Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Irlandia- mam :) Bedzie dobrze :)
  2.  permalink
    No dobra- to teraz temat poboczny :)
    Nagle dostajecie dużą kasę- nie wiem- wygrana w lotto, spadek itp. Co kupujecie najpierw? :)
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
    • CommentTimeJun 10th 2011
     permalink
    MrsHyde, polecam prywatne zdrowotne w CityHandowym- wiele o nim wiem, P. sprawdzał oferty w porównaniu z innymi i dla chętnych jest naprawdę bardzo dobre.

Każda reforma powinna przynosić coś dobrego, ale no powiedzmy sobie szczerze- nigdy gruszek na wierzbie nam z miejsca nie da. Przykład tutaj ktoś podał o USA, mają to samo (narzekanie na lipną reformę) mimo ubezpieczenia prywatnego. Ale co do reform się zgadzam- nie jest najlepiej, jeśli można to poprawić (choćby kosztem kolejnego procentu na vat albo inny podatek, ale to już moja opinia) to ja się rękami i nogami podpisuję pod tym.

Aga, lubię Cię. Za fajne podejście. :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Dom:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
    • CommentTimeJun 10th 2011 zmieniony
     permalink
    Dużą walizkę na wygraną:) a potem bezludną wyspę:)
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    Wygrana w lotto- dom, ze dwa mieszkania pod wynajem; trochę kasy rodzinie, trochę dla fundacji.
    I poświęciłabym cały swój czas na studiowanie medycyny :) i może zrobieniu doktoratu (z biotechnologii albo medycyny). A potem oczywiście chciałabym pracować jako lekarz.

...i w tym momencie mojemu P. opadły ręce (gdy u nas wyszedł ten temat) bo nie wspomniałam o podróżach, imprezach, ciuchach, niepracowaniu, super samochodach...
    Zbyt praktyczna jestem? Niee. Ale najważniejsze że mam P. i H. to są moje największe wygrane :)
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Tamara, długo byś nie wysiedziała:))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    gdyby faktycznie to byla DUZA kasa (no ponad 200tys) to ja bym wykupila 2 tygodniowe wczasy tak zeby troche pieniedzy moc zdefraudowac na przyjemnosci
  3.  permalink
    A ja pomijając te dalsze inwestycyjne zakupy typu dom czy mieszkanie czy zabezpieczenie bliskich kupiłabym sobie... buty :)
    Poszłabym do mojego ulubionego sklepu z butami i kupiłabym wszytskie , które mi sie podobają. A potem bym rozłożyła sobie w pokoju kilkadziesiąt par na podłodze i rozkoszowała sie ich zapachem:) Uwielbiam zapach nowych butów :)
  4.  permalink
    Martina... No dzieki :)))
    Bo ja ogólnie to taka fajna jestem ;) I mądra ) I piekna ;))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hahahaha ale mnie rozwalilas :rolling:
    ja bym jeszcze zapisala sie na laser na nogi, pachy i pikini :D
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    A ja pierwsze co kupiłabym zarąbistą wycieczkę np na Bali moim rodzicom:))) Tak ich strasznie kocham, że pierwsze co mi przyszło na myśl to właśnie to, a wiem, że lubią, bo generalnie dużo podróżują:))) Domy mamy swoje, samochody (pokraki, bo pokraki, ale samochód to zawsze dla mnie była rzecz;) mamy, więc wycieczkę dla nich, dla nas a resztę w nieruchomości;) Eeee, ale ja nie mam szczęścia do takich gier ( w sumie nawet nie gram;), jak to mi mama wyjaśniła - albo szczęście do miłości, albo do pieniędzy;P Dobrze, że mam to pierwsze;)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A dla mnie sklepy z butami bardzo nieprzyjemnie pachną, przynajmniej niektóre.
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    O! Laser też by się przydał;) I przeszczep włosów;)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    A kurczę- jakby to była wygrana w lotto to przecież mamy przed sobą nasze wesele! :D Zrobiłoby się imprezę w super miejscu, na dłuższy czas (ze 3 dni dla całej ekipy), z super kiecką, fotografem i zespołem. Ot, co byśmy sobie żałowali :)
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Zapomniałam, że najpierw pojechałabym na odsysanie tłuszczu:))) i zmniejszenie żołądka:), żeby już dietami się nie katować:)
    martitap: Tamara, długo byś nie wysiedziała:))
    - no racja, a jeszcze jakby nie było dostępu do 28 to uuuu:(, po 2 dniach bym pewnie i wpław wracała:))
  5.  permalink
    hanny- ja zawsze powtarzam mojemu męzowi ,żeby w lotto nie grał, bo kasy szkoda. Głowną wygraną trafia sie raz w zyciu. On juz trafił- ja jestem jego kumulacją :)
  6.  permalink
    Melodie- ja nie lubie tych sklepów z chinskimi butami, tam rzeczywiście śmierdzi. Ale te dobre... Mmmmm ... Pachną cudnie :)
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    A ogólnie to marzy mi się, jak wygram kupę kasy, otworzyć schronisko dla zwierząt. :) zabrzmiało jak na wyborach Miss Polonia:), ale naprawdę mi się to marzy.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A w CCC są chińskie? Bo to ten sklep mi się źle kojarzy.
  7.  permalink
    tamara :)
    Dla mnie mozesz być naszą etatową Miss :) Chcesz? :)
  8.  permalink
    Masz racje Melodie- tam nie pachnie ładnie. Z reszta tam nie ma fajnych butów.
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    aga1976: tamara :)
    Dla mnie mozesz być naszą etatową Miss :) Chcesz? :)

no jasne:))) - seniorów:)))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oj tam, oj tam
    jestes w szczycie teraz wiec sie ciesz babo :)
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Melodie: A dla mnie sklepy z butami bardzo nieprzyjemnie pachną, przynajmniej niektóre.

no pewnie koleżanka Aga z taką kasą nie poszłaby do CCC, co? :)) No chyba, że w Mediolanie, Paryżu czy Rzymie....:)
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Tamara74: no jasne:))) - seniorów:)))

Znalazła się "seniorka" - 3 dyszki masz z groszami??? Czy ile???

