Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 15th 2011
     permalink
    Karina ale jesli sie jeszcze nie starasz to czemu od razu piszesz czarny scnariusz? po tylu latach tabletek (patrzylam w opisie) to nawet lepiej ze odczekujecie ze staraniami. jak bedziesz sobie wbijala w glowe ze bedzie problem to ten problem splata ci psychika :confused:

Martita a co masz dzisiaj za swieto? czyzby urodziny? bo na Jolke to mi twoj nick nie pasuje :D
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    karinazosia: Oficjalnie się jeszcze nie staramy, chcemy zaraz po ślubie czyli w październiku,

no patrząc na serducha to ja nie nazwałabym tego brakiem starań :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    karinazosia: Naczytałam się tutaj na forum różnych historii kobiet związanych ze staraniami i mnie to przeraża

To nie czytaj i nie uprawiaj czarnowidztwa :)
    Przecież każda z nas jest inna. Nie ma co martwić się na zapas z tą niby niepłodnością - przecież tak naprawdę strzałów nie było :) Jutro będziesz miała lepszy dzień, zobaczysz.
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Pewnie macie racje. Tak mnie naszło dzisiaj musiałam się wyżalić. Czasem muszę sobie ponarzekać. Postaram się o tym nie myśleć
    -- [url
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Czasem dobrze jest sobie ponarzekać i wyrzygać co na ciśnie i gniecie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czasami czlowiek musi, inaczej sie udusi.... ehhhh :wink:
    •  
      CommentAuthorPaaula82
     permalink
    Pracuje w budżetówce raczej nie mają nic do powiedzenia ;) poprzednią ciąże też byłam na zwolnieniu. u mnie w jednostce tak się zmieniają ludzie na stanowiskach że zanim wróce to nikt nie będzie pamiętał że byłam na jakimś zwolnieniu ;) Tylko że dopiero co przerwałam wychowawczy i chciałam trochę popracować żeby chociaż pół 13-stki wypracować zawsze to coś.
    -- [url=http://lb2f.lilypie.com/Lw8Vp1.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Paula, nie tylko u Ciebie. U mojego męża też, chodzi mi o cywilnych pracowników. Ogromna rotacja.
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    MrsHyde martita ma dziś urodzinki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to wszystkiego dobrego Martito, zdrowia i spelnienia marzen :flowers:

Paula, ja biorac pod uwage uklady i ukladziki panujace nawet (a moze przede wszystkim) w budzetowce to jzu nie jestem niczego pewna. wiem jedno koelzanki siostra pracowala w urzedzie gminy i zostala zreukowana po 3 miesiacach po powrocie z rocznego wychowawczego a moje koelzanki nauczycielki zaczynaja sie mocno o prace obawiac i na dluzsze pozostanie w domu z dzieckiem jednak sie nie decyduja :/
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Tak, tak:) urodzinki:) ale widzę, że nie jestem dziś jedyną solenizantką i jest mi z tego powodu bardzo miło:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Dzięki:))
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Martitap, zdrówko Twoje :hugging:
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 16th 2011 zmieniony
     permalink
    Martita zdrowka, szczescia :flowers:
    Ach wolny dzien.... od rana podprazam sie na heban :tooth: (zeby tylko z hebanu mi raczek nie wyszedl) :updown:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJun 16th 2011
     permalink
    Karina, czemu sądziłaś, że jesteś super płodna? Tak bardzo, że musiałaś leczyć się tabletkami?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    Marita, wszystkiego naj, naj :)

Izza, połykanie wspominam źle- im dalej tym gorzej, pani mi dmucha powietrzem a mi żółć wyłazi górą, ble :( Mam refluks na pół układu pokarmowego, muszę sobie wielką poduchę sprawić, a tak lubię spać na płasko...

