Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJun 16th 2011
     permalink
    Ja będę musiała jesienią pobuszować po lumpeksach za jakimś płaszczem/kurtką.... bo nie opłaca mi się na jedną zimę nowego kupować :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    yyy ja nie mogę zrezygnować bo mam tylko 1 adidasy w których mi się potwornie poci noga :/ A kupować znów chińskie g.... jest bez sensu bo za rok znów będę musiała kupować
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Agunia05: mam tylko 1 adidasy w których mi się potwornie poci noga

mam ten sam problem. kupiliśmy sobie 2 miesiące temu w Deichmannie adidasy... niby super, bo wciągane, bez wiązania.... a się okaząło, że shit jakich mało.... R. sporo w butach chodzi i mu się coś na nogach porobiło od tych butów! :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Nightingale jesli masz u siebie C&A to popatrz na promocjach, czasami fajne ubranka mozna tanio kupic
    w smyku i H&M tez beda przeceny letnie a przeciez body an krotki rekaw to caloroczne
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJun 16th 2011 zmieniony
     permalink
    O nawet znalazłam w internecie te modele.
    Rafała
    Moje
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dla mnie nie wazne czy meczyzna czy kobieta, sandaly czy klapki, sportowe czy wyjsciowki ale skarpetkia do nich to niestetyt porazka, jakze typowa dla wielu Polakow :devil:
    moze lepiej kup sobie jakies "krokodylki"? przepuszczaja powietrze a noga schowana i nie pdrapiesz sobie w lesie
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    alexi0: 23 lipca jedziemy do Jarosławca mam nadzieje ze bedzie troche pogody:smile:

Alexi, będzie pogoda :) My też tego dnia wyjeżdżamy nad może :) Jak mąż dostanie pozwolenie.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talinka, nie fajnie wyglądają skarpety w zestawieniu z sandałami :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    A mi to nie przeszkadza :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jak tam sobie chcesz :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jutro ma być ponoć chłodniej... ciekawe?
  1.  permalink
    Mrs Hyde w sumie to zapomniałam że przecież za niedługo promocję będą! Jupi!
    Body z krótkim rękawkiem czy koszuleczki cieniutkie to się zawsze przydadzą! :bigsmile:
    -- // //
  2.  permalink
    No wiadomo, że będzie chłodniej, przecież na urlop jadę to się pogoda musi spitolić :angry:
    Choć z drugiej strony ta duchota która teraz jest też mnie denerwuję, na chwilę jak wychodzę na spacer to po chwili trzeba wracać bo słabo mi się robi..
    -- // //
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    nightingale_84: No wiadomo, że będzie chłodniej, przecież na urlop jadę to się pogoda musi spitolić :angry:

Aj tam zaraz spitolić. Nie ma być już tak gorąco, a to dobrze jeśli chodzi o podróż :)
  3.  permalink
    Byleby nie padało :bigsmile:
    -- // //
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dla mnie najgorsze zestawienie, to skarpety do sandalow, tylko dzieciaki w takich wynalazkach mnie nie raza : )))

Hyde, ostatnio gdzies chyba wlasnie pisalo, ze to typowe dla PL? Juz nie pamietam
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    jej jak można sobie nowych butów nie kupić ?
    Night ? :wink::wink::wink:
    wyprawka wyprawką ale ja bym zwariowała chyba :devil::devil:

tylko, że ja jestem typową "buciarą" i mam na ich punkcie heja wielkiego :wink:
    zwłaszcza jeśli chodzi o wiosenno letnie buty [japonki, rzymianki itd] bo jesienno zimowych nie mam za wiele

teraz już chyba z 10 par kupiłam [od marca] i mimo, że w szafie już ok 70 par to jeszcze mam zamiar :wink::wink::wink::wink:
    mąż się śmieje, że teraz przystopuje jak mi nogi spuchną hehe
    ale może mi nie spuchną, przecież to nie reguła :wink:

a na wyprawkę dla Franusia też wystarczy heehe :devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja uwielbiam japonki, tez nie potrafie sobie odpuscic przynajmniej jednej nowej pary w sezonie
    mam ochtoe na salndaly maciejka ale u nas nie ma w zadnym sklepie a do najbzliszego mam 100km :/

