Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeMay 3rd 2011
     permalink
    Ja nie lubię słuchawek i raczej ich nie używam. Chyba mają jakiś cienki ten drugi mikrofon.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dzięki za link :rainbow: Ciekawa audycja.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Co tydzień jest na żywo.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Przedwczoraj Cyryl spsikał podłogę aerozolem silikonowym. Jakiś pomysł jak to usunąć? Powstał śliska powłoka akurat na wejściu do kuchni......
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 3rd 2011 zmieniony
     permalink
    hmm rozpuszczalnik? wiem że są jakieś specjalne płyny do czyszczenia silikonu ale nie wiem jak ię nazywają
    U mnie majowe śnieżyce:
    http://www.jelonka.com/lib/photo.php?id=182688&typ=0&data=2011-05-03&kat=TEJO
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Oh my :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Albo rzec by
    Och, maj :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas tez snieg z deszczem zapowiadaja, a tak liczylam na dzisiejsze spacery.... w tvn24 wa;lsnie pokazuja niezle zaspy :devil:

btw - dla tych ktore lubia Cobena, polecam Na goracym Uczynku, swietnie sie czyta no i znowu nie udalo mi sie rozwiazac zagadki :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Z artykułu na miejskim portalu:
    Padający śnieg sparaliżował ruch na niektórych drogach. O ile w samej Jeleniej Górze śnieg szybko topnieje i tworzy się błoto, o tyle im wyżej - tym gorzej. W podgórskich miejscowościach warstwa śniegu dochodzi do około 20 cm. Policja zamknęła, między innymi, szosę Jelenia Góra – Legnica przez Dziwiszów i „słynną” Kapelę. Są kłopoty z dojazdem do wsi i miast w Kotlinie Jelenioogórskiej. W zaspach utknęły podmiejskie autobusy MZK na trasie do Przesieki oraz Michałowic. Innymi słowy zaczynamy być lekko odcięci a sypie cały czas :/
    __
    Kusisz Aniu tym Cobenem i chyba w końcu się zmobilizuję
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Słuchałam jednego Cobena i prawdę powiedziawszy, nie zachwycił mnie. Nie pamiętam, co to był za tytuł, o jakiejś kobiecie, której mąż zaginął, a ona znalazła jego zdjęcie z jakimiś ludźmi, których nie znała...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Łoł Aga :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja ogolnie nie lubie audiobook'ow, co innego czytac a co innego sluchac, jestem pod tym wzgledem tradycjonalistka

a Cobena polecam fankom thrillerow sensacyjnych i zagadek, co wazne to moim zdaniem serie z Myron'em trzeba czytac chronologicznie inaczej nie bardzo idzie zlapac niektore dygresje
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: ja ogolnie nie lubie audiobook'ow, co innego czytac a co innego sluchac, jestem pod tym wzgledem tradycjonalistka
    Ja próbowałam kiedyś słuchać z braku czasu na czytanie - nie dla mnie to jednak i wolę zdecydowanie czytać choćby po 5 minut w przerwach na siusiu nż słuchać i nie wiedzieć o co chodzi po 5 minutach
    Ania co polecasz (tytuł konkretny) dla nowicjusza Cobenowego
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Za oknem sypie od jakiegoś czasu, a śnieg nie topnieje.
    K. Barda najgorzej. Tak samo ze stromiznami w Kaczorowie między Bolkowem a JG.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    swietnie sie czyta NIE MOW NIKOMU chociaz jak zaczynalam od W GLEBI LASU, w kazdym badz razie po tych 2 pierwszych ksiazkach "przepardlam"
    nowa ksiazke Cobena kupowalam w przedsprzedazy i walczylam ze soba zeby poczytac dopiero jak bede miala jak odespac, Cobena z reguly jak zacyznam czytac to ide spac jak skoncze :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    To po skończeniu tej co czytam postaram sie zaprzyjaźnić z Cobenem :) Choć zalega mi saga ludzi lodu za którą miałam się zabrać w listopadzie :P no i rezygnuję z Lotu nad kukułczym gniazdem - zablokowałam się jakoś na nią
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Droga z Bolkkowa do jeleniej nie była zła - niedawno wróciły z Bolkowa moje dzieci. Fakt niestety ze jechali ciut dłuzej no i Jakub cały przemoczony :( Jechał na wiosnę więc adidasy a wracał w zimie hihi (kurtka polar sweter mundur harcerski i koszulka z długim rękawem i "Mamo zmarzłem")
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Kataklizm śnieżny dotarł na Mazowsze.
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    U nas po południu już słonecznie było i temperatura wzrosła do +10. Po śniegu nie zostało śladu:-)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babkiu a u nas lato , jutro jade PO cos do ubrania, teraz czekam na ostatnie USTA USTA...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Ja już widziałam ostatnie Usta Usta. Muszę przyznać, że ostatnie 2 odcinki smutne;/
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 4th 2011
     permalink
    hej babki, pogoda sie zepsula ,pada ,moze popoludniu skocze do miasta na zakupy...
    •  
      CommentAuthorAndżi
     permalink
    A u mnie wyszło słońce :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    U mnie szaro, buro i ponuro +9 stopni :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAndżi
     permalink
    Talinka u ciebie może za oknem i szaro, buro i ponuro ale widziałam wieści na "przyszłych mamusiach" więc pewnie w serduchu pełne słońce :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hi hi nio :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej a ja kupilam sobie fajne brazowe rurki, dwie biale bluzeczki i takie cosik na bizuterie z malowanej recznie porcelany ,bo wyprzedaz byla a ja lubie takie bibeloty...
    •  
      CommentAuthormartitap
    • CommentTimeMay 5th 2011 zmieniony
     permalink

