Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ja mam taką naciapkaną podłoge w kuchni i bardzo ją sobie chwale :)
    Aniu- nie pamiętam producenta tych płytek z przedpokoju... Ale widziałam sporo takich imitujących deski.Ale jestes pewna,że chcialabyś mieć "deski" w kuchni?
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 13th 2011
     permalink
    a tak w ogole to przy takiej klitce ,jak my mamy ,to w ogole tych plytek widac nie bedzie heee...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga wszstko zalezy od tego co bedzie na scianach (i nie wiem czy to beda plytki) ale wiem ze niezbyt jestem przychylna innej podlodze w kuchni a innej w przedpokoju. taka jednolitosc podlogi mi bardziej odpowiada.
  2.  permalink
    Ewa- to nie boisz sie takich ciemnych mebli w małym pomieszczeniu?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    nie upieram sie, na jasnej scianie i przy jasnych blatach i jasnym szkle zamiast plytek na scianie, moze byc ladnie, ja jestem dobra w stylu rustykalnym , teraz mam problem z wybraniem kuchni...mama nie doradzi ,siostra tez ,jutro jade do tej babki i bede cos wybierac z nia...
  3.  permalink
    A czemu mama nie doradzi? ja bym rozmawiała przede wszystkim z nią :) Przeciez to dla niej ta kuchnia :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Agunia ,mojej mamie jest wszystko jedno, jej sie wszystko podoba...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mysle ze gdyby sie wlaczyla w wybieranie to mogloby jej sprawic wiele radosci
    nie wierze ze wszystko sie komus moze podobac, chyba ze po prostu nie chce Ci jako sponsorowi przykrosci sprawiac
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja co chwile jej ,otwieram strony i pokazuje , teraz tez lezy i widzi ,ze pisze a ona nie moze sie zdecydowac,pokazalam jej ta z ciemnymi szafkami i bardzo jej sie spodobala ,bo do tej pory miala szafki jasne...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    w kazdym razie jak zrobimy ,to wkleje fotke i zobaczycie ,co wyszlo...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    koniecznie, wrzuc do tematu budowlanego
    jak tak przegladalam foty na muratorze czy dzisiaj na LM to stwierdzam ze trudno znalezc cos ladnego, oryginalnego i zeby jeszcze pasowalo do calosciowego "zgapienia". Teraz lazienki to teraz albo szarosci albo wenge+bez, kuchnie tez kroluja glownie brazy+wanilia :confused:
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 14th 2011
     permalink
    hej,a mysmy dopiero wstaly a tu 18,posiedzimy wiec pewnie do p0lnocy...zmeczona bylam...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Hej dziewczyny. Ja ślęczę nad projektem, eM z małą wojuje. A jutro na 8.30 jadę na rozmowę o pracę! Trzymajcie kciuki - sprawa wyszła nagle, nieoczekiwanie, ale byłoby SUPER, gdyby się udało.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Karko ,trzynan ,tylko daj znac jak poszlo...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Dam znać, jasne. Może się okazać, że już dyrekcja kogoś ma na ten etat, ale może i nie... jadę, zobaczę
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Trzymam kciuki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Masz i moje :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMar 15th 2011
     permalink
    Dzięki. No raczej teraz nic z tego nie wyjdzie. Pani Dyrektor (Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna) wolałaby kogoś z doświadczeniem … Ale to nic – pokazałam się, CV zostawiłam, może kiedyś coś… Ale ruszam teraz do przedszkoli z propozycją współpracy – muszę pojeździć, zostawić CV i czekać. Ważne, by ruszyć, działać.
    Nie raz już w życiu przekonałam się, że jak tlykko jakąś aktywność podejmuję, to zaraz to do mnei w jakimś sensie wraca i zaczyna się coś dziać. Poza tym, przygotowuję własny projekt kursu dla dzieci – podręcznik własnego autorstwa:) W końcu z tym trochę ruszyłam. Mnóstwo pracy przede mną, ale jak się naszykuje, to może być fajnie;)
    Więc nie zrażona absolutnie, działam dalej.
    W sobotę też mam spotkanie z logopedką, której zależy na współpracy ze mną:)
    --
  4.  permalink
    Szkoda, Karko- ale wiesz- nie ma tego złego.. :) Widac czeka na Ciebie lepsza praca :)
    Dowiedz się, czy u Ciebie w mieście logopeda jest zatrudniany bezpośrednio przez przedszkole. W wielu gminach zatrudnia bezpośrednio organ prowadzący- czyli UM.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    KARKO , mysle,tak jak AGA, JA W piatek juz lece ,ostatnie spacerki po placach zabaw,dobrze ten przyjazd jej zrobil,wiedzialam ze bedzie lepiej mowic po polsku, bo ma kontakt z dziecmi polskimi...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Ja też tak myślę;) Zaczęłam "rajd" po przedszkolach z CV. W jednym może coś od września się skroi... Dalej działam;)
    --
    • CommentAuthoradda78
     permalink
    a ja się jakoś nie mogę się zebrać,żeby do szkoły wysyłać.:(.karko-jesteś przedszkolanką jak mniemam..pozdrawiam pedagogów ;)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Jestem LOGOPEDĄ Aniu, nie przedszkolanką. Logopedą, polonistką, trenerem szybkiego czytania i efektywnych metod uczenia się :)
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Aniu - ale ja jestem "przedszkolanką" i pedagogiem :-) Pozdrawiam :-)
    --
    •  
      CommentAuthorMigotka721
     permalink
    Ja też! Ja też! :swingin:
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 16th 2011
     permalink
    ale puchy...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolciac3
    • CommentTimeMar 16th 2011 zmieniony
     permalink
    to jaz zmienię trochę temat.... jak Wasi Mężczyźni podchodzą do NPR,mierzenia tempki, śluzu i wysokości macicy? Wiedzą a może nie? Mówicie im o tym jak bardzo chcecie dzidzię?
