Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeApr 25th 2011 zmieniony
     permalink
    Augmentin ES ( silniejszy niż zwykły Augmentin) dostała, do piątku będę dawać, a w czw lub pt na kontolę pójdziemy.
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeApr 25th 2011
     permalink
    VEVE ,TEZ miala zapaLEnie ucha ,ale antybiotyk szybka jej pomògl, ja wròcilam z pracy i odpoczywam, M z VEVE jeszcze u tesciowej...
    • CommentAuthoradda78
    • CommentTimeApr 26th 2011
     permalink
    a ja znów wczoraj na pogotowiu i izbie przyjęć.znów kołatanie serca pewnie jak im się znudzi trzymać mnie pod kroplówkami i robić badania to może i przyjmą mnie na oddział..ale się przeraziłam jak przeczytałam opis ekg przez maszynę wykonane- podejrzenie zawału lewej komory serca!!!!:sad::cry: zaraz ciśnienie mi skoczyło..160/100..dostałam antybiotyk,bo miałam, 37,5- potem mi spadła temp..pewnie po tym myciu włosów w poniedziałek rano..no i teraz dostałam coś na serce,skierowanie do kardiologa(państwowo bardzo niemiły !!),no i dziś koniecznie robić betę(bo nie można w czasie ciązy żadnego z nich mieć) i tsh(skierowanie od rodzinnego)..zaraz idę..
    ale jestem zła,i smutna :sad:n bo na razie starania trzeba zawiesić,skoro nie wiadomo od czego to jest.ten nierówny rytm,ból w klatce piersiowej,i puls powyżej 120..:cry:
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
    • CommentTimeApr 26th 2011 zmieniony
     permalink
    ehhhh.... anna... moze to rzeczywiscie tarczyca? chociaz to podejrzenie zawalu to jakas dziwna sprawa... ale skoro wyslali cie z powrotem do domu to chyba nie jest az tak zle?
    a z cisnieniem tez trzeba uwazac, jak mi zalozyli holter 24h to w pewnym momencie mialam (uwaga!) skok cisnienia 210/120... (zobaczylam to dopiero na wydruku - analizujac godzine tego skoku wyszlo na to, ze w tym momencie spokojnie spacerowalam sobie po plazy :shocked:)
    a wizyta u kardiologa sie przyda, na pewno. mam tylko nadzieje, ze lekarz bedzie odpowiednio skrupulatny.
    i nie badz smutna, bo wszystko sie ulozy. najwazniejsze to wiedziec na czym sie stoi. zycze powodzenia (i zdrowia) :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas na dworzu upał... więc siedzę i się grzeję, bo w domu ziiimko :( :D
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ojjej, zdrowia zycze ... czekamy na dobre wiadomosci...
    • CommentAuthoradda78
    • CommentTimeApr 27th 2011
     permalink
    witajcie kobietki i dziękuję za ciepłe słowa,
    wieści już ciut lepsze..byłam wczoraj u rodzinnego..ekg jej się podoba(choć widać,że jest takie rozedrgane-czyżby nerwy i stres?),ciśnienie ciut za wysokie(choć miałam zawsze niskie!!),do kontroli ciśnienie..skierowań nie dała,bo tsh jest z września i było prawidłowe 0,74, a na betę za wcześnie..zresztą i tak pewnie @ przyjdzie..ale na razie do starań mamy żółte światło,bo trzeba zobaczyć jak zareaguję na tabletki,czy będą te ataki..może od przyszłego cyklu na spokojnie..na razie od poniedziałku jest ok..co mnie bardzo cieszy..:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeApr 28th 2011
     permalink
    Aniu, trzymaj się. Zdrówka bardzo mocno życzę!
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Paulla, jak się czujesz? Krwawienie minęło?
