coś dla Was na dobranoc:) Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn. Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości, mądrości. Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć, śpiewa, gdy chce jej się płakać, płacze, gdy się cieszy i śmieje się, gdy się boi. Jej miłość jest potężna. Jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.
czesc kobitki, czeka mnie wydatek spory,jest u mamy kuchnia do remontu, trzeba jej jakos pomoc finansowo i fizycznie,zadzwonilam do firmy u ktorej kumpela robila szafki,ponoc ceny przystepne,jutro przyjdzie facet, zobaczymy ile zaspiewa...
no wiem z kasa krucho ,ale musze to zrobic ,bo kuchnia sie rozsypuje,siostra zrobila lazienke ,wiec ja musze kuchnie,wezme prosta wersje i sredni maternial...
Ewa mysle ze na materiale nie warto oszczedzac, wydasz mnostwo kasy a jak bedzie badziew to sie albo rozsypie momentalnie albo zaraz okleina odejdzie... jak szukasz czegos przejsciowego i taniego to juz lepiej wydaj ok 1,5tys i wez kuchnie BRW(Black Red White) , kolezanka ma takowa juz kilka lat i wsyzstko ok ale ona jest sama jedna i sia z nia dosc delikatnie obchodzi, nie trzaska, nie otwiera inaczej niz za uchwyt etc. mysle ze dla mamy bylaby juz ok bo przy dzieciach to sie bym obawiala
no badziewia nie chce ,ale cos posredniego, u mamy dzieci nie ma,ja jestem dwa razy w roku, siostra sie wyprowadzila w tej firmie robila kuchnie przyjaciola z 5 pietra, bardzo ladne wykonczenia , ma wieksza kuchnie i placila 8 tys, zobaczymy co zaproponuje ,ma przyjsc miedze 17 a 18 godzina, cale lato bede hakowac na ten remony no coz...M Pewnie zadowolony nie bedzie a do tego , pewnie to potrwa ze 2 miechy i tez bede musiala tu siedziec a to to juz M WKURZY TOTALNIE...
to takie droie sa teraz kuchnie? to ja calkiem w tyle jestem...myslalam,ze kuchnia w ikei(z tych najdrozszych) za 2200euro to duzo... ikea faktycznie zaczyna wychodzic taniej niz polskie firmy(zupelnie sie tego nie spodziewalam)... to moze tam popatrzec, moze cos podejdzie?
hej babka byla,wymierzyla wyrysowala, wybralam material,ale cene poda jutro przez telefon ,bo musi obliczyc, wykozystala kazda przestrzen , bardzo profesionalna byla a kuchnia klitka...
nasza kuchnia,to 2,5 m na 3 m, no ciekawa jestem ceny, ja przygotowywuje sie na 6 tys, wiecej nie mo ge wylozyc, mama sobie kredytu dobierze, przeciez trzeba zrobic podloge i hydraulike, ta pani stolik ladnie wkomponowala w parapet, /kuchenki ,chyba nie damy rady wymienic bo kasy braknie,zlew jednokomorowy ,okragly ale gleboki...na dwie komory nie ma miejsca...na plytki za zlewem zaproponowala ,takie ja gdyby szkol co sie nakleja ,na plytki ,bez potrzeby zrywania starych...
pokaż fotę Marti. I nie ma co się smucić - włoski odrosną jeszcze tysiąc razy;) miłej niedzieli dziewczyny ps. no nie mogę, nie mogę się powstrzymać..muszę tu wkleić ten obraz:) DZIEWCZYNY, WIOSNA IDZIE!!!! :D
Ja chciałabym obciąć mojego syna, ale on reaguje na wszelkie próby zupełnie tak, jakbym miała mu odcinać jakieś żywe części ciała W efekcie tego tylko mu przycinam grzywkę i tył, wygląda niemal jak wyjęty z "Zaczarowanego ołówka".
i tak dobrze,maja ,domy ,samochody...ja sie nie identyfikuje ,poniewaz mam ten komfort ,ze pracuje 6 miesiecy w roku,a nastepne 6 chetnie siedze w domu ,wiec mam czas dla VEVE...I DLA SIEBIE...
U nas niby 14st ma być ale nikt nie bierze pod uwagę zimnego powietrza z gór. I termometr w słońcu może pokazywać i 20st a zimnica jak nie wiem co Miłej niedzieli Dziewczyny
Karko Twoje teorie może sprawdziły by się na "otwartej przestrzeni" jednak w naszej kotlinie niekoniecznie. I nie ważne czy lato czy zima u nas jest zimniejsze powietrze - dziewczyny zwiedzajace kotlinę jeleniogórską jak i pogórze izerskie pewnie potwierdzą :)
Chyba mimo swojej kuternogowatości () pójdę dzisiaj na spacer. Pogoda zapowiada się piękna, po stronie domu, po której jest jeszcze cień, termometr pokazuje 11 st
Nasza pierwsza wizyta u fryzjera była jedną wielką porażką;/ młoda dziewczyna, ale mały na sam widok wszczął lament. Pani skróciła i pocieniowała... Potem teściowa stwierdziła, że przecież to nic trudnego i ścięła kolejną partię włosków, na co ja miałam ochotę się rozpłakać. Od teściów pojechałam prosto do fryzjera z nastawieniem, że znowu będzie cyrk. A tu niespodzianka - Fifi grzecznie siedział i pani ładnie wyrównała włoski (ale już nie są długie :(). Co do artykułu - jestem mamą pracującą, a w związku jesteśmy partnerami. Oboje pracujemy, oboje zajmujemy się dzieckiem i domem
mi to sie podobaja kuchnie lakierowane czerowne lub niebieskie, tyle ze podobaja mi sie one na fotach w folderach bo do wlasnego domu bym takiej nie wziela. no chyba zebym miala full kasy i moglabym w razie czego za 2-3lata wymienic :P
u nas tez bedzie jakas stonowana, moze cos z brazem a moze kremem, jedno jest pewne - blaty beda nakrapiane tak jak teraz :P chcialabym zeby powstala taka "eLka" w tym stylu - z blatem roboczym pod oknem (jednak), i 'slupkiem' w ktory bedzie wmontowany piekarnik
a to nie wiedzialam,ze oklepana, nikt z moich znajomych ,takiej nie ma, jutro jade wybrac ,kolory .Aga plytki mamy ,takie jak na na tym linku w brazie, generalnie chce ,zeby bylo w brazach , jasnych albo ciemnych ,podobaja mi sie jasne blaty, twoja kuchnia bardzo ladna jest,moze zrobila bym ciemniejsza podloge dla kontrastu,ale tylko o ton albo dwa...
ja bym chciala taka podloge do przedpokoju i kuchni jak Ty masz plytki w hallu, podasz mi linka do nich jak w necie na nie trafisz? baaaaardzo mi sie podobaja
Ewa dla mnie taka czekoladowa kuchnia jest za ciemna, nie bedziemy mieli az tak duzej przestrzeni zeby jeszcze ja optycznie pomniejszac podobaja mi sie odcienie takie orzechowe ale to tylko w folderach widzialam bo u nikogo na zywo nie mialam szansy sie przyjrzec.
no ja jasnej podlogi nie chce ,sprzatalam na godziny we Wloszech i widac ,caly brud ,w domu mam brazowa ale nie ciemny, taki sredni braz , i jest ok...