Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 16th 2011
     permalink
    Karko ,takie zakupy ,to ciesza, ja tez odpoczywam po wczorajszym maratonie , zarobilam na fryziera i kosmetyczke...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Byliśmy w sobotę na "Gnomeo i Julii" i niestety znów mam takie same odczucia jak podczas oglądania "Megamocnego" - najlepsze i najśmieszniejsze sceny - były w trailerze. Poza nimi.... niewiele zabawnych.
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ah zazdroszcze zakupow KARKO, ale dobrze zrobilas! Trzeba!
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Dzisiaj byłam u fryzjera - odświeżyłam fryzurkę. Tył zostawiłam, a mocno pocieniowane na czubku głowy i grzywka mini mini:)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 16th 2011 zmieniony
     permalink
    PAULA82, DZIĘKUJĘ ZA POMOC! Wiecie, to bardzo miłe, otrzymac pomoc ot tak, po prostu, od obcej osoby, bezinteresownie. BUDUJĄCE:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja w przyszlym tygodniu ,mam zamiar odwiedzic fryzjera i kosmetyczke ,zakupy ciuchowe juz zrobilam wczesniej ,bo ja zazwyczaj kupuje,wszystko markowe na przecenach ,wiec poluje...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja jestem na środę zapisana do fryzjera, kupiłam sobie na grouponie.
    Jeszcze nie wiem do końca, co chcę sobie zrobić z włosami.
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Oj tam oj tam nie ma za co naprawdę :) Ale zazdroszczę tych zakupowych szaleństw ja mam taki dól finansowy że liczę każdy grosz więc jak na złość wpadło mi dziś do studzienki 20 zł!!!!!!! Nie pamiętam żeby kiedykolwiek było tak źle taki przestuj mieli w firmie że masakra ehhh musimy jakoś przetrwać do końca czerwca aż wypłatę dostanę
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja się nie mogę zebrać, żeby włosy umyć :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Paaula, jest za co. Wiesz, nie zawsze chodzi o to, jak wiele poświęcisz czasu, czy nakładu pracy na pomoc komuś, ale o sam fakt. Dla mnie akurat to bardzo bardzo cenne:) Świadomość, że ktoś ot tak pomógł, na cito, na przyjemnie :) I takie zachowania TRZEBA CHWALIĆ! I trzeba podziękować:) CMOK
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez doceniam kazda ,chocizaby malutka pomoc i zyczliwosc...dzis np ,rozwalilam sobie skron w sklepie ,mala rana ale lala sie krew strasznie ,facet obcy mi pomògl zalepic rane , na pogotowie tez chcial podwiezc aLE ,powiedzialam ze sama dojade a zVEVE bylaM, zalepili mi rane klejem i przez 5 dni mam niedotykac ,klej sam sie rozpusci...
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    :shamed: dzieki i się polecam
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    trzeba doceniać, bo niewiele tej życzliwości dookoła. Dawać i dziękować za dane:) Uśmiechem, gestem, słowem. O ile przyjemniej mogłoby być, gdyby tego było więcej na co dzień:)
    --
    •  
      CommentAuthortoudi153
     permalink
    moze ktoras z Was do mnie zajrzy?:P
  1.  permalink
    a mi trochę smutno, bo przyszła @... spóźniła się więc narobiła malutkiej nadziei... nie liczyłam, że mój 'szczęśliwy traf' się trafi tym razem, chociaż trafianie było raczej do celu... ale jakoś tak... dziwnie...
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 17th 2011
     permalink
    hej babki a ja dzis mam sliwe na powiece, spuchniete oko, eh...
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    oj, co to za śliwa, ewa?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wczoraj walnelam sie ostro w sklepie o drzwi, bo VEVE wyleciala ze sklepu a ja za nia a dzis oko fioletowe mam...
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 17th 2011 zmieniony
     permalink
    dzis u mamy w kuchni beda juz montowac szafki, ponoc sciany ladnie wymalowane i plytki tez dobrze polozone ,mama zadowolona ,to mnie cieszy...
  2.  permalink
    u nas pada, szaro sennie, ale to dobrze, bo rzodkiewki i sałata w ogródku rosną ;) nie ma tego złego