Też bym schronisko otworzyła, taki bardziej hotel, żeby znalezionym biedaczkom było już do końca życia dobrze:)))
    --
  9.  permalink
    Jakich seniorów? Kopa??? :cool:
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Hanny: 3 dyszki masz z groszami??? Czy ile???

taa, z 7 grochami:))))
    ----
    moja sis zajmuje się adopcja zwierząt i strasznie mi się to spodobało.Więc kasa by się przydała i byśmy coś o tym myślały:)
  10.  permalink
    To strasznie fajny wiek :)
    Mówie całkiem powaznie. Z rezszta nie pierwszy raz to mówię :)
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    "Seniorostwo" umownie przyjmuję od 60tki;) Wcześniej to "młoda du***" ;P Pozwolę sobie zacytować wpis koleżanki Jade w profilu : "W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."

Tak, ja też bym przygarnęła wszystkie zwierzaki;) Mój eM co przyjeżdża to znajduje nowe w domu;)
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Wiem wiem, tak się śmieję tylko:)
    Hanny, czytając o mężu myślałam, ze napiszesz "co em przyjeżdża to znajduję w domu foczkę :)))
  11.  permalink
    A tak- widziałam ten wpis :)) Super- bardzo mi sie podoba :)
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Foczkę nie, ale "rozpoznaję" to po robakach w lodówce;) Wiesz o czym mówię Tamara74 ;)
    --
  12.  permalink
    No to pozostaje miec nadzieję,że nasze marzenia sie spełnią.
    I mysle,że jeżeli będziemy miały wystarczająco dużó samozaparcia i silnej woli to żadne wygrane nam potrzebne nie będą :)
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    No, ale przydałyby się;P Jakby coś wpadło to umiałabym to zagospodarować;)
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    aga1976: No to pozostaje miec nadzieję,że nasze marzenia sie spełnią.

no i grać od czasu do czasu:)

Hanny - taaa, wiem, a jak długo trzymasz TO w lodówce? :)
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Ja jestem do bólu praktyczna - zabezpieczyłabym naszą przyszłość, potem pomogłabym pewnie bratu, potem pewnie bysmy sobie gdzies pojechali na fajne wczasy. Marzy mi się otwarcie złobka w moim miasteczku z prawdziwego zdarzenia.
    Z takich przyjemności typowych to pojechałabym do SPA na tydzień i zafundowała sobie laserowe usuwanie owłosienia. Wiem, to śmieszne, ale normalnie na to mnie nie stać... A Małż to motor by chciał i pewnie by sobie rózne kursy pokończył takie dla własnej frajdy i żeby lepsze kwalifikacje mieć. ja bym poszła na jakies zaoczne. ech sporo tego...
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Oj cały czas...dopóki nie wyjedzie znowu;) Znaczy się szanowny małżonek;P Nie robale;P A Twój trzyma tak ciągle? Czy np zimą nie wędkuje?
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Iralndia - nie, nie śmieszne, jak ktoś walczy ze zbędnym owłosieniem całe życie to wie o czym piszesz:).
    Hanny - nie, zimą nie, ale np planuje, że pójdzie w niedzielę o 4 rano, nakupuje tego robactwa w różnym kolorze, potem oczywiście wstać mu się nie chce, a robalki siedzą w lodówie i czekają, siedzą i czekają..... chyba już z tydzień. Chyba jutro wypuszczę na wolność te muchy:)))
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    To widzisz i tak masz lepiej;) Mój zima, nie zima na ryby trzeba jechać;) A co za tym idzie robaki muszą być dostępne stale;)

Też chciałam napisać Irlandia to wcale nie śmieszne i do tego cholernie drogie;)
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Hanny, to współczuję:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o fuuuuu, nie umiem sobie wyobrazic trzymania tego robactwa w lodowce.
    chociaz pamietam ze przy wyrabianiu ksiazeczki zdrowotnej babka z sanepidu mowila mi ze jak sie ma zaparcia to "material do badania" raz sie dzieli w 3 pojemniki i do lodowki na drzwi wstawia, to dopiero hardcore :devil:
  13.  permalink
    Hahaha
    Aniu, ja tez słysząłm o kupie w lodówce :)
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Hanny: To widzisz i tak masz lepiej;) Mój zima, nie zima na ryby trzeba jechać;) A co za tym idzie robaki muszą być dostępne stale;)

Oj to ja sie cieszę, że mój eM nie ma takiego zamiłowania...:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    aga1976: Aniu, ja tez słysząłm o kupie w lodówce :)

A ja to często pacjentom doradzam...:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Ostatnio jak rozmiawialam z tatą dziecka do badania kału
    : "jak mam pobrać od dziecka no wie pani co...no...no...kupę, to jak mi sie go już uda zlapać...eeee...to co ja właściwie mam z nim zrobić"
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    z tą kupą czy z tym dzieckiem? :P
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Właśnie w pierwszym momencie się też nad tym zastanowiłam hehe, ale pan łapał kupę...:wink:
    --
  14.  permalink
    Aaa- zapomniałam :))))
    Za wygrana zabbieram moje wykresowe przyjaciółki do SPA :) Juz to mamy obgadane- hyhyhyhy :D
  15.  permalink
    Dobranoc :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.