Trisha na fb i demotywatorach bylo i jeszcze na onecie
  4.  permalink
    Teorko nie, nie, ja buciki wręcz uwielbiam!!
    Ale toleruję tylko szpilki!!
    I albo kupuję szpilki albo nic! :bigsmile:

Mój Łukasz się strasznie śmieje, bo ostatnio kupiłam zimą cudne szpileczki na lato i nie mogę ich do tej pory ubrać, bo nóżki nieco popuchly plus teraz na 10cm szpilkach to trochę niewygodnie :wink:
    -- // //
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    ja zakupiłam 3 lata temu skórzane żółte rzymianki marki Syrena - rewelacja !! całe lato w nich jestem w stanie przechodzić bo nie wcale odcisków i obtarć w nich nie miałam, jedynie co - to wymieniłam wyściółkę w środku bo na wyjeździe w Hiszpanii ją po prostu znosiłam :bigsmile:
    mój mąż też ma sandały z Syreny i cieka w nich drugie lato - a też obawiał się otarć itp a tu miła niespodzianka :-)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    Talinka, znów się kłaniam z przeciwnej strony- ja mam 157 cm :)

Co do ciuszków, ciuchów- polecam Tesco i ich kolekcje cherokee i f&f. Bodziaki są cudowne, przesłodkie ciuszki, a i my dorośli stale się tam zaopatrujemy. Taniej niż w hm-ie i c&a :)

mi się marzą balerinki, rozwaliłam totalnie poprzednie a na nowe na razie nie ma kasy :( ehhh, byle do lipca...
    --
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    nightingale_84 - ja w zeszłe lato kupiłam buty na cienkiej szpilce i założyłam je tylko raz :devil: ale co ten raz wyglądałam super to moje :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    cale lata nie widzialam butow syrena
    az weszlam na strone i mile zaskocznenie jakie fajne fasony maja
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    jeeejjj, tez nie lubię bardzo skarpetek do sandałów. A i jeszcze jedno - mam ochote na japonki - widziałam kilka fajnych, ale... ja nie wiem, ale zawsze jak przymierzam, to jakoś strasznie mi niewygodnie z tym "patyczkiem" między palcami - jak to znosicie? Kurcze, wiem, że wiele dziewcyzn japonki uwielbia...zastanawiam się, czy to się po jakimś czasie przestaje między palcami czuć? Może ja mam jakieś nadwrazliwe stopy dotykowo ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bo to zalezy od tego jakie jest to cos miedzy palcami
    jesli jest plaskie takie na zasadzie zszywana skorka to ok ale mozesz poranic sobie noge miedzy palcami jesli bedzie grube i do tego otoczone plastikowym ochraniaczem, pamietaj ze im wiecej miedzy palcami tym gorzej

takiego typu sa ok, takie omijam a takie to juz total badziew i szkoda nawet 5zl na nie
    •  
      CommentAuthormareza
     permalink
    MrsHyde duży wybór butów Syrena jest w sklepach Abra
    a z jesienno - zimowych - to mamy przetestowane Wojasy - rewelacja !
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie mamy sklepow abra, wojasow tez nie widzialam u mnie
    maciejki zreszta tez nie ma nad czym ubolewam bo mierzylam u kolezanki sandaly i sa booooskie
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Zakładanie skarpetek do sandałek to trochę odbiera im sens :-P Robią je odkryte, żeby nie było gorąco w stopy a tu skarpeta :-P Zawsze noszę na bose stopy.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    za to kocham lato ze mozna bez skarpetek latac i ciut nie na bosaka :D
    ja nawet w balerinach smigam bez skarpet odkad tylko zrobi sie ciut cieplej
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    Izunia to już jestem spokojniejsza o pogode bo jak ty pojedziesz to napewno bedzie:bigsmile::bigsmile:

a co do skarpetek w sandałach to dla mnie wielki obciach jest
    mój teść tak lubił chodzić ale wybiłam mu to z głowy i już grzecznie zakłada sandały bez skarpetek:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    MrsHyde, ja nie uznaję skarpetek do balerinek. Do takich butów najwyżej rajstopy/ pończochy, nic innego ;)

