U mnie też wietrznie, ale popołudnie na działce w lesie zaliczone. I nie ważne że to działka klientki i że byłam w pracy bo wcale tego nie odczułam ;) Wróciłam cudownie zrelaksowana.
A ja miałam iśc spac, ale jestem tak zmeczona ,że chyba wczesnie nie zasne :) Zasuwałam cały dzien w ogrodzie- nie wiem czy jutro wstanę- ale kawał roboty odwalone. posadziliśmy 50 tuj :) Wycielismy tez krzaczory. Jutro powtórka z rozrywki. Tylko czy dam radę podnieśc się z lózka...? :)
Ewa zazdroszczę pogody Glupie pytanie - po ile u Was są ziemniaki? ostatnio mi coś drogo wyszły zakupy ale nie zwróciłam uwagi a dziś szok bo stare są po 2,4-2,6 a młode 3,8
a ja wam zazdroszcze tych prac ogrodowych, kiedys tez kupie sobie dzialke, na razie maja tesciowie 800 m kw i sami uprawiaja, ja tescia nie cierpie ,wiec tam palcem nie tykam,zreszta nawet by mi nie pozwolil , a co do pogody to dzis ladnie slonecznie ,ale juz nie upalnie,wiec z lezakòw nici, M wstal lewa noga i nic mu nie pasuje...a ja chcialam jechac do zoo...
hej ja miałam pracowitą niedzielę znów malowanie wynoszenie śmieci i ogólne porządkowanie mieszkania w następny weekend ciąg dalszy ale miejmy nadzieje że już końcowe prace ale najgorsze przed nami rozpakowywanie pudel i układanie wszystkiego w szafie i w kuchni. Padam na trwarz normalnie ale chociaż nie myślałam o mdłościach przy pracy :)
Talinka, nawet gdybyś zaszła, 9 fl to za wczesnie - u mnie tak było w cyklu ciążowym. Na spokojnie;) My właśnie otworzyłyśmy sezon rowerowy – auto u mechanika, to na rowerze do przedszkola małą zawiozłam. Zadowolona, a ja czuję od razu przypływ energii, jak tak się przejechałam po rześkim powietrzu. Wiosna sie nie chce rozkręcić – chłodno, ale jak zobaczy że nas to nie zraża, to może przyjdzie:)
mama nie czuje sie na silach na razie latac,bo ma bòle reumatyczne ,mysmy byly w PL Z miesiac temu, teraz znòa polecimy w pazdzierniku ,ja zaczne latac na swieta do PL ,jak VEVE pòjdzie do szkoly ,zeby jak najmniej opuszczala zajec w ciagu roku...
Talinka ale to jest tak ze nie widac jak Ci sie zeby psuja? u mnie zeby zobaczyc dziure to trzeba pantenogram robic albo dopiero jak mi zab strzeli, mam strasznie geste i nawet nitkowac nie bardzo sie daja no a na dodatek psuja mi sie od dziasel
IZA ,ja cale lato pracuje, M tez ,ale w pazdzierniku przelecimy sie zM do PL,na razie latam tylko do PL, bo VEVE jest mala i chce zeby dobrze mòwila po polsku i tak swietnie jej idzie, przed rozpoczeciem szkoly chcemy skoczyc do kuzynki do Australii, bo teraz VEVE za mala na taki dlugi lot...mam tez zaproszenie do Londynu ,do przyjaciòlki , jak tak pomysle ,to znajomi rozproszeni po calym swiecie ,wiec bedzie gdzie latac...
Facet Gruszka betoniarka zmasakrowaj mi tylek w moim ukochanym samochodziku kase oddadza z ubezpieczenia ale ile sie terz trzeba bedzie na chodzic zalatwiajc to ze nie wspomne wizytw w warsztacie. Mam do wymiany tylni zderzak, prawa tylnia lampe i klape do bagarznika CHYBA SIE POCHLASTAM ZARAZ...
-- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
ale mi dzisiaj dobrze, zamiast isc do szkoly na 9 lekcji ide tylko na 4 i to na 13dopiero, dzisiaj gimnazjalisci pisza egzamin wiec tylko w drugiej szkole (liceum) pracuje, jutro w prawdzie siedze w komisji i druga szkola ale za to czwartek to tylko 2 lekcje zamiast 7 :P lubie juz ten tydzien :)))