    --
    •  
      CommentAuthorAndżi
     permalink
    martitap jaki awatar :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Martitap juz pod slub krolewski sie przygotowuje :D
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    A to ja sama jestem :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to ja poprosze wersje powiekszona
    •  
      CommentAuthorAndżi
    • CommentTimeApr 29th 2011
     permalink
    Ale dzisiaj ładny dzień, może majówka też taka będzie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    w niedziele ma byc przymrozek :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Nie strasz.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    informacja z wczorajszej pogody... :confused:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Znajdę płytkę z sesji to wkleję powiększone:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Martwię się Paullą, bo wspominała, że pojawiło się krwawienie, a teraz się nie pokazuje;/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Zajrzyj do niej pod wykres :wink: a właściwie pod kartę ciąży. pisała, 25.04, że pojechali z krwawienie do szpitala i wsio jest ok :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
    • CommentTimeApr 29th 2011 zmieniony
     permalink
    Widziałam, ale od tamtej pory cisza, a dzisiaj 29.04.
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeApr 30th 2011
     permalink
    DZien dobry , no fakt Paula daj znac,co u ciebie...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeApr 30th 2011 zmieniony
     permalink
    Witajcie. Marti, pokaż fotę:)
    My byłyśmy w ZOO – bardzo fajnie, choć Gosia (nie wiedzieć czemu) głównie liczyła na lwa, a lwa nie udało się zobaczyć – schował się. Ale itak b. fajnie, wesoło było. Gosia zachwycona. Potem na obiadek poszłyśmy do Green way i kotlety z soczewicy z kaszą wsunęłyśmy:)
    Kupiłyśmy też petunie jak co roku na balkon i już wsadzone w skrzynkę:)
    Jutro jak co niedzielę jedziemy do moich rodziców. O ile pogoda totalnie nie padnie ( narazie u nas ładnie), to Gosia pobuszuje w ogrodzie.
    W poniedziałek pracuję. Ale poniedziałkowe popołudnie i wtorek się byczyć mam zamiar;)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mam ochotę na wyjazd do zoo od zeszłego roku... niestety R. jest mniej chętny :smile:
    Być może w najbliższym czasie wybierzemy się na klify w Gdyni Orłowie. :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Talka, to w czym problem - jedź sama:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Eeee... nie - to tak głupio :P
    Nie lubię sama jeździć :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Strasznie głupio. Codziennie widzę tabuny samotnych rowerzystów i oni jakoś tego się nie wstydzą.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    wcale nie głupio! Ale może jeszcze masz na to czas - trzeba "dojrzeć" do bycia z samym sobą, cieszenia się swoim własnym towarzystwem. Kiedyś tez mi sie wydawało, że głupio, ale zmieniłam zdanie - odkryłam, jak przyjemnym można być dla samego siebie towarzystwem czasami;)))
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja się nie wstydzę, ale lubię z kimś pogadać jak gdzieś idę lub jadę :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Karko - czasem też lubię, ale częściej wolę być w towarzystwie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja sama lubie byc jak musze cos przemyslec ale na codzien zdecydowanie wole relaxowac sie z kims mi bliskim, przynajmniej mozna wymienic spostrzezenia i sie posmiac :)

kurcze czy u was tez takie zalamanie pogody? u nas wietrznie i chlodnawo sie zrobilo, od jutra prognozy kiepskie a na wtorek to juz w ogole 7 stopni zapowiadaja (odczuwalny 1 stopien!!)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    zapowiadają przymrozek na jutro... w dzien ok 13 st.

napisze co nowego po pogodzie po 20 na TVP 1 :D
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja tez lubie bywac sama, ja jutro pracuje ,M spedzi dzien z VEVE ,DOBRZE im to zrobi u nas pada i chlodno...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my na poniedzialek planujemy porzadki dzialkowe, w srode ma wejsc budowlaniec z geodeta i dom wyznaczyc no i za chwile ruszamy, takze pogoda potrzebna
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    w nocy u nas deszcz :confused: i 4 stopnie.... jutro przed południej też deszcz :neutral: po południu dalej deszcz+wiatr i 12 stopni :confused:
    w poniedziałek i wtorek coś koło 10 stopni i deszcz dalej :shocked: no ŻAL :neutral:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to Talinka ,przygotuj cos do czytania...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    u nas jutro wg prognozy tvn ma być 16 i przelotne deszcze. nastawiam się, że przelotne bardzo - może przelecą niezauważone. Jestem potwornie padnięta, i jakkolwiek to nie wygląda - jest 20.28 ale zamykam komp, idę do wanny na chwilkę i spadam do wyrka;)
    Miłej niedzieli dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    na mnie czeka nowa ksiazka Cobena, tylko niech rodzina padnie to sie w koncu dorwe :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A na mnie wanna czeka i łóżko ;-) Szkoda tylko, że puste :-/
    Patrzyłam na pogodę u nas i zimno ma być cały tydzień przyszły.