Zaraz zabieram się za... muffinki z truskawkami :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    MsMartina: Co do ciuszków, ciuchów- polecam Tesco i ich kolekcje cherokee i f&f. Bodziaki są cudowne, przesłodkie ciuszki, a i my dorośli stale się tam zaopatrujemy. Taniej niż w hm-ie i c&a :)

Zgadzam się i też polecam :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A ja ostatnio do balerinek zakładam takie płytkie bawełniane stopki :)
    Wiecie o co kaman? Koszt 1,90 :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Martina mi chodzilo o skarpetki typu podkolankowki ponczoszane tzw antygwalty :D jak jest chlodno i smigam w spodniach to tylko takie lub stopki tez z tych rajstopowych, w zyciu bym nie zalozyla normalnych skarpetek :P zreszta skarpetki to tez glownie stopki, zima do kozakow klade bawelniane podkolanowki, obowiazkowo kolorowe :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurcze u nas nie ma tesco a jak jestesmy juz w warszawie to wolimy zajechac do galerii gdzie jest sporo sklepow z ubraniami i deichmann
    swoja droga ciekawe czy w tym roku w smyku i cubusie beda tez takie fajne letnie przeceny, msuze sie zaopatrzyc w szkolne i przedszkolne dresy :)
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja w tesco dużo kupowałam i nadal kupuje dla Amelii ciuszki sa super
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Też lubię tescowe ubrania. Dobrze się noszą.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    MrsHyde: kurcze u nas nie ma tesco

A ja już będę miała w mojej pipidówie, w grudniu otwierają yhyhy :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    MrsHyde, ja mam na myśli takie stopki, o :P

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tez mialam takie Izzu i to nawet w kolorze cielistym, kurde ale mi sie one caaaaaly czas sciagaly i mialam tyl pod stopa :/

antygwalty o ktorych pisalam to takie
    fd
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja widzisz nie potrafię takich podkolanówek nosić, po prostu mnie nogi swędzą :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mnie tez swedza :/ kupuje takie z jak najmniejsza domieszka lycry albo kabaretki
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    ja wiem o co kaman ale takowych nie uznaję do balerin itp :) stopki bawelniane zakladam do takich plytkich tenisowek (z tesco :P) a antygwalty juz do wielkiej potrzeby do spodni eleganckich i czolenek :)
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 17th 2011
     permalink
    antygwalty zawsze do balerinek inaczej mam nogi obtarte... a japonki uwielbiam (ciekawie wygladaja w zestawieniu ze skarpetkami takimi z kazdym palcem osobno) hehehehehe:rolling:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    hej hej, jak tam dzien przed weekendem?

moj P. ma dzisiaj (o 14.30) rozmowę o lepszą pracę- nie spodziewałam się że będziemy mieć takiego nerwa :)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    nareszcie u nas troche ochłody bo ta duchota troche ze długo juz trwała:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas w nocy (4.20-5) przeszła burza.... i lunęło jak z cebra :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie też przyjemniej bo chłodniej :)
    Cześć dziewczyny.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    W TV pojawił się nowy serial Głęboka woda, pełniący funkcję kampanii społecznej. Opowiada o pracy dzielnych pracowników socjalnych i jest współfinansowany przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    ja baletki do gołych nóg zakładam już w kwietniu [a i w marcu jak było cieplej się zdarzało] i z gołymi nogami latam często do października :wink:
    ale ja mam taką "przypadłość" że mi ciągle w stopy gorąco :wink:
    całą zimę chodzę po domu na bosaka [a nie mamy dywanów tylko panele i płytki] i to w dosłownym tego słowa znaczeniu bo nawet skarpet nie ubieram
    mama moja jak to widzi to szału dostaje bo ona już od września 2 pary skarpet zakłada i rajstopy pod spodnie [tych to ja nawet przy minus 20 nie ubieram] :devil::devil::devil::devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.