Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
RóżaŻabczyńska, fanka anarchii. Są jeszcze kolonie hipisów na świecie, myślę że tam byś się totalnie odnalazła... :/
Poza tym- sorry, nie każdy ma zbytki od urodzenia, nie każdy ma możliwości żyć na takim poziomie żeby cieszyć się z tego do takiego stopnia żeby włączać choć część swojego mąjątku do puli, która jest wspólna
Fakt, nie znam osoby
ale mam wrażenie że egoizm przeradza się w egocentryzm- kazdy dla siebie jest najważniejszy a reszta niech się wypcha. Mam nadzieję że mimo tego że chciałabym żeby mój status materialny się poprawił, za skarby nie chciałabym się taka stać i mieć takie poglądy.
U mnie tez leniwiec A że dzieci poza domem ja z najmłodszym to już w ogóle. Zbieram sie do przychodni ale ciężko mi to idzie Dziewczyny, ale mam dziś leniwca :)
Normalnie, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, masakra!
Nie :) Byłam u gin - wczoraj byłam na badaniu, dzis mi kazała przyjść na USG bo mam "coś" na szyjce macicy juz wiadomo ze to blizna. Tyle że dzis się naczekałam ponad 2 godz wrrr No i dziś dr pobrała mi cytologię więc "przegląd techniczny" zaliczony i w zależności od wyniku cytologi będę wiedzieć kiedy się z dr widzę :P Agunia, rozumiem iż chodzi o szczepienie?
mój W wyjechał na tydzień, strasznie tęsknie, nigdy się na tak długo nie rozstawaliśmy.