przeraża mnie to państwo, jak czytam Wasze kwoty jakie płacicie u lekarzy to od razu dostaje nerwicy. Tylko uciekać z tego Państwa, zarabiamy na lekarzy prywatnych, cukier i benzynę, Przeraża mnie to okrutnie, chciałabym mieć 4 dzieci ale to jest nie możliwe, bo na chleb mi nawet nie starczy:(
karolciac3: Amazonka a pranie wysuszone na dworze pięknie pachnie, uwielbiam:D
YYY to chyba miało być do mnie :P Uwielbiam zapach prania z podwórka, ale i dzięki temu dziś puściłam 4 pralki :D Pościel ręczniki i dzieciece a jutro popiorę większe dla Nata i kurtki to pięknie wyschnie i nie bedzie się kisić w domu
Agunia05 przepraszam, oczywiście, że do Ciebie ja moje pranie jeszcze dosuszam, cos dzis słonko na mój balkon nie zawitało ale i tak kocham taka pogodę:)
Szczerze to dziwią mnie kobity, które tak przesiadują w poczekalni, bo lekarz poświęca na każdą pacjentkę min pół godz. aleeee gada o swoim sprzęcie, córce dentystce i kosztach, jakie ponosi. O ciąży tylko zdawkowo
U nas dzisiaj też piękna pogoda. Cieplutko i przyjemnie
Paula, ja mam ciążę prowadzoną na Żelaznej, tam jest szpital gin-poł i przychodnia przyszpitalna. A moja o której by nie poszła spać po południu, to zawsze w okolicach 18-stej zaczyna drakę pt "kąpać mnie i kłaść spać". Teraz dzięki zmianie czasu dociąga do 19-stej Dziewczyny, jutro Prima Aprillis, uważajcie, żeby nie dać się nabrać!
ja VEVE ,NIGDY na spacerze nie kladlam do spania, meczylam ja a potrm spalysmy razem w domu...no ale moja VEVE tez w wòzku malo co siedzialam,od razu do rowerka chciala 3 kolowego...
Agael o zawal chcesz go przyprawic i na mandat kase wydac? :)))
ja jestem ciekawa jaki numer zrobia mi uczniowie, pamietam ze my kiedys podmienilismy sie z inna klasa i wpieralismy nauczycielce ze to 4 godizna lekcyjna a nie 3 i ze to ona sie pomylila i ze zlym dziennikiem przyszla :P
Mnie mam rano nabrała... spałam sobie smacznie, a tu mama wskakuje do sypialni, że przyszedł facet z paczką i nie chce jej dać.. to ja wyleciałam jak oparzona - wyszłam aż na dwór - patrzę - nie ma gościa... pytam mamy - a ona "Prima Aprilis!"
hehe, ja nabrałam koleżankę i tatę - że wyjeżdżam z Gosią na wakacje do ciepłego kraju za dwa tygodnie;) Mama się nie dała - wiedziałam:) Ale ta dwójka zaliczona;) Swoją drogą - szkoda, że to żart tylko. A teraz robię szarlotkę. SPotkałam Szare Renety na rynku to wpadłam na pomysł. Jak wyjdzie, pokażę przepis w PRZEPISACH. miłego piątku i weekendu
calkiem mi sie udalo dzisiaj zaskoczyc uczniow, kazalam wyjac kartki ponumerowac od 1 do 20, podalam 19 slowek i przy 20 powiedzialam PRIMA APRILIS :) co ciekawe nie wszyscy sie zorientowali i twierdzili ze tego slowka nie bylo
Jutro ma być piękna pogoda zamówiłam dzisiaj meble ogrodowe, mają być gotowe do 2 tygodni. Najwyższy czas rozpocząć sezon grillowy Przyjemnego malowania Paulla:)
Na allegro chyba bym się nie odważyła dokonać takiego zakupu;/ znajomi kupili i tak średnio są zadowoleni... Zamówiłam u stolarza, sprawdzonego i poleconego:) teraz są podobno modne ławki, ale my zamówiliśmy krzesła, bo są składane. Jak odbierzemy to wrzucę foto
Ze śląska - Żory, do Katowic mam 40 km. Obawiałabym się tej ceny gdyby nie to, że szwagier już 3 sezon ma i nic się nie dzieje. Meble są wykonane solidnie, nie odbarwiają się, nie pękają. Znalazłam nawet podobny zestaw za 450 zł