Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A mnie ostatnio zbulwersował fakt że nie mam wyboru między normalną wersja filmu i wersja w 3d, chciałam iść do kina na Piratów z Karaibów ale grają tylko w 3 d!!!! z jakiej paki przecież film został wydany w normalnej wersji masakra ja nie lubię 3d nie powinno tak być że człowiek nie ma wyboru. wrrrrrrrrrr
Nam się najbardziej jednak ze wszystkiego podobała "Incepcja"- byliśmy totalnie zachwyceni :)
u mojej Antosi nie zarasta ale i nie rośnie - jest taka sama i kontrolujemy bo do tego jest po balonikowaniu zastawki i jest duże prawdopodobieństwo kardiomiopatii przerostowej. Obserwujemy wszystko i dajemy czas naturze bo moze naprawi się samo a jak nie to zabieg i/lub farmakologia aha..dzięki. za odp.też miałam dziurę w sercu,i dawniej potwierdzam ,że to była duża operacja, a teraz zabieg..
Obserwujemy wszystko i dajemy czas naturze bo moze naprawi się samo a jak nie to zabieg i/lub farmakologia
Mam tam znajomą, wynajmuje pokoje mieliśmy pojechać na dwa tygodnie jakoś teraz, niestety wszystkie pieniążki pożarł nam remont łazienki, więc nie w tym roku... :( Ale byłam tam latem i w środku zimy też :D tłumów szczególnych nie zauważyłam. A we wrześniu (jak już będzie po wakacjach!) do Szymbarka bo w wakacje to tam potrafią być tłuuumy