    Mój Małżon ma mnie już powoli dosyć, tym bardziej nie chce być traktowany jak maszynka do robienia dzieci... :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Karolcia zapraszam do lektury Jak reagują na NPR Wasi Panowie?
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    A mój M się ciekawi, choć z początku trochę go to bawiło. Mój M bardzo chce mieć dzidziusia, pyta jak tam temperatura i co ona oznacza. Sam nawet zamówił mi testy owulacyjne.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 17th 2011
     permalink
    U mnie szaro buro i ponuro :( Pogoda iście barowa lub łóżkowa i tak to chyba dziś u na będzie :D Postaram się ululać Antosię i Weronikę (w taką pogodę często śpią w dzień) i sama wyląduję w łóżku - a co mi tam hihi
    --
    •  
      CommentAuthorkarolciac3
     permalink
    Agunia05 tylko pozazdrościć możliwości snu w tak "wiosenny" dzień...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no a ja jutro lece do domu,tam piekna wiosna...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    a u mnie wichura siedzimy w domu mały zakatarzony masakra noc nieprzespana :confused:
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    cieplo, milo, wiosennie a ja musze siedziec w robocie :tongue: massssakra:wink:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Karolcia, samoobserwacja to zwykła rutyna, a nie tylko "robienie dzieci".
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMar 18th 2011
     permalink
    kolejny "rzeczowy" komentarz...:/
    __
    u nas dzisiaj też szaro. Ja robię kolejną rundkę po przedszkolach i szkołach a po południu kawucha albo obiad z psiapsiółką. WIęc szaruga mi nie straszna:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja o 12mam samolot ,do wWloch,fajowo bylo,ale pogoda sie zepsula ,wiec wracam chetnie do slonca...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U nas pada :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolciac3
     permalink
    Amazonka pytanie dotyczyło jak Wsi Mężczyźni podchodzą do waszych obserwacji i planów na dzieci. A nie powiesz mi, że prowadzenie obserwacji nie pomaga w zajściu w ciążę a wiedza wpływa na częstotliwość współżycia w dniach płodnych podczas starań o dziecko?:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Talinka: U nas pada
    u nas pada ale śnieg z deszczem z naciskiem na śnieg :/ może nie jest zimno ale mokro i ble :(
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,dolecialam szczesliwiue i jestem w domku...
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie wiem, czy samoobserwacja wpływa na częstotliwość współżycia w czasie starań, ale na pewno na celność i świadomość.
    Częstotliwość nie ma znaczenia. Wystarczy raz na cykl w okresie płodnym, aby począć. Zobacz takie wykresy.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 19th 2011
     permalink
    chyba mnie sasiedzi przeklna, pranie mi sie wlasnie "wykancza", jakos sie zgapilam i na dlugi cykl nastawilam. niby pralka nie jest glosna, ale w takiej ciszy to dudni niesamowicie :shamed:

Ewa i co zdecydowalas sie na jakas konkretna kuchnie?
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Ale u nas zima (śląsk):cry:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    a u nas wiosna w pełni:) (północno-zachodnia Polska)
    --
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    U mnie wczoraj bylo ok 18-20 stopni a dzisiaj juz tylko 10 :confused: a tak bylo super....
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMar 20th 2011
     permalink
    Czesc .Ania ,kuzyn mojego przyjaciela ma zaklad i,zaproponowal ,ze zrobi mi kuchnie z tego samego materialu,co ta babka o tysiac zlotych taniej, ale to bylo tuz przed moim wyjazdem,wiec nie zdazylam wybrac koloròw,siostra i mama jada jutro do jego azkladu i sobie beda wybierac, blaty zaproponowal z granitu,chlopak wròcil wlasnie z Wloch,wiec ma czas na mòj remont, bo na razie bezrobotny , wymaluje,polozy plytki ,to taniej bede miala...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
    • CommentTimeMar 20th 2011
     permalink
    test czyżby?
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
  5.  permalink
    Ewa- blaty z granitu i tysiąc złotych taniej? Czyli za 4 Tys? Nieżle :)
    Paula- gratulacje :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.