Proszę:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
    • CommentTimeMay 5th 2011
     permalink
    hej u mnie zmiany od 1 czerwca wracam do pracy, nie dajemy rady finansowo jakiś przestój w firmie a rachunki płacić trzeba a druga sprawa chcę mieć płatny macierzyński.
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    juz minely te plamienia? lepiej sie czujesz?
    a wiesz mojej sasiadce babka w zusie powiedziala ze macierzynski jest platny nawet jak z wychowawczego na 1 dzien by tylko wrocila
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    W pracy wiedzą już o ciąży?
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Tak plamienia mineły czuję się w miarę odliczam tygodnie do końca 1 trym i energia życiowa powróci :). Nie w pracy jeszcze nie wiedzą ale pogadam z szefem jak tylko wróce powiem jaka mam sytuację mam nadzieję że zrozumie.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to zycze wyrozumialego szefa
    dobrze pamietam ze pracuejsz w budzetowce?
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    tak w dowództwie sił powietrznych a szef jest ok więc pewnie nie będzie problemu
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 6th 2011
     permalink
    dziewczyny czy ktoras z was ma antywirus KASPERSKY?
    dostalismy w prezencie do kont aw ing ale kurcze odkad go zainstalowalam wczoraj to same problemy; a to jakis plug in przestal dzialas, a to shock wave pada a teraz jeszcze nie idzie zadnego pdf'a otworzyc, miala ktoras z was tak czy to moze tylko glupi zbieg okolicznosci i komp mi sie krzaczy?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm ja mam od lat Kasperskiego (obecnie wersję 9,0) i nie narzekam ALE miałam jedna taką durna która blokowała co się tylko dało i była lipna. Obecna moja wersja nie wymaga żadnych ustawień czy blokad i ładnie o wszystko pyta czy skanować czy dodać czy zaufana strefa
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Mamy Kasperskiego w biurze, dobry antywirus ale faktycznie sporo programów blokuje. Wszystko jest kwestią ustawienia ale np. nie wiem dlaczego wersja z 2010 blokowała nam aktualizację Windowsa i wiele programów wymagało odinstalowania Kasperskiego przed ich instalacją (nie wystarczyło wyłączenie). I chyba wymaga sporo pamięci operacyjnej, bo przy uruchomionym jednocześnie innym programie (np. open office) bywało, że komputer strasznie "mulił". Ogólnie najmniej problemowy (i darmowy) wydaje mi się avast.
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    polecam - bezpłatny Microsoft Security Essentials. bezproblemowy produkt miacrosoftu.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    no mój komputer nie dał rady Kasperskiemu 10 stąd zatrzymałam sie na 9 ale jest dobry i głównie to minie przy nim trzyma
    Niestety nie ma antywirów w 100% idealnych i ja np Avasta nie lubię bo puścił mi dużo śmieci (robaków) podobnie jak AVG Dawałam koledze pendriva przeskanowanego Kasperskim i on znalazł coś Pandą jeszcze
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mezu cos poprzestawial i zaczelo wszystko znowu dzialac ale przez chwile mialam nerwa bo potrzebowalam kilku papierkow na zaraz wydrukowanych
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 7th 2011
     permalink
    Milej soboty, tutaj piekne slonce ,lato mamy ,ide do pracy dzis jest slub...
  1.  permalink
    Ale tutaj cisza, chyba wszystkie wybyłyście na weekend
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 8th 2011
     permalink
    Nie ma co pisać :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMay 9th 2011
     permalink
    Ja dziś jestem padnięta :sad: wczorajszy wypad w Beskidy dał mi w kość (Kocierz <-> Leskowiec ok 24 km), chyba za dużo po zasiedzeniu zimowym:sad:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja odpoczywam po wczorajszym maratonie, makarony ,to lubia jesc w resteuracjach a teraz czas komuni i ful ludzi bylo...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    a ja dziś oglądałam żłobek do którego na 99% zapiszemy Krzycha Malinowe Przedszkole na zadupiu totalnym ale warunki super i cena bardzo przystępna, w porównaniu z tym co oglądałam ostatnio to istny pałac dla maluszków, bardzo mi się podobało. Dojazd z pracy mam taki sobie pewnie około 50 minut mi zajmie ale czego się nie robi dla dziecka.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Cenowo jak? Ile miesięcznie?
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    850 zł
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    już wszystko w cenie także cena bardzo atrakcyjna zwlaszcza patrząc na to jakie warunki tam mają
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No to u nas taniej (bo około 500zł) - warunki też super, jeszcze ja chodziłam do tego przedszkola, więc co nieco pamiętam :D
    A to 2 kroki od domu :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.