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Ania, a jaką teraz czytasz? Też gustuję w Cobenie, do tego Koontz, Robotham - jak lubisz sensację to polecam:)
    U mnie też samotny wieczór, na szczęście tylko do północy, mam nadzieję:)
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Hej dziewczyny u mnie wszystko ok już nie mam żadnych plamień czuję się nadal fatalnie więc dziecko rośnie pewnie. Nie miałam czasu ostatnio, zaglądałam tylko na chwilę i pod wykresem coś skrobnęłam. Krzycho ostatnio daje mi w kość nie mogę nad nim zapanować kompletnie się nie słucha i włazi wszędzie gdzie nie trzeba, nie wiem jak ja sobie poradzę jak przyjdzie drugie to jakaś masakra. Dodatkowo jestem przeziębiona więc trochę wam tu ponarzekałam :) A ogólnie od tygodnia mieszkamy już w nowym mieszkaniu i KONIECZNIE musimy jak najszybciej kupić drzwi do pokoi bo nie wyrobie z tym moim brzdącem latajacym po całej chałupie a tak zamknę dostep do sypialni i bedzie musial się czymś zajać w swoim pokoju :devil:
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Ja koontza też czytuję a ostatnio zakochałam się w Larssonie szkoda że facet umarł i juz nic więcej nie napisze
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    dawno nic nowego nie czytałam i bardzo cierpię z tego powodu ale kasy mi brakuje. bardzo chcę przeczytać Tonego Halika "180 tyś kilometrów przygody" i parę innych ale muszę poczekać na jakąś wolną gotówkę.
  1.  permalink
    Też ostatnio czytałam Larssona i bardzo mi sie książka podobała:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Tak dawno nie czytałam tak dobrej sensacji calą Trylogię przeczytałam jak tylko mały zasypiał to ja nos w książkę nawet obiadu nie gotowałam hihihih wciągające bardzo. Pożyczyłam koleżance i ta jak zobaczyła że ponad 600 stron to stwierdziła że bedzie z miesiąc czytać( praca trójka dzieci itp), po tygodniu do mnie zadzwonila czy nie mam drugiej części hihihihih
  2.  permalink
    Ja w jeden dzień przeczytałam, tyle, że mnie dzieci nie odrywają od lektury, bo ich niestety jeszcze nie mam....
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Tamara mam najnowsza NA GORACYM UCZYNKU, wsyzstkie Cobena juz przeczytalam i ta na mnie lypie ale ja czytam tylko nocami wiec czekalam na dlugi weekedn zeby pozniej moc odespac :)
    moja kumpela czytala juz naj-najnowsza LIFE WIRE (u nas jeszcze nie wydana, premiera w USA pod koniec marca byla) i mowi ze jest extra, msuze ja namowic zeby mi przyslala ;-)
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Oj, to ja poprzestałam na przed przedostatniej:), muszę nadrobić. Ale też mam tak, że jak zaczynam to czytam aż skończę:), mąż kilka razy musiał mi przypomnieć, że jakiś obiad by się przydał:))), bo od dwóch dni nie było:).
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Hmm jak ja dopadnę super książkę to mąż sam idzie robić obiad i nie czeka 2 dni z przypominaniem mi hahaha no ale i inna rzecz że ja wtedy zgon totalny bo czytam do bladego świtu i jak już nie odróżniam liter i 5 razy czytam to samo zdanie zastanawiając sie o co chodzi - idę spać :)
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Agunia, gdyby mój mąż pracował np do 16 18 to pewnie bym się nie przejęła aż tak bardzo, ale sama wiem, że przegięłam, bo biedak pracował po 20 godzin, wraca do domu o 23, a żona nieobecnym wzrokiem na niego:))
    Ale np uwielbiam też czytać na przystankach czekając na busa, choć parę raz,y żeby nie znajomy kierowca, to i busa bym przegapiła:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.