Jestem zbulwersowana - jak już banki nas zawodzą - jesssuu komu my powierzamy naszą kasę ... bez komentarza !! AniuM przecież Twoja wina żadna - babeczka powinna zrozumieć - i mam nadzieję, że zrozumie
a ja Wam powiem ze jestem ciekawa czy im sie to czesto zdarza... moj maz ma zaraz dzwonic do firmy ktora mu zaplacic za zlecenie miala czy kase wyslali bo mieli to zrobic 2tyg temu. ehhh przyjdzie stosowac sposoby babcine i kase trzymac w skarpecie
A ja walczę ze sprzedawcą ekropka. Kupiłam od nich niankę elektroniczną, która musiałam zwrócic bo nie spełniała moich oczekiwań. No i na zwrot kasy czekam juz miesiąc :(
Aga ja u ekropka bralam lezaczek i bylo ok ale nic nie bylo zwracane. Mam nadzieje ze kase ci szybko zwroca. rozmawialas z wlascicielem czy bujasz sie mailowo?
Aniu oczka dalej ropieją ale od momentu jak masuję jej kąciki to mam wrażenie, że już jest coraz mniej tej ropki a i zakraplam sporadycznie tylko na noc biodacyną! Poczytałam co pisała Magg i wypróbowałam metody jej zalecone! Jutro pediatra i zobaczę co powie bo jeśli będzie kazała mi iść do okulisty po pójdę a jak nie to zdam się na nią!
a mojego oczko raz ropieje raz nie :/ nie wiem do czego to zalezy ..jeden dzien jest super drugiego jest ropka .. musze sie tez udac do lekarza ale teraz tam maja jakies zmiany lekarzy nie wiem jakie beda te lekarki :/ chcialam isc do takiej fajnej lekarki co badała małego w szpitalu ale niestety ciezko ja bedzie zastac w przychodni bo ona tylko czasem .. a do lekarza nie chce isc bo on jak przed szczepieniem popatrzy na małego zajrzy do gardła i wsio .. a moze odrazu do okulisty sie wybrac?? jak myslicie??
Kfiatuszku do okulisty jest w sumie bez skierowania wiec jak masz w przychodni trafic na konowala to chyba lepiej isc od razu do por. okulistycznej. u nas ja sie dziecko rejestruje telefonicznie to czeka sie tydzien a jak sie pojdzie raniutko w kolejke to wizyta tego samego dnia
przebojow z pania od kurtki ciag dalszy. twierdzi ze zmierzyla kurtke o ramienia i wtedy ma 35 cm a ja podalam ze 40 (mierzylam po plecach) no i ze jest rozerwana i pozaciagana i ze nie wie jaki wystawic komentarz no chyba ze dogadamy sie co do ceny!!! wkur.... mnie ta baba normalnie wrrrrrrrrrr
nie no baby powiedzcie bo ja moze jakas lewa jestem - jak cos kupujecie czy sprzedajecie to mierzycie dlugosc od ramienia czy po plecach?? ja cale zycie wystawialam wszystko zmierzone przez srodek i jak kupuje to tez to jest dla mnie oczywiste...
Aniu rękaw staram się mierzyć po górnym szwie - od ramienia i dolnym - pod pachą. Ale jak komuś coś nie pasuje i chce się poczepiać to i tak znajdzie powód. Odpisz jej w którym miejscu mierzyłaś ewentualnie narysuj i olej ją - inni się jakoś nie czepiali wymiarów a przecież sporo rzeczy sprzedałaś
And tu chodzi o dlugosc kurtki - ja podalam ze miala 40cm bo tyle miala mierzona od karku, baba twierdzi ze ma 35cm czyli musiala ja zmierzyc od ramienia w dol. twierdzi ze chciala kurtke za pupe a jest przed pupe. i jeszcze to na obu rekawach jest pozaciagana i jest to bardzo widoczne, małe wystajace niteczki oraz na przodzie ale jest ich mniej niz na rekawach. ogladalam wlasnie z koelzanka fotki dodatkowo po raz kolejny i zadna z nas tych niteczek nie widzi... a swoja droga jesli ta kurtka jest taka feee i bleee to czemu pani sie chce co do ceny dogadywac???
Ciasteczko patrz jakich mamy gagatków w domu w te samo miejsce łażą he he he Jemma hahahah no wiesz i jeszcze sie przyznajesz, że Mój M i od CIasteczka z Tobą byli :P
no i sprawa z babsztylem zalatwiona - powiedzialam ze z ceny nie zejde i odsyla mi kurtke a ja jej zwracam to co mi poprzednio wplacila... dodam sobie ja do czarnej listy brrrr
Jemma ale juz go zwalczylas??? nim doczytalma do konca myslalam ze chora jestes a to tylko choroba komputerowa ;) no ale wiem co to znaczy zwlaszcza jak sie jest uzaleznionym :P
Jemma niekoniecznie ... może to być wirus czy robal ale też może być problem z ze sprzętem (zasilacz, płyta główna, karta grafiki) jak i Windowsa. Jakiego masz antywirusa?