eva74 zazdroszczę Ci, moja mama startuje z remontem kuchni 1 czerwca i pewnie czeka mnie pomaganie :)
    --
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    u mnie też szaro i buro. Ja się czuje fatalnie katar dodatkowo do kaszlu się przypałętał masakra.:cry:
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Kolejny do łańcuszka fałszywych proroków.
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    no raczej;P
    --
    •  
      CommentAuthorsabi030281
     permalink
    mam fajny pomysł na rozrywke co byście powiedziały jakby zrobić imiona - ostatnia litera np Filip - Paulina - Adam ??
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    w celu?
    --
  3.  permalink
    Poznania głosek? ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :tooth:
    --
  4.  permalink
    :D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 19th 2011 zmieniony
     permalink
    Jejku, dziewczyny, miałyśmy chwilę grozy w przedszkolu - byłam na zajęciach logopedycznych u dzieci. Jedna dziewczynka nagle dostała gorączki 40 stopni. Chwilę wczesniej normalnie się bawiła, a raptem zaczęła sie zataczać i taka gorączka. ale to nic - zaczęła nam usypiać, nie mogłysmy do niej dotrzeć, zrobiła nam sie biała jak ściana, sina i w ogóle nie reagowała. tylko sprawdzałam czy oddycha, czy ma tętno bo tak to w ogóle zero reakcji... szybko zadzwoniłam na pogotowie. nosiłam małą i mówiłam do niej, trochę tylko powiekami ruszała...no masakra:( matka taksówką przyjechała, biegiem, i po kilkunastu minutach mała zaczęła kontaktować i już wyglądała lepiej. jak pogotowie przyjechało to juz było dużo lepiej z nią, normalny kontakt, ale słabiutka. lekarz zbadał, powiedział, że jakiś wirus najpewniej i tyle. ale strasznie to wyglądało - w ogóle dziewczynka nie reagowała na nic, leciała nam i biała jak ściana :/ brr . Ja już byłam gotowa że będę ją reanimowac. BOże, widok tej buźki chyba zawsze będę miała w pamięci :(
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 19th 2011
     permalink
    Ja miałam taką chwilę grozy wczoraj :/ Logopeda nagradza dziecko na koniec zajęć lizakiem czy cukierkiem. Już kiedyś jej mówiłam że mała nie może cukierków a wczoraj Marzence się chyba zapomniało bo Antosia wyszła z cukierkiem już w buzi. No nic - mąż z nią w windę ja z Weroniką i Natem schodami spotkaliśmy sie na dole a mąż "Aguś ona się krztusi" Jak już drzwi się otwierały jej cukierek zleciał w przełyk - pędem Nat do wózka Antosię z wózka łapki do góry a ta się schyla i odruch wymiotny no to ja do góry nogami (najczęściej to pomaga przy tym jak czymś sie zakrztusi) nie pomaga. "Długo" to trwało, Antosia cała czerwona, łzy płyną ślina leci Na ręce i do toalety - jedyna myśl by coś popiła ale wytłumacz maluchowi żeby napił się wody :/ Ale udało się - wypluła go. Trzęsłam się dobrych kilka minut :/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    O cholipcia.... to przeżycia.... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    kurde, to też masakra Agunia:/ Ale swoją drogą - nagroda w formie lizaka, cukierka - pomyśł średni... nie może naklejeczki np. jakiejś dać dziecku...ech...
    __
    sto lat na półrocznicę Natanielka! szok, jak czas pędzi!
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Bladykotku znam to bo Antosia krztusi nam się wszystkim i wszędzie i ZAWSZE działało przewrócenie jej do góry nogami ewentualnie podklepanie pleców - nie tym razem, podobnie jak uciskanie

Kako starszaki dostają naklejki, kolorowanki i inne Antosia zresztą też ale i słodkości
    Ps Dziękujemy za życzenia :) fakt szybko za szybko czas zleciał
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to mialyscie stresa, u nas sezon plazowy rozpoczety,VEVE JUZ SPI OD GODZINY ,JA poprasowalam i tez chyba sie poloze, milego wieczoru...
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeMay 21st 2011
     permalink
    Witam Was kochane, starsza o dekadę:)
    Miłego weekendu życzę i w razie jakby koniec świata dziś nastąpił, to do zobaczenia w innym wymiarze;) Ja dzisiaj imprezuję tortowo-grillowo-koncertowo. A co, trójka z przodu zobowiązuje, nie? :wink:
    --
  5.  permalink
    KARKO: Witam Was kochane, starsza o dekadę:)Miłego weekendu życzę i w razie jakby koniec świata dziś nastąpił, to do zobaczenia w innym wymiarze;) Ja dzisiaj imprezuję tortowo-grillowo-koncertowo. A co, trójka z przodu zobowiązuje, nie?

Domyslam sie ze urodiznki to Wszystkiego Najlepszego !!! I udanej imprezki mimo konca swiata hehe :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Wczoraj minęło 30lat, dziękuję:)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wszystkiego dobrego :flowers:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no Karko najlepszego ,piekne lata przed toba, lece do pracy na 10...
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Wszystkiego naj naj naj Karko :flowers:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Wczoraj dostałam swój pierwszy w mojej karierze kierowcy mandat... 200 zł + 6 punktów. Policjant w ogóle nie nadawał sie do rozmowy;/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Łoł - co zrobiłaś? :D
    U nas deszczowo za oknem i jakoś tak smutno :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Czyżby jakieś niewielkie przekroczenie prędkości?

Karko - wszystkiego dobrego na nowe dziesięciolecie :))
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeMay 21st 2011 zmieniony
     permalink
    U nas słońce w pełni i cieplutko, a ja mam zawalone zatoki :sad: i nie czuje niczego ani smaku ani zapachu :sad:

Czy któraś z was ma może sprawdzony sposób lub lek na chore zatoki??:whorship:help
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Na zatoki powiadasz... moja najstarsza ma ten problem że ma alergiczny katar i właśnie przez niego ciągle zatkane zatoki. Krople różne stosowała i najlepiej działał Sulfarinol ale jeszcze lepiej działają inhalacje z samej soli
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    Ja też mam zawalone zatoki, też z podłożem alergicznym :) Od tygodnia ciężki katar, było w ogóle złe samopoczucie. Moja obsługa farmakologiczna: ibuprom zatoki/zyx (na alergię)/krople do nosa, od soli morskiej po ten sulfarinol okropny. Wyleżeć, nie ruszać się :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    luczynka: Czyżby jakieś niewielkie przekroczenie prędkości?

niooooo o jedyne 42 km... na 70-tce miałam 112.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.