Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
alez burza u nas byla, blyskawica i od razu grzmot ze az sie szyby trzesly. Mlody sie tak wystraszyl ze przestal rpzegryzac miesko obiadowe ktore wzial do buzi i dopiero po kilku minutach je wyplul ze strachu. jak ja nie znosze burzy a tu jeszcze przy dzieciach trzeba byc dzielnym a w strachu jak i one ;)
A Łodzi szczerze nie znoszę, takiego lotniska i braku atmosfery w całej Polsce nie ma :-/ Ludzie żartują, że tam astronauci trenują, bo brakuje atmosfery
atmosfera w atlas arenie precyzując :) nawet Skra się wyniosła z areny na starą halę, mimo iż tamta jest mniejsza. To nie jest hala dobra do meczów siatkarskich, ona w planach ma być odpowiednia do zawodów lekkoatletycznych i musi mieć bardzo daleko trybuny od boiska i tu niestety sprawdza się powiedzenie że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ;) no halo...bo się wezme i obraże na śmierć... na atmosferę nie narzekam
Chciałam zobaczyć nową halę w Gdańsku/Sopocie, mówią że jest podobna do spodka, ale w tym roku nie dam rady, a że mamy w planach starania rozpocząć, to bardzo możliwe że w najbliższych latach też nie dam rady, niestety :( No ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;) A ja nie byłam, to się nie wypowiem
Są gusta i guściki