na na tym linku w brazie, generalnie chce ,zeby bylo w brazach , jasnych albo ciemnych ,podobaja mi sie jasne blaty, twoja kuchnia bardzo ladna jest,moze zrobila bym ciemniejsza podloge dla kontrastu,ale tylko o ton albo dwa...
  7.  permalink
    Wiesz- w kuchni ciemna podłoga nie jest zbyt praktyczna- widac każda kroplę wodyi każdy okruszek...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Ania,ta co wkleilas .ladna,tez w takich kolorach ,jak ta z mojego linka...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja bym chciala taka podloge do przedpokoju i kuchni jak Ty masz plytki w hallu, podasz mi linka do nich jak w necie na nie trafisz?
    baaaaardzo mi sie podobaja

Ewa dla mnie taka czekoladowa kuchnia jest za ciemna, nie bedziemy mieli az tak duzej przestrzeni zeby jeszcze ja optycznie pomniejszac
    podobaja mi sie odcienie takie orzechowe ale to tylko w folderach widzialam bo u nikogo na zywo nie mialam szansy sie przyjrzec.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja jasnej podlogi nie chce ,sprzatalam na godziny we Wloszech i widac ,caly brud ,w domu mam brazowa ale nie ciemny, taki sredni braz , i jest ok...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.