Planujecie już weekend? U mnie wszystko się układa ciekawie- jutro Hanusia na wycieczkę i występ na zajęciach baletowych, moj P. jedzie do rodziców, do mnie przyjeżdża tata, w sobotę ruszamy do Jeleniej Góry. Nusia zostanie tam już na cały tydzień (ma wizytę w poniedziałek u dermatologa) a ja wracam na poniedziałek, wtorek i część środy do Wrocka. A potem idziemy w góry :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Fajnie :wink:
    Mój R. w sobotę w pracy, a w niedzielę pewnie się będziemy byczyć :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Źle mnie zrozumiałaś. Tabletki to była wyłącznie forma antykoncepcji, którą sama wybrałam i stosowałam przez 7 lat. Myślałam, że jak odstawię tabletki to wszystko od razu wróci do normy i zajdę szybko w ciążę. Mój błąd, że nigdy się nie obserwowałam.
    -- [url
  1.  permalink
    Karina, nie przejmuj sie po tych tabletkach to różnie bywa.
    Ja np odstawiłam piksy na początku grudnia, potem miałam normalnie @ a w styczniu już zaszłam w ciązy.

Nie martw się na zapas, zwłaszcza że jak mówisz, aż tak bardzo się nie staracie :smile:
    -- // //
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Postaram się nie martwić :wink:

A tak z innej beczki jedziecie gdzieś na wakacje?
    -- [url
  2.  permalink
    Już w piątek!
    Co prawda tylko na Hel (albo aż na Hel bo jednak 700km mamy do pokonania :wink:) z racji ciąży wyjazdy za granicę nie są wskazane :wink:
    -- // //
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    My we wrześniu do Zakopanego :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja jadę w październiku do Tunezji :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Ale macie fajnie,zazdroszczę wam. My narazie możemy wyskoczyć gdzieś na 2-3 dni, ale odbijemy sobie w październiku w podróży poślubnej.
    Luczynka a byłaś już w Tunezji czy pierwszy raz?
    -- [url
  3.  permalink
    Ee to też wakacje będziesz miała a że troszkę później.. :wink:
    -- // //
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Łoł Tunezja... :)
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    A ja się dowiem w poniedziałek gdzie polecimy w lipcu:bigsmile:

Po raz ostatni...przez najbliższe lata penie się więcej nie uda
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Pierwszy raz lecimy.
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Ja jeszcze nie mam pomysłu gdzie pojedziemy, na pewno chciałabym tam gdzie będzie cieplutko, śliczne widoki itd. Tunezję też bierzemy pod uwagę.

