Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem, ale szkoda mi kasy i włosów już
Kurcze ale tak mnie kusi mrrr raz zaszalec :D
To są te odchudzające? One kosztują teraz 500 zł????? To te warto ;-), ale można znaleźc o połowę tańszy model.
CHolera, dziewczyny, czasem na youtubie znajduje się przeróżne rzeczy całkiem przypadkiem. I trafiłam właśnie na "TEN FILM":http://www.youtube.com/watch?v=jBFWS5yovS8&feature=related ... Podcięło mi nogi... Jejku... IDĘ CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM!
Roxy - ja o niebie Ty o chlebie ;-). Te easy tone są niestabilne i nie wiem czy jest oficjalnie takie przeciwwskazanie, ale wg mnie nie powinno się w nich biegac, bo możesz zbyt obciążac stawy (to się tyczy również biegania w butach nie stworzonych do tego celu). Ponadto buty biegowe najlepiej kupic u kogoś kto zna się na rzeczy, wtedy doradzi Ci dobry rozmiar (powinny by lekko za duże) a także kształt (ja się na tym nie znam dobrze ale stopy są różne,a but ma byc do stopy dobrany). Jak jesteś zainteresowana bieganiem to odsyłam Cię do strony o tej nazwie i końcówce pl.
Do tej pory biegam w takich jakie sobie wybieram i nie mam zadnych problemow ze stawami a biegam juz dwa lata i nie musze wchodzic na strony zeby sie radzic,ktore najlepsze. Sam dobor buta owszem jest wazny i jak dla mnie prosty. Bardziej interesuja mnie ceny i ich wytrzymalosc....
o tej pory biegam w takich jakie sobie wybieram i nie mam zadnych problemow ze stawami a biegam juz dwa lata i nie musze wchodzic na strony zeby sie radzic,ktore najlepsze. Sam dobor buta owszem jest wazny i jak dla mnie prosty. Bardziej interesuja mnie ceny i ich wytrzymalosc....
No to skoro wybór jest dla Ciebie taki prosty to nie rozumiem po co sie tu radzisz? Twoje wypowiedzi sa często jakieś takie pretensjonalne, albo mi sie tylko wydaje. Jak interesują Cie ceny to wystarczy wejść na allegro... na każdy but masz gwarancję, więc wytrzymałością nie musisz sie stresować. Powodzenia. Udanych zakupów
Wiesz kolezanko skoro moj sposob wypowiedzi Cie razi no to trudno,
taka jestem i sie juz nie zmienie
Napisalam ze wybor do tej pory co do wygody itd. byl trafny, teraz chcialabym sie skupic na czyms dobrej jakosci...
Roxy zadałaś pytanie o buty, napisałaś do czego mają Ci służyc kilkakrotnie podkreślając, że do biegania m.in. i jako, że trochę liznęłam tematu i choc wciąż więcej w tym teorii niż praktyki, to postanowiłam się z Tobą podzielic dwoma głownymi zasadami fachowców czyli tym, że do biegania należy kupic specjalistyczne obuwie oraz tym, ze to obuwie ma służyc tylko do tego celu. Są owszem osoby, których na buty biegowe nie stac i zaczynają w trampkach póki nie uzbierają na ten cel, ale skoro rozważasz buty za 5 stów uznałam, że do tej grupy nie należysz ( w tej kwocie mogłabys miec zarówno easy tone tańszy model i porządne buty biegowe z niższej półki). Ponadto podałam Ci stronę obok której żaden biegacz nie przechodzi obojętnie bo zawiera wiele cennych rad, fajnych artykułów oraz forum gdzie można pogadac z innymi biegającymi. To wszystko z dobrego serca , żeby biegało Ci się łatwiej, przyjemniej i przede wszystkim zdrowiej. Jeśli nie oczekiwałaś rad, trzeba było nie pytac albo odburknąc na początku, a nie jak już ktoś (ja) poświęcił czas na rozmowę.
ehh mi się to kiedyś zdarzyło i dlatego dawałam zawsze automatyczne zapisywanie :/ Nic to - rano przeprosiłam że wyslę jutro a teraz czekam aż Smyki pójdą spać siadam i pisze na nowo - zaś siedzenie do późna ale trudno się mówi łech, nie zazdroszczę zgubienia tekstu - sama kiedyś straciłam kawał waznej pracy.