to powodzenia MIgotko jutro we fryzowaniu;) Ja mam krótkie - uwielbiam, ale teraz podejmę chyba próbę zapuszczenia trochę. A może farbę sobie fundnę u fryzjerki, zobaczymy;)
Zdecydowanie niech się zielenią u tych, które chcą. To nie zmienia faktu, że użytkowniczki 28dni są rzeczywiste, a nie teoretyczne. Tak samo doświadczenia matek samoobserwatorek nie są li tylko podręcznikowe.
Pam pa ram, pam pa ram, wiosną radość w sercu mam i żadne dogadywanie nie wpłynie na jej odczuwanie :-P Możecie nas minusować I tak będziemy żartować :-) Pam pa ram, pam pa ram :-)
Paulla się nie starała, po prostu nie zrobiła wszystkiego aby się nie starać ;) - tak mi się wydaje... To, że jest w ciąży nie znaczy, że się starała, najważniejsze, że jest szczęśliwa :) Powinna być jeszcze jedna kategoria- "NIECH SIĘ DZIEJE, CO CHCE" A ja jutro robię blond pasemka- odrosty, no i właśnie chyba zetnę ku zaskoczeniu wszystkich ;)
gdy trzeba bedziemy zartowac, glaskac, pocieszac, punktowac nawet gdy ktos nasze prosby olewa lub ciagle ubolewa bo wiemy ze dystans do zycia zachowac trzeba inaczej nudą zawiewa :)
Ama stosowaliśmy jako zabezpieczenie stosunek przerywany bo ja odmówiłam kategorycznie brania jakichkolwiek prochów hormonalnych bo już się ich w życiu nabrałam wystarczająco po drugie mój men nie znosi prezerwatyw, i o dziecko się nie starałam tylko to był moment jeden!!! czasami tak bywa i pomyśleliśmy aaaa może nic nie będzie!!!! a wyszło tak widocznie było pisane, płakać z tego powodu nie będę ale w szoku jestem. W obserwacji siebie i swoich cykli dobra nie jestem bo przed zajściem w pierwszą ciążę obserwowałam 2 cykle i potem zaszłam już w ciąże więc doświadczenia w tej kategorii nie mam. Jedynie wiem kiedy mi się okres zbliża bo łapie mnie maksymalny wkurw i tracę cierpliwość z byle powodu plus rzucam się na jadło wszelkiej maści :) Także dziecko nie wystarane tylko poczęte w porywie namiętności czyż to nie pięknie brzmi?
Kiedy wiosną słoneczko przygrzeje w sercu rodzą się nowe nadzieje I gdy wszystko wokół rozkwita każdy chętnie dzień nowy wita. A mała, zimowa niespodzianka Ukryta głęboko i niewidoczna Będzie rosła i któregoś ranka Stanie się aktywna i skoczna :-P
Damazy założył różowy portalik, który pozostaje na wznoszcącej fali. Strona miała pomóc płodność zaplanować, wykres narysowac i śluz obserwować.
Stało się inaczej - to przystań dla wielu To miejsce do spotkań ( oprócz NPR-u)
Pooglądasz tutaj brzuchy kolezanek Popatrzysz na dzieci- wszystkie przekochane! Dowiesz się co czytać, jak dobrze gotować Dom wyremontować i dziecko wychować.
Czasami sie zdarzą złośliwe docinki ale nie przejmujcie sie nimi, dziewczynki :) Kobiety pazury czasem pokazują No ale wiadomo- hormony buzują.
Za to wieczorami, gdzies pod wykresami Spotkania wariatek Jak u nastolatek :D
Mezowie z litoscią głowami kiwają Mysląc o tym, co tam żonki w necie wyprawiają. Jak juz rytm załapiesz to Ci gwarantuję Ze niejednokrotnie monitor oplujesz :)
Nie przychodzę tutaj przeciez bez przyczyny Bo bardzo Was lubię, Kochane Dziewczyny! :D
no zawsze tak jest że jak za bardzo się chce to nie wychodzi,mój zawsze mi powtarzał żebym nie stresowała się i podeszła do tego tak"jak będzie to będzie jak nie to następnym razem" coś w tym jest!!!!
Aga 1976 normalnie bomba wiersz!!!! my kiedyś w liceum napisałysmy z dziewczynami "odę na historyka" coż to był za utwór!!!!! niestety gdzies mi przez lata zaginał wielka szkoda, polonistka byłaby z nas dumna na bank!!!!!