Basia a dlaczego po raz ostatni?
    -- [url
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Bo w przyszłym roku planujemy rozpocząć budowę własnego domku:bigsmile: i wszelakie fundusze pójdą jak lód...
    Jutro przychodzi pani geodetka wymierzyć działkę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ale fajniee :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Dziękuję za życzenie:bigsmile:
    Dla nas Hel jest idealnym miejscem na wypoczynek pod tytułem LENIUCHOWANIE:)) super miejsce na wyjazd z małym dzieckiem.
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Dziewczęta czy, któraś z was ma kuchenkę indukcyjną?? Chodzi mi o to jakie garnki do nich używacie, polecacie?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Basia-ja mam:smile: świetnie sprawdzają mi się te garnki
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Basia my też zamierzamy się budować, na razie jesteśmy na etapie papierologii, ale nie mogę się doczekać jak zaczniemy budować :bigsmile:
    -- [url
  4.  permalink
    Ale wam dobrze! :smile:
    Ja póki co będę się rozglądać za mieszkaniem do kupienia, i nie napawa mnie to optymizmem..
    -- // //
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    my też zamierzamy budować ale domek letniskowy całoroczny gdzieś w górach zeby można było gdzieś wyruszyć na weekendy
    narazie rozglądamy sie za działką:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    My może w lipcu śmigniemy do Kołobrzegu :)
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    marzy mi się wyjazd do Dębek, ale kasy brak, a małż. urlop zaplanował po porodzie. Może chociaż weekend uda nam się zaliczyć, ale niechętnie wynajmują na tak mała ilość dni.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    my może we wrześniu, Bieszczady albo Mazury. Wyjątkowo w tym roku nie chcę nad morze ergo- nie do Świnoujścia. Uwielbiam to miejsce, tą plażę i możliwości. Dla mnie Świnoujście to najlepsza miejscówka nad Polskim morzem.
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    23 lipca jedziemy do Jarosławca mam nadzieje ze bedzie troche pogody:smile:
    --
    • CommentAuthoradda78
     permalink
    hej dziewczyny,
    powoli wracam do zdrowia..obliczyłam,że przez 2 tyg od dnia choroby zjadłam 120 tabletek..teraz mam kłopot z kg..- znów do góry..ale to chyba i przez to że wątroba trochę dostała w kości.. ;-( zrobię sobie badania krwi..kiedyś też tak było,że po chorobie czułam się źle a wyniki miałam fatalne i na tydz. do szpitala..
    co dzień jak oczyszczam nos zawsze jest z krwią..jak dojdę do siebie to znów rower..ale już wracam do 5 małych posiłków na dzień..tak jak powinno być..chyba jakoś powoli dojdę ze wszystkim do ładu..ale mam dość..z.zwłaszcza z tymi kg..aż się wczoraj mężulkowi wypłakiwałam we rękawach..choć u nas problemy w gospodarstwie też są dość duże..biedak mnie pocieszył,że jak dojdę do siebie to coś wymyślimy..no i przez ten antybiotyk w buzi mam nieustanną gorycz..
    nie ma jak to być zdrowym.pozdrawiam..
    ps.dzisiejsze jubilatki wszystkiego najlepszego :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my w tym roku bez wakacji i pewnie wiele kolejnych wakacji tez tak bedzie, tydzien temu ruszyla budowa, fundusze jeszcze bardzo nie topnieja ale trzeba racjonalnie nimi dyspokonowac.

Basia, Karina - powodzenai z papierkami, jak macie juz wybrane projekty to zapraszam na watek budujemy, remontujemy

ps
    Basiu chcialam plyte indukcyjna, mam garnki tefala i uzywam teraz normalnie wiec myslalam ze kupimy do nowego domu plyte ale zrezygnowalismy, zbyt wiele osob nam odradza, bedzie normalna gazowa. ponoc jedzenie jest jednak smaczniejsze no i jesli duzo sie gotuje (a ja lubie gotowac) to gazowa jednak wychodzi taniej
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Chciałam kupić sandały sobie :/ zeszłam pół miasta i dupa - nie ma a jak są to podeszwa plastik lub cena około 200zł
    W 1 sklepie na ladzie leżały super! lekkie, skórzane no idealne! Przecenione ze 180 na 79. Zakochałam się w nich! Mój rozmiar i w ogóle
    I co? i bleee kupiła je już kobieta przede mną :cry::cry::cry: Aż ją prosiłam by z nich zrezygnowała ale nie dała się namówić :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ja też za sandałami się rozglądam.... bo mam takie "eleganckie", ale do nich to skarpetek nie założę, a chcę takie bardziej sportowe...
    Niestety dla mnie to tylko meskie wchodzą w grę.... bo z damskich numer 42 to ciężko utrafić.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talinko skarpety do sandalow????? :shocked::shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Do sportowych? Owszem. :wink:
    Chodzę często po lesie - bez skarpet miałabym poranione nogi od piachu i kamieni :wink:

Myślę nad takimi : sandały
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    Skarpety do sandałów w rozmiarze 42? :) Obie rzeczy mnie szokują lekko :)

ja z drugiej strony- rozmiar 35/36 :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mając 181 wzrostu dziwnie bym wyglądała mając stopę 35/36 nie uważasz? :tongue:
    --
  5.  permalink
    A ja tam zrezygnuje w tym roku z nowych bucików, trzeba zbierać pieniążki na wyprawkę dla maleństwa :wink:
